Arka wygrywa z Miedzią.
Napisałbym, że co najmniej 7 punktów przewagi nad trzecim miejscem (a jeżeli Płock nie wygra, to 9), tego już nie da się spieprzyć.
Ale pamiętając zeszły sezon...
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
[quote]#post1667593 Hutnik Kraków - Gołębie Sosnowiec.Niedziela 14.30
Chyba tylko 1800 ale Sold Out👍
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-03/32e38a81d1878d1a86ef24688e8f44d2-png-51027852.png[/img][/quote]
Strasznie ich "gołębie" skatowali...
[quote]#post1667803 Gargamel - Dzieci Kukurydzy 3:3
Szkoda, blisko było pokonanie lidera.[/quote]
Niestety ale lecimy. Jestem pewien po pierwszym meczu wiosny z Wartą. Zmiana trenera była za późno. Cieszy punkt ale i tak bardziej szykuję się na nastepny sezon w 2 lidze. Spokojna przebudowa i awans i spokojne trzymanie sie w 1 lidze na miejscach 12-14
[quote]#post1667817 Arka wygrywa z Miedzią.
Napisałbym, że co najmniej 7 punktów przewagi nad trzecim miejscem (a jeżeli Płock nie wygra, to 9), tego już nie da się spieprzyć.
Ale pamiętając zeszły sezon...[/quote]
Co się nie da. Potrzymaj mi piwo...
Ogłaszam że w następnym sezonie mecz przyjaźni z Arką Gdynia.
- Edytowany
Ale mecz w Bytomiu w 2 lidze. Oglądam derby Sevilli i śledziłem przebieg meczu Polonii. Od 0:2 w 15 minucie ze Świtem Szczecin, poprzez 1:3, dali radę wyjsc na prowadzenie 4:3. 5 minut przed końcem stracili gola na 4:4, ale w 4 minucie (ostatniej) doliczonego czasu gry strzelili na 5:4. Mają już 3 punkty straty do sieci aptek i jeden mecz zaległy, jest znów spora szansa na wskoczenie na drugą pozycję
Brawo Bytomska Polonia! Szkoda Hutnika...
Betclic I liga: Mecz Kotwica - Arka bez kibiców gości
Spotkanie 26. kolejki Betclic I ligi Kotwica Kołobrzeg - Arka Gdynia z powodu przedłużającego się remontu stadionu zostanie rozegrane bez udziału kibiców gości.
Mecz odbędzie się 4 kwietnia o godz. 20:30.
http://www.90minut.pl/news/336/news3366523-Betclic-I-liga-Mecz-Kotwica-Arka-bez-kibicow-gosci.html
To ma jakiś związek z kibolskim układem sił, czy faktycznie coś robią?
Ma. Kotwica to przydupasy szczecińskiej urwy. W poprzedniej rundzie paprykarze kazali im wpuścić psy.
- Edytowany
Arka wygrywa po golu w 93 minucie, w 2 lidze Polonia Bytom też 1:0 wygrywa z rezerwami Lubina (zrównała sie Polonia punktami z aptekarzami). W niższych ligach weekend zaczyna się wybornie.
Szwargę zaczęto ostatnio bardzo chwalić, że niby taki dobry trener (vide Janczyk z Weszło). Już myślałem, że na złość pochlebcom zechciał się odwinąć. Ale jednak nie... Ogólnie w I lidze martwi słaba forma zespołów z miejsc 7-10. Tam praktycznie nie ma komu wejść na miejsce gtsu do baraży.
Ja się dodatkowo obawiam, widząc co np. Miedź odwala ostatnio, że tam nikt nie chce zająć miejsc 3 i 4 również.
[quote]#post1668488 Ja się dodatkowo obawiam, widząc co np. Miedź odwala ostatnio, że tam nikt nie chce zająć miejsc 3 i 4 również.[/quote]
No bo nie bardzo chce. A zwróć uwagę jeszcze na grę Termaliki, do tego Płock ciężki kalendarz
- Edytowany
[quote]#post1668023 Ma. Kotwica to przydupasy szczecińskiej urwy. W poprzedniej rundzie paprykarze kazali im wpuścić psy.[/quote]
i ktoś zaczął bojkotować Kotwicę jak Polonię?
Edit. Czyste pytanie, żadna złośliwość
Kotwica wszystkich obchodzi tyle samo co Stal Stalowa Wola. Tylko porównawczo, zadna zlośliwosc.
Ok, dziękuję za wyjaśnienie :)
- Edytowany
[quote]#post1668505 Kotwica wszystkich obchodzi tyle samo co Stal Stalowa Wola. Tylko porównawczo, zadna zlośliwosc.[/quote]
Troszeczku przesadziłeś . Kotwica faktycznie nie obchodzi nikogo poza Kołobrzegiem , natomiast w rejonach COP-owskich i wokół COPowskich typu Tarnobrzeg , Mielec , Sandomierz a i podobno też na wschód i południe od SW jak najbardziej są kibice co po sprawdzeniu wyników swoich drużyn sprawdzają czy Stalówka przegrała swój mecz. Tam jest jednak większe środowisko piłkarskie , stare zgodo-kosy itp. ale oczywiście to tylko regionalne zainteresowanie.
No i Bielsko-Biała leje Wieczystą! Dzieje się!
Ciekawe czy Peszko poleci? Gangster Kwiecień bywa porywczy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)