Mam nadzieję, iż jest klauzula dotycząca zerwania kontraktu w razie kontuzji? Górnik rok temu pokazał, jak się może ona przydać.
-
-
Dawid Nowak - witamy w Cracovii!
Powodzenia z Cracovią Naszą Kochaną!! i aby trener widział Cię w pierwszym składzie!
Powodzenia ! Oby omijały Cię "kontuzje kostki" jak Romanova a będzie z Ciebie pociecha
Witam! :) Przede wszystkim zdrowia,bo jak ono będzie to będzie dobrze.... :)
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam! :) Przede wszystkim zdrowia,bo jak ono
> będzie to będzie dobrze.... :)
Otóż to!
Zdrowia jeszcze raz!
Hej słuszna linie obrała nasza władza, sprowadzania zawodników którzy nie będą grać , po co denerwować Nadtrenera i zabierać miejsce chłopcom.
Powodzenia!
Zdrowia!:)
Przede wszystkim zdrowia bo grać w gałę to Dawid umie.
Byłem bardzo przeciwny temu transferowi ale oczywiście z całego serca trzymam kciuki.
Zdrowia jak wszyscy, a bramki przyjdą, bo chłopie talent masz.
o umiejętności jestem spokojny więc witam i życzę Ci zdrowia , zdrowia , zdrowia i jeszcze raz zdrowia !!!!!!!!!!!!!
Killeroth Napisał(a):
> Mam nadzieję, iż jest klauzula dotycząca
> zerwania kontraktu w razie kontuzji? Górnik rok
> temu pokazał, jak się może ona przydać.
Pewnie w Górniku chcieli dac Nowakowi podobną klauzule jak Grzelakowi i pewnie dlatego wybrał nas
SaNtO Napisał(a):
> tylko zdrowia. zdrowy = bramki przy tym systemie i
> repra back
:D
Przy tym systemie to w zeszłym sezonie napierdalaliśmy bramkę za bramką :D
autokompromitacje. fajne słówko Aston zapodał. a Tobie gratuluje nadania samemu sobie teg tytułu bzdurną wypowiedzią (swoją drogą to autonadanie tak Aston?)
Najważniejsze, iż mamy napastnika... zobaczymy jak długo pogra. Życzę wszystkiego dobrego. Ku chwale Cracovii. Powodzenia !
Powodzenia Dawid, strzelaj bramecke za bramecka, a rzece Myslenice 3
Witamy i powodzenia! Dużo zdrowia i wielu bramek. Swoją drogą patent na gts już ma więc może go spokojnie wykorzystać w tym sezonie:)
Ponoć już zdrowy, ponoć dość sympatyczny. Oby grał u nas jak za dawnych lat ;)
A wszystkim malkontentom radzę ułożyć to sobie w głowie tak: Nowak przychodzi do nas w miejsce Zielińskiego. Mnie od razu uśmiech zawitał na twarzy ;)
Powodzenia. Żadnych kontuzji i wielu bramek, szczególnie zwycięskiego gola przeciwko GTS.
Witamy !!!
Ciekawa informacja z portalu 90minut.pl:
"Rozumiem, że zwrot PIŁKARZ-SZKŁO świetnie sprzedaje się medialnie. Ale zamiast pleść bzdury, lepiej popatrzcie w statystyki. Nowak w każdym sezonie rozgrywał średnio 2/3 sezonu, więc pisanie że nic nie robił, tylko się leczył, jest dużym nadużyciem. Popatrzcie na liczby:
W GKS-ie grał 7,5 roku od 2006 r. Rundy wiosennej sezonu 2005/06 nie biorę pod uwagę, bo była to runda na aklimatyzację.
1) [b]W sezonie 2006/07 rozegrał tylko 17 meczów na 30 możliwych,[/b] ale nie dlatego, że się leczył, tylko nie miał jeszcze miejsca w podstawowym składzie.
2) [b]W sezonie 2007/08 - 17 meczów[/b] (też walczył o pierwszy skład).
3) [b]W 2008/09 - 23 mecze.[/b]
4) [b]W 2009/10 - 20 meczów.[/b]
5) [b]W 2010/11 - 26 meczów.[/b]
6) [b]W 2011/12 - 22 mecze.[/b]
Ostatni sezon nie jest miarodajny, bo Nowak przez wiele miesięcy nie grał z powodu konfliktu z władzami klubu, a nie kontuzji. W przytoczonym zestawieniu nie uwzględniłem meczów Pucharu Polski, Pucharu Ekstraklasy (były wtedy takie rozgrywki w tym kraju!). Tak więc rozegranych meczów było dużo więcej. Z liczb jasno wynika, że zawodnik zazwyczaj rozgrywał przynajmniej 2/3 sezonu."
Pogrubiłem najistotniejsze informacje, ponieważ casus zeszłego sezonu został już wcześniej wytłumaczony.
Faktycznie - tak źle to wcale nie wygląda.
No proszę, czyli ktoś zauważył z grubsza rzecz biorąc to samo co ja napisałem w wątku o Burlikowskim :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)