Drodzy Forumowicze, Cracovia osiągnęła najlepszy wynik od 6 (!!!) lat. Trener posiada własną wizję, może i ma swoich ulubieńców, których wystawia ciągle ale wynik go broni. Inni trenerzy, a przez te 6 lat trochę się ich przewinęło, mieli podobne warunki pracy i ŻADEN nie osiągnął takiego sukcesu. Dlaczego więc tak dużo osób zakłada, że po Stawowym przyjdzie ktoś i tak zespół poukłada, że udział w kwalifikacjach do pucharów to będziemy mieć z miejsca? Trener nie chce wystawiać zawodników, których się mu WCISKA NA SIŁĘ. Czy Wy lubicie jak ktoś szef/nauczyciel/rodzice ktokolwiek narzuca wam swoją wizję, a wiecie dobrze, że gdy ta wizja nie wypali to cała odpowiedzialność spadnie tylko na Was? Oczywiście trener zostanie zwolniony, przyjdzie inny... tylko jaki wariat będzie chciał trenować zespół, który wybiera mu Filipiak i Burlikowski, a On ma się pokornie na wszystko zgadzać? Jak to jest możliwe, że trener ma ograniczony wpływ na sprawy kadrowe? Rozumiem jakby po sezonie, jeżeli nie wejdziemy do grupy mistrzowskiej zwolnić trenera i wyrzucić z siebie wszystkie żale w prasie ale przed decydującymi meczami? Nie no gratuluję prezesowi PRu...
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Społeczność forum już dawno jest spolaryzowana -kto za Stawowym kto przeciw wiec ta dyskusja tutaj nic nie wniesie. Ale mam dobre wiadomości dla zwolenników WS i Przeciwników.
dla przeciwników wiadomo -[b]odchodzi[/b]
a
zwolennicy będą mogli dalej mu kibicować w zaprzyjaźnionym
[b]KKS LECH POZNAŃ[/b]
Dobrze się stało. Z tym Stawowym to się człowiek mógł łudzić, że Cracovia coś osiągnie. A tak ma pewność, że będzie z tego wielkie filipiakowe G. I nerwów mniej, i kolejny wpierdol od GTSu łatwiej będzie przyjąć. Ty profesor to masz głowę... szkoda że ciut kanciastą, bo do piłki bardziej obła jest niezbędna.
Legia już jest dogadana ze Stawowym na 250%. Info pewne na 140%. Kontrakt na 25 lat.
Wpisujcie osiedla które są za Wuefistą a które za Ochlaptusem.
Najśmieszniejsze, że dziś nawet nie ma sensu rozstrzygać, kto ma rację i kto do kogo jest bardziej uprzedzony - czy Stawowy słusznie atakuje Burlikowskiego, czy tylko unosi się swoją dumą. W sensie: i tak wiadomo jak to się zakończy: Filipiak (który w temacie Cracovii wszystko robi po omacku, bo sam nie zna się zupełnie) sprzyja temu drugiemu, więc skoro któryś ma wylecieć, to oczywiście trener.
Całość: http://www.weszlo.com/news/19017-Filipiak_podpalil_lont_Teraz_trwa_juz_regularna_wojna_
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na mecz z Widzewem zapuszczam wąsa i krzycze.....
> kto bez wąsa (dzieci i kobiety niekoniecznie) ten
> za Wisłą....;)
:)
Szkoda Wojtka, prawda jest taka, że w ostatnich latach niewielu mieliśmy tak dobrych trenerów, kto sądzi inaczej niech poda mi chociaż jednego trenera z lepszymi wynikami. Nie wspomnę tutaj już o tym w jakich warunkach pracuje, prof. Filipiak i Burlikowski (nie wiem po co go zatrudniono i za co właściwie bierze kase) są przeciw niemu. Prawda, że czasami podejmuje decyzje kadrowe które nie wszystkim sie podobaja, ale przeciez on jest trenerem, a wyniki świadczą za nim jednak, bo przed sezonem niewielu sie spodziewalo ze bedziemy na tak dobrym miejscu.
Dobrze, ze odchodzi.
new211 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kinder Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ufff i z głowy...
>
>
> Stawiam ci flaszkę, że w ciągu najbliższych 2
> lat w Cracovii pojawi się conajmniej 5 trenerów.
> Zadowolony? Wszyscy chcą robić wszystko w 1 rok.
> Nie rozumieją, że żeby coś stworzyć potrzeba
> czasu.
kto za dwa lata bedzie pamietak kto komu jest flaszke winy hhih...a tak powaznie kibicujmy Cracovii a nie WSowi, ja zywie nadzieje ze ktos kto bedzie nastepny bedzie bardziej elastyczny, bardziej sklonny do wspolpracy z wszystkimi a nie tylko z tymi ktorych sobie slepo wybierze, ze bedzie patrzyl na przeciwniuka z ktorym gramy a nie tylko na siebie i dobieral styl adekwatny do tego ktory da mu szanse osiagnac zadawalajacy wynik, kto nie bedzie plakal do kamer ze ze nie ma szans na wzmocn ienia a jednak jakies byly, takiego kto nie bedzie bral wszystkiego na klate a bedzie potrafil wziasc grajkow za pysk i nie bac sie posadzic na lawce "ulubiencow" ktorzy co mecz kopia sie po czole itp itd
Zycze mu wszystkiego dobrego ale z jego podejsciem i jego wysokim mniemaniu o swojej osobie daleko bysmy nie zajechali i tyle a to czy zajedziemuy z kims innym dalej zycie pokaze i tego sobie zyczmy a nie placzmy po trenerze ktorego taktyka w trakcie jej ogladania powoduje ze az zeby trzeszcza...
Kazdy ma swoje zdanie , ja mam takie i tyle.
Pozdrawiam
"Osieroceni kibice, nieutuleni w żalu, wierzgający, szkodnicy, z wścieklizną, zdolni do wszystkiego...."
Nie wiem czy fakt, że GENERALNIE rzecz ujmując pozytywnie oceniam grę zespołu i pracę trenera Stawowego, oraz z żalem przyjmuję Jego decyzję o zakończeniu pracy w Cracovii,sprawia, że podpadam pod w/w kategorię kibica? Jeśli tak, to dla bezpieczeństwa pozostałych kibiców, pewnie przyjdzie mi oglądać w nowym sezonie w zaciszu własnego mieszkania, odrodzoną drużynę, pod wodzą trenerskich wirtuozów w typie Hajto, Michniewicz itp. preferujących styl kopnij i goń. Wścieklizna to bardzo niebezpieczna choroba, no chyba, że dam się zaszczepić (alkoholem), żeby móc znieść nowych Płatków, Ulatowskich, Kafarskich...
Oczywiście jak nie będzie wyników, zawsze będzie można powiedzieć, że winni są piłkarze (dzieci Stawowego), a nie WYBITNY trener Hajto, Michniewicz....Przecież KAŻDY inny trener będzie lepszy od bufona, wf-isty, który nie liczy się ze zdaniem Prezesa i wiecznie niezadowolonych forumowych malkontentów.
:(
z czego sie cieszycie ludzie !
chlop zrobil druzyne, ktora dalo sie wkoncu ogladac!!!!
zrobil atmosfere , klimat !!!
wraz z odejscie stawowego , odchodzi polowa druzyny !!!!
Co zatem proponujesz Stary Kibolu?Bo w jakimś celu napisałeś ten post.
ciekaw jestem czym sie kieruje filipiak bo jak na to co reprezontowalismy w poprzednich sezonach to niema na tragedi ale widac nasza kochana liga ma wpisane ze trzeba zmieniac trenera co sezon . Wypowiedz filipika ze on sponsoruje tylko dla tego ze jestemy najstarszym klubem to widac jaki ma donas stosunek na totalnie wy.....
Mimo wszystko to nazwiska piszemy z dużej litery - regulamin
stary kibolu - czy ubrałbyś się w dres trenera? nie koszulkę Cracovii, ale w dres tego jednego trenera? czy zadałbyś sobie dużo trudu, by go zdobyć, a potem paradował w nim podczas meczu, w którym ów trener prowadził drużynę naszych rywali?
a może czy pisząc tekst podsumowujący najlepszy sezon za naszego życia ani słowem byś się nie zająknął o trenerach, którzy nas w owym sezonie prowadzili, a jedyne nazwisko, jakiego być przy pisaniu tekstu użył to nazwisko Stawowy?
a może ryłeś pod swoim sąsiadem, rmszarem, gdy ten próbował coś pozmieniać w MKS?
a może obrazisz się na Cracovię, jeśli będzie miała innego trenera? może będziesz sabotował nowego trenera i życzył mu porażek?
a może w poprzednim sezonie głosiłeś, że awans nie jest ani koniecznością ani celem, tylko po to, by chronić dupkę trenera?
przecież się znamy. wiem, że odpowiedź na te pytania brzmi "nie", bo nie jesteś "starym kibolem Stawowego". więc nie - nie podpadasz pod ową zgrabnie skompilowaną przez Ciebie definicję.
knurze - pierwszą powinnością chrześcijan jest przebaczanie. Paweł Apostoł też się nawrócił.
Kamień spadł mi z serca!
P-am!
;)
szuwarku: Bóg Wybacza, Cracovia Nigdy.
Ciekawe w jakiej ja, grupie znalazłem..
Bóg Wybacza( Filipiak?), Cracovia Nigdy(Stawowy?)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)