kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W dzisiejszym meczu EK Kamil Lech 22 lata -
> > Krzysztof Pilarz 35 lat. Lech zawinił przy
> > utracie, Krzysiu jednym z bohaterów. I tak
> > możemy bez końca. Bramkarz PB trzecią
> bramkę
> > wbił sobie sam , prawie z zerowego konta.
>
>
> Pilarz bohaterem, bo znowu strzelali w środek
> bramki.
...nie wiem co oglądałeś? ale oceny Pilarza są dość wysokie. Ja nie napisałem, że Pilarz bohaterem, lecz jednym z bohaterów
http://sport.interia.pl/klub-ruch-chorzow/news-ruch-chorzow-bruk-bet-termalica-nieciecza-0-1,nId,2276251
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Coście się tak rzucili na szuwarka?
Przecież to oczywiste, że 19-letni bramkarz jest wręcz definicją nieopierzonego piłkarza.
Podawanie tutaj jakichś skrajnych przykładów, że gdzieś wystąpił 16-latek jest absurdalne. To tak jakby szuwarek napisał, że na boisko wbiegł niziutki grajek mierzący 160 cm, a Wy byście odparowali, że żaden niziutki, bo w historii piłki byli tacy co mierzyli po 150 cm :)
Aston1906 Napisał(a):
> Coście się tak rzucili na szuwarka?
>
> Przecież to oczywiste, że 19-letni bramkarz jest
> wręcz definicją nieopierzonego piłkarza.
>
> [b]Podawanie tutaj jakichś skrajnych przykładów,
> że gdzieś wystąpił 16-latek jest absurdalne.[/b]
> To tak jakby szuwarek napisał, że na boisko
> wbiegł niziutki grajek mierzący 160 cm, a Wy
> byście odparowali, że żaden niziutki, bo w
> historii piłki byli tacy co mierzyli po 150 cm :)
Nie nie jest absurdalne bo wspomniany przeze mnie malolat jest powolywany do reprezentacji DOROSLEJ i jest PIERWSZYM bramkarzem od zeszlego sezonu w sredniaku ligi wloskiej Milanie...
To jest wlasnie takie myslenie typu Franek Smuda.....On mlodych uwazal po 23-24 roku....
Bardzo dobrze ze mlody broni w PBB ... i oby jak najwiecej meczow rozegral!!
Pilarz w meczu nic wielkiego nie pokazał.
Jak my graliśmy w 1 lidze, za najlepszego bramkarza w lidze uważany był Leszczyński. Ile on wtedy miał lat?
szuwarek Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> -----
> > szuwarek Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > W dzisiejszym meczu EK Kamil Lech 22 lata -
> > > Krzysztof Pilarz 35 lat. Lech zawinił przy
> > > utracie, Krzysiu jednym z bohaterów. I tak
> > > możemy bez końca. Bramkarz PB trzecią
> > bramkę
> > > wbił sobie sam , prawie z zerowego konta.
> >
> >
> > Pilarz bohaterem, bo znowu strzelali w środek
> > bramki.
>
>
> ...nie wiem co oglądałeś? ale oceny Pilarza są
> dość wysokie. Ja nie napisałem, że Pilarz
> bohaterem, lecz jednym z bohaterów
> http://sport.interia.pl/klub-ruch-chorzow/news-ruc
> h-chorzow-bruk-bet-termalica-nieciecza-0-1,nId,227
> 6251
nie atakuje Cie Szuwarku, tylko zwracam uwagę, że robią z niego jednego z bohaterów, ale strzały były w środek bramki.
Oceny ocenami, Sandomierski w poprzednim meczu rzeczywiście bronił, a nie odbijał to co w niego leciało, ale to Sandomierski ma słabą ocenę, a nie wysoka jak Pilarz.
Właśnie po to jest zaplecze i przepis o młodzieżowcach, aby się młodzi ogrywali jak najwięcej.
Bramkarz PB Lis nie jest jeszcze gotowy aby bronić na poziomie 1 ligi. W czym wcale mu nie pomogli koledzy z boiska , jak i publiczność zgromadzona za bramką. Ja tez jestem za tym aby młodzi się ogrywali w niższych ligach, ale to nie dotyczy wszystkich młodych, tylko wielce utalentowanych, ale obawiam się, że bramkarz Mateusz Lis do nich nie należy. Najlepszy dowód na to, że w 4 meczach tego sezonu zdążyły już puścić 10 goli. To jest były bramkarz Lecha, który od dłuższego czasu miał problemy z dobrymi bramkarzami. Trener PB w wywiadzie po meczowym dyplomatycznie wybrnął z kłopotliwego pytania.
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/i-liga,opinia-dariusza-dzwigaly-po-meczu-podbeskidzia-z-zaglebiem,artykul,720298,1,12449.html
Podbeskidzie - Zagłębie Sosnowiec 4-5
Video z tego meczu. Nie zawsze w meczu towarzyszą takie emocje piłkarskie - http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2016-09-16/1-liga-podbeskidzie-zaglebie-sosnowiec-skrot-meczu/
Obrona PBB ma w sobie coś z sera szwajcarskiego .:S
Sandecja wiceliderem 1. ligi po zwycięstwie nad Wigrami 2:1
Mecz w BB na tak tragicznym poziomie, jeśli chodzi o grę obronną, że nasza defensywa wygląda przy nich jak Borussia przy (L)egłej.
kaleb Napisał(a):
> Mecz w BB na tak tragicznym poziomie, jeśli
> chodzi o grę obronną, że nasza defensywa
> wygląda przy nich jak Borussia przy (L)egłej.
a pewien genialny specjalista z tego forum [nicka litościwie pominę] naskrobał nie tak dawno:
[i]Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
11 maj 2016 - 19:00:13 Zarejestrowany: 6 l. temu
Jak nie [b]Mojta[/b] (choc gral dobrze) to moze [b]Piacek[/b] z Podbeskidzia?[/i]
Przy tym co wyprawiał w meczu z Sosnowcem Piacek, to Litauszki jest co najmniej Puyolem
A bramkarz PBB M.Lis niewiele lepszy .
W Pucharze Polski
GKS Jastrzębie-Zdrój - Górnik Łęczna 1:1 (0:0) po dogrywce, karne 7:6
Teraz piłkarze GKS - łącznie z trenerem - będą musieli się ogolić na łyso, bo taki przyjęli zakład przed meczem. W najbliższym czasie żadna drużyna na świecie nie będzie wyglądała groźniej (:D
No to złapią ksywkę - Łysole z lubelskiego zagłębia! :D
17 dni później
Wielką furorę na boiskach I ligi robi napastnik Peteri Forsel (wzrost 168 cm) Fin jest piłkarzem Miedzi, W tym sezonie w 11 meczach strzelił 7 bramek. W dzisiejszym meczu w Puławach strzelił 3 bramki.
Oto video z jego występów zanim trafił do Miedzi - http://www.miedzlegnica.eu/index.php/news/reprezentant-finlandii-petteri-forsell-wzmocni-
ofensyw-miedzi/
5 dni później
Własnie się dowiedziałem z RadiaZet, ze w niedziele odbędą się derby [size=small]Ł[/size]odzi (w III lidze).
W TV na regionalnej.
P.S. Klubem Łodzi jest ŁKS!
Avia Świdnik - Garbarnia 0-1
Zdarzenie o kluczowym znaczeniu miało miejsce w 52. minucie. W obrębie „16” został ewidentnie sfaulowany Szymon Kiebzak, arbiter wskazał na „wapno”. Kalemba, w swoim stylu, pewnie wykorzystał rzut karny.
A my dajemy na wypożyczenie naszych utalentowanych młodzieżowców i sprowadzamy piłkarzy z III grup inwalidzką :@
[quote='szuwarek' pid='1193158' dateline='1476554826']
Avia Świdnik - Garbarnia 0-1
Zdarzenie o kluczowym znaczeniu miało miejsce w 52. minucie. W obrębie „16” został ewidentnie sfaulowany Szymon Kiebzak, arbiter wskazał na „wapno”. Kalemba, w swoim stylu, pewnie wykorzystał rzut karny.
A my dajemy na wypożyczenie naszych utalentowanych młodzieżowców i sprowadzamy piłkarzy z III grup inwalidzką :@
[/quote]
Lepiej żeby grał w 4 czy 3 lidze?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)