Nie powiedział że naszej.
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
(...) z trenerem przez całą rundę rozmawiałem chyba dwa razy. Mówił, że kluczowa będzie zima, bo u niego trudno się przebić do składu w trakcie sezonu. (...)
szkoda, panie Wojtku, swietny trener powinien umiec zachowywac sie z klasa...
Najważniejsze jest by pojawił się nowy stoper.
Choć z wywiadu ze Stawowy rodzą się poważne wątpliwości...
Za sport.pl:
"Obserwujemy kilku kandydatów - mówi wymijająco Stawowy. - Tylko ja zbyt pochopnie nie wezmę do drużyny piłkarza, którego widziałem tylko na wideo. Nieraz okazało się, że to może okazać się niewypał..."
Tych których obserwował i zna też mogą okazać się niewypałem.... Oby kryterium nie było służenie do mszy w Sieprawiu czy też inne, mniej lub bardziej poważne elementy (jak np. znajomość języka polskiego :D )
Wojciech Stawowy: Będziemy pracować nad aspektami piłkarskimi: http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,15320156,Wojciech_Stawowy__Bedziemy_pracowac_nad_aspektami.html#TRrelSST
Rufus T. Firefly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (...) z trenerem przez całą rundę rozmawiałem
> chyba dwa razy. Mówił, że kluczowa będzie
> zima, bo u niego trudno się przebić do składu w
> trakcie sezonu. (...)
>
> szkoda, panie Wojtku, swietny trener powinien
> umiec zachowywac sie z klasa...
czyli co miał z nim rozmawiać 3x w tygodniu face 2 face? wtedy byłby trenerem z klasą?
a z czym niby Wojtek skłamał? były dwa sparingi w jednym Wasiluk zagrał na środku, w drugim nie mógł bo był testowanych chłopak więc zagrał na lewej obronie a nim wylecieli na oboz w Turcji Wasiluk rozwiązał kontrakt. zima w sensie - przygotowania do rundy rewanzowej dopiero sie wlasciwie zaczely i czasu na wywalczenie sobie skladu jeszcze bardzo duzo
z klasa bylby wtedy, gdyby sam powiedzial Wasilukowi, ze nie bedzie grac, tylko tyle. jestem szczerze piszac w szoku, ze tak to nie wyglada. to tak, jak zwalnianie ludzi w pracy przez dzial kadr, a nie przez szefa.
nie rozumiem, czemu Wojtek sam sobie robi pod gorke, no nie kumam tego.
Do Petersa: oczywiscie, ze nie, nei musi w ogole z nikim rozmawiac na osobnosci, o ile oczywiscie kazdego w druzynie traktuje tak samo. chodzi o samo zwolnienie!
Do Santo: przeciez dostal informacje od Burlikowskiego, ze w skladzie nie bedzie, bo go trener nie widzi. to o co mial walczyc? chyba, ze Burlikowski sklamal.
Cracovia. Wojciech Stawowy: Będziemy się rozkręcać [WIDEO]: http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,15326292,Cracovia__Wojciech_Stawowy__Bedziemy_sie_rozkrecac.html
Godziny naszych meczow sa smieszne w tym Derbow.:
23 luty niedziela Wisła Kraków - Cracovia, godz. 15:30
2 marca (niedziela):
Cracovia - Śląsk Wrocław, godz. 13:00
9 marca (niedziela):
Pogoń Szczecin - Cracovia, godz. 13:00
17 marca (poniedziałek):
Cracovia - Jagiellonia Białystok, godz. 18:00
23 marca (niedziela):
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Cracovia, godz. 13:00
a jak przed derbami?
tak:
http://www.90minut.pl/liga/0/liga6826.html
dzieki. to se temat założę za wczasu :)
Niedziela 13:00 jeszcze nie jest źle, na pewno zdecydowanie lepiej, niż piątek 18:00 albo poniedziałek 18:00, czy... sobota 13:00. :D
No do przerwy piękny wynik jedyne 4-0 . Stawowy znalazł sposób na skuteczna obrone kazdy bedzie lapal w rece . niestety sie sedzia na to nie zgadza i te 2 karne .
Takim system w obronie to nawet Barcelona nie gra pomimo ,że stać ich na najlepszych obrońców świata a Stawowy zamiast go zmienić wciąż poszukuję Spider-Mana na stopera ;) Don Kichot ;/
Widzę, że trener naprawdę ma wizję jak powinna wyglądać nasz gra obronna....przegrać 5:0 z drużyną z II ligi Niemieckiej, która się broni przed spadkiem to wstyd !!!!!!!!!!!!!!
Rozumiem, że przegrywamy 1:0 albo 2:1....ale 5:0 to katastrofa...z tego co się dowiedziałem, to tak słabo graliśmy ostatnio na wiosnę w I lidze....trzeba się tylko modlić aby Wojtkowi udało się to jakoś poskładać i wycisnąć z tych grajków maksimum.
Niestety jestem zdania, że wszyscy piłkarze którym kończą się kontrakty w czerwcu nie będą nic grać żeby tylko kontuzji nie złapać...i jak się utrzymamy w lidze to będzie sukces. Na dziś mamy kilku zawodników na dłużej zakontraktowanych a latem może odejść dziesięciu. Jaką mają mieć motywację tacy piłkarze aby się angażować na 100% ? i pytanie ilu ma już być może podpisane nowe umowy z innymi klubami i mają celowo się nie starać aby zrobić miejsce w tabeli konkurencji...???
Na dziś po dwóch sparingach z Widzewem i Cottbus obrona u nas nie istnieje....sparingu z Calisia nie liczę bo to musieliśmy wygrać...i widać gołym okiem, że będziemy mieć duży problem na wiosnę w lidze. Praktycznie brakuje nam nie jednego a dwóch stoperów na już!!!!
Cóż... Wąsaty Klaun pokazał na co go stać....
Coś mi się zdaje że pan trener pójdzie do" konfesjonału" wcześniej niż na Wielkanoc i może nie dostać rozgrzeszenia .
Może tak powinno być.. op..dol ze Szwajcarii i od razu wyniki będą lepsze
Cóż za śmieszni ludzie na tym forum się udzielają. Przegrany nic nie znaczący sparing i już można sobie poużywać. A później jeden z drugim będą mi wmawiać, że wcale nie ma tutaj grupy nicków, które uaktywniają się tylko gdy jest okazja dokopać Stawowemu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)