[b]WS[/b]tyd !!!!!
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Puszcza stworzyła zdecydowanie więcej sytuacji bramkowych. U nas brak woli walki !
Niby to tylko jednostka treningowa, ale oblana !
Stoper Wasiluk w pomocy, pomocnik Szeliga na stoperze. Jaki ma to sens? Dobry mecz Kity i Żytko na lewej obronie to na plus.
To nie przypadek ,ze przegrywamy z takimi tuzami jak Puszcza czy Stalówka. Mamy słabych kopaczy i ....sympatycznego trenera.
Zasadniczo walą mnie totalnie wyniki sparingów... no ale żeby z Puszczą przegrać !?!?
Filipiak był na sparingu w Niepołomicach i widział naszą indolencję. Do 80 min. nie oddaliśmy strzału na bramkę.
Więc co nadal jest OK z naszą ideą gry. Co dalej z WS?
KSC 21 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To nie przypadek ,ze przegrywamy z takimi tuzami
> jak Puszcza czy Stalówka. Mamy słabych kopaczy i
> ....sympatycznego trenera.
.........i mądrego Prezesa ! :)
PAS, nie pierwszy raz WS miesza..
już brak słów do tego "bogatego warsztatu" WS.
Następna drużyna udowadnia,, że "frajer" ten co Cracovii nie strzeli bramkę (bramki). A pro po czy jeszcze pamiętacie w jakim meczu nie straciliśmy
bramki?
Amatorszczyzna !
Pokożcie co potraficie...rezerwowi.... no i pokozali..
Mecz pokał też że może robić się problem.... jak coś się po.pie.przy to będzie lipa..
Zawodnika już chyba nie chce sie chcieć tak bardzo jak dawniej.- nie będą wylewać potów
Nie ma się co dziwic,
Grali zapiepszali,starali się, awans wywalczyli a i tak mieszani są z błotem razem z trenerem
Czy się bedą starac czy też nie jeden h..uj - rozumię ich doskonale.
Czas polowi zerkac na stadiony typu Niepołomice, bo za rok.....
Brak słów.
Trapez, ja jednak nie rozumiem, co piszesz. Nie roznieśliśmy Puszczy 0-5. Znów przez indywidualne błędy.
No i, jak ujawniłeś właśnie, przez kibiców.
Zaczyna sie :D zaraz uslyszymy że oni byli krok od zatrybienia, ale dostali zjebe od Prezesa sie zamkneli w sobie.
rmszar
Powoli kończą sie czasy nadziei na 5-0 ...
Jeszce chwila i zacznie się normalnośc ostatnich lat 3-0 w plecy......
Widziałeś człapanie po boisku zawodników Cracovii ?
Ostatni raz takie podejście zawodników do meczu widziałem w okresie schyłkowym - spadek z E klasy
W I lidze czasami przegrali, ale serce i siły zostawili na boisku
Dzisiaj nie chciało im się chcieć - ja tak to widziałem
To był wpływ ciśnienia. No i tego, że grali mecz w sobotę, wracali w nocy autokarem, mieli w poniedziałek wolne. Do tego indywidualne błędy. I oczywiście przez to, że jest taka atmosfera. Wszystkie czynniki egzogenne.
Przyznaję się, że 2 połowy nie oglądałem, bo wyszedłem z dziećmi na pole na rowery i na plac zabaw.
Ja , ogolnie ostatnio coraz mniej rozumiem. I to, mnie boli. Brawo, za profesjonalizm .
No i jeszcze tego, że na mecz do Niepołomic nie polecieli samolotem. Wszystko jest kurwa winne tylko nie trener i piłkarze.
Jeszcze porażki w Kielcach i Lubinie
i będzie po trenerze Wojciechu
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Nie ma się co dziwic,
> Grali zapiepszali,starali się, awans wywalczyli a
> i tak mieszani są z błotem razem z trenerem
> Czy się bedą starac czy też nie jeden h..uj -
> rozumię ich doskonale.
pomijając przecieranie nowych szlaków ortografii, trzeba przyznać, że Trapez chyba trafnie odpowiedział na pytanie dręczące nas od lat: Jonaszem jest zbiorowy kibic, marudzący i wymagający gry co najmniej zgodnej z potencjałem. szczególni szkodnicy to tacy, którzy kupują bilet/karnet nie dla trenera Stawowego, ale pomimo niego.
>
> Czas polowi zerkac na stadiony typu Niepołomice,
> bo za rok.....
nono, owszem, ja z tym trenerem nie wykluczałbym spadku. ale że Trapez - to dopiero zagwozdka.
serio, sądziłem, że Trapez robi sobie tutaj sporego kalibru jaja, bo nikt nie ośmieszał grupy fanów Wojciecha tak jak on. ale od niedawna dociera do mnie, że to jednak na serio. byłoby to potwierdzenie, że zdarzają się fani WSa na zbliżonym do ulubionego trenera poziomie autorefleksji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)