Motor w ekstraklasie!
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Ale jaja
Ja pierdole,nie wierze !!!!
Ale przyjebał !
Arka w formie.... Jak w derbach :(
No i cześć
Toż to szok!
Koszmar...poprostu koszmar ..
w taki sposób Arka nie awansuje do ekstraklasy nawet za 100 lat !
W walce o przegrywów roku drużyna Arki wyprzedziła paprykarzy, szacun no....
Ech Arka ma gen frajerstwa ktory uwydatnia sie w najwazniejszych chwilach... Szkoda no ale co zrobić...
Nie ma tego złego. Arka i ŁKS za rok wchodzą i pilnują żeby GTS nie dostał się 😋
- Edytowany
Arka cały sezon była w czubie tabeli a i tak nie awansowali.... brak słów 🤡 🤡
Podsumowanie Arki w tym sezonie....biegli do łazienki i się zesrali metr od kibla...
Galaktyczni frajerzy.
Jakbym był misiopasem, a temat byłby o Polonii to sikałbym ze szczęścia, ale nie jestem misiopasem.
Fatalny dla nas wynik, gts w przyszłym sezonie ma pewne 4 punkty.
To jest niepojęte jak można zawalić pewny awans.
[quote]#post1624204 Nie ma tego złego. Arka i ŁKS za rok wchodzą i pilnują żeby GTS nie dostał się 😋[/quote]
Arka napewno przypilnuje gts . Jak co roku zreszta. Oni na mecze z nimi biorą butle z tlenem tak jak zresztą do niedawna my.
W innym wątku, po meczu Arki z betonami, napisałem tak:
[quote][url=https://cracovia.krakow.pl/u/agent44]@agent44[/url] w temacie [url=https://cracovia.krakow.pl/t/13792-zolto-niebiescy-jak-real-krolewscy/1620789]"Żółto -Niebiescy jak Real Królewscy..."[/url]: Arka jest na najlepszej drodze do zostania frajerami sezonu.
I liga to stan umysłu. [/quote]
Wq...ła nas w tym roku drużyna Pasów ale to co Arka swoim fanom zafundowała
to wprost "droga krzyżowa".
Trzymajcie się Arkowcy.
NIE-DO-WIARY
Zesrać się zaraz przed kiblem 2x w ciągu jednego sezonu to nie na nerwy normalnych kibiców.
Kiedy polska myśl szkoleniowa pojmie, że obrona wyniku nie polega na oddaniu piłki rywalowi i czekaniu na ukochane kontry, tylko na narzuceniu rywalowi swoich warunków gry.
Pisałem, że Motór jest czarny koniem? Pisałem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)