Ten wątek. Strona 65. Szuwarek dołączył do kolegi Astona, który wówczas również nie wierzył Ronnie :)
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Z racji, że trochę się opuściłem w prowadzeniu swojego drugiego bloga, na tym forum, postanowiłem trochę nadrobić zaległości
Terminy 33. i 34. kolejki Nice I ligi i II ligi oraz barażów: http://www.90minut.pl/news/277/news2773417-Terminy-33-i-34-kolejki-Nice-I-ligi-i-II-ligi-oraz-barazow.html
No ja nie wierzyłem, nie ukrywałem tego, podobnie jak radości z tego, że się myliłem, o czym w tamtym wątku pisałem na bieżąco :)
Inna sprawa, że teraz zanosi się na spadek, który byłby prawdziwą katastrofą, więc nie zapeszam.
[quote='Aston1906' pid='1240199' dateline='1494372448']
No ja nie wierzyłem, nie ukrywałem tego, podobnie jak radości z tego, że się myliłem, o czym w tamtym wątku pisałem na bieżąco :)
Inna sprawa, że teraz zanosi się na spadek, który byłby prawdziwą katastrofą, więc nie zapeszam.
[/quote]
Szacunek dla Ciebie, że przyznałeś się do błędu.
Mam wielką nadzieję, że Polonia jakimś fartem nie spadnie.
Nowy Sacz powoła spółkę miejską Sandecja SSA
jest to związane z możliwym awansem do ekstraklapy - stwierdził prezydent Nowak
[quote='tomex' pid='1240337' dateline='1494415777']
Nowy Sacz powoła spółkę miejską Sandecja SSA
jest to związane z możliwym awansem do ekstraklapy - stwierdził prezydent Nowak
[/quote]
Przy okazji. Jeśli Sandecja awansuje, mecze domowe będzie rozgrywać w Mielcu: http://www.sandecja.com.pl/22,1941,Wstepne_porozumienie_ze_Stala_Mielec.htm
Toż to kompletny absurd: ilu ludziom z Sącza będzie się chciało jechać do Mielca?
[quote='docent' pid='1240363' dateline='1494419571']
Toż to kompletny absurd: ilu ludziom z Sącza będzie się chciało jechać do Mielca?
[/quote]
...dwa razy tyle co z Niecieczy jezdziło do Mielca ;)
[quote='docent' pid='1240363' dateline='1494419571']
[/quote]
Dlaczego absurd? IMHO jedyne możliwe wyjście. Stal to ich zgoda, w dodatku Mielec jest spragniony ekstraklasowej piłki (to przewaga nad ew. grą u nas).
Nieciecza byłaby lepsza?
Dwie godziny jazdy. Na miejscu oprócz meczu można podziwiać fabrykę melexów i helikopterów; piwa wypić - nie za bardzo, bo trzeba wrócić do domu samochodem. Do Krakowa jest 2,5 godziny pociągiem - o raptem 1/2 godziny dłużej. Aha, miasto pewnie będzie im sponsorowało 'wesoły autobus', może 2 albo i 3. Tak czy owak chandra unyńska.
Obiektywnie rzecz biorąc nie ma ŻADNEJ przewagi gry u nas nad Mielcem.
Nazwać kompletnym absurdem zdecydowanie najlepszą opcję gry (zwłaszcza, że nieoficjalnie wiadomo, że jest chętny sponsor do finansowania całej sekcji - stąd w planie nowa spółka pod warunkiem, że miasto Nowy Sącz zrówna z ziemią obecny obiekt i wybuduje stadion w stylu Piasta, na co jest wstępna zgoda Prezydenta) to... hmmm dość awangardowa opinia :)
Prezes Korony Kielce Krzysztof Zając podczas środowej konferencji prasowej poinformował, że po zakończeniu sezonu klub wycofa z rozgrywek drużynę rezerw. Oznacza to, że z czwartej ligi zniknie Korona II Kielce, która w tym sezonie miała walczyć o awans do trzeciej ligi.
- który następny?
Jakubek pewnie od kilku lat czeka i zaciera ręce - a że modny jest ten nowy trend rezygnacji z drużyny rezerw to pewnie i u nas zostanie podjęta taka decyzja ;]
Mecz GKS-u Tychy z Wisłą Puławy został przeniesiony na 25 maja na 18:00. Powodem jest wymiana murawy na stadionie w Tychach.
Transmisja meczu GKS Katowice - Sandecja na PolsatSport - godz. 17.45
Wdowiak tu...Wdowiak tam...wszędzie pełno Wdowiaka (do przerwy) - świetny występ
Mroczkowskiemu mniej czasu zajęło zbudowanie obrony, aniżeli Panu Jackowi.
Gra też od kilku minut Polonia. Arcyważny pojedynek z Rozwojem Katowice.
Sandecja 1-0.
Jak ten mecz wygrają to naprawdę uwierzę w ich awans.
- Edytowany
1-1 jednak dalej 0-1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)