KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja osobiście liczę na to, że po wczorajszym
> meczu wszyscy w Klubie uznali że trzeba dać
> szansę Wojtkowi, i nie tylko w Klubie, ale także
> kibice - odkąd przyszedł to miałem chwile
> zwątpienia, ale zadanie wykonał, piłkarze są
> "za nim" więc niech pracują.
Wojtkowi "w Klubie" (czytaj prof. Filipiak) dano szansę juz dobre kilkanaście dni temu.
A kibiców ogromnie zniesmaczonych(te pustki na zapchanych jesienią sektorach A,B czy E to nie przypadek)
grą na wiosnę [b]tylko[/b] WS i drużyna może przekonać...
właśnie w taki sposób jak wczoraj.
PS: wczoraj było doskonale widać ile dla drużyny znaczy Straus.
-
-
WOJCIECH STAWOWY MUSI ZOSTAĆ !!!!!
Podoba mi się styl preferowany przez trenera Wojciecha Stawowego oparty m.in. na dużej liczbie podań - Dawid Nowak :)
Tak jak Kus jak i Nowak pytani co sklonilo ich do podpisania kontraktu, odpowiadaja ze jednym z argumentow byl Wojciech Stawowy z drugiej strony bardzo sie ciesze ze dostal zakaz otwierania paszczy na temat transferow
5 dni później
Prof. Filipiak:
".....[b]Wszyscy się zgadzamy, że warsztat trenera Stawowego jest bardzo dobry[/b], natomiast trzeba mu pomóc przy transferach, ....." :)
http://cracovia.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Filipiak-Cracovia-doczeka-sie-wielkich-sukcesow,artykul,175188,1,1059.html
Bardziej pasuje do tematu "musi odejść" ale niech będzie tutaj jako odpowiedź.
Prof. Filipiak"
"Jak wielu kibiców, [b]nie byłem zadowolony ze stylu[/b], w jakim został wywalczony awans. Dałem temu wyraz w swoich wypowiedziach. Trener [b]Stawowy ma swoje wady[/b] i zalety."
Pomijam już śpiewkę o drużynach Stawowego grających lepiej jesienią(3 miejsce w lidze), braku negocjacji z innymi trenerami etc. Z całego wywiadu da się wyciąć i wyboldować fragmenty za i przeciw Stawowemu w Cracovii.
6 dni później
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,14277033,Wojciech_Stawowy_przed_powrotem_do_ekstraklasy__Czuje.html
:)
7 dni później
stary kibol po awansie przytoczył wywiad z Milosem, nad którego fragmentem się będę pastwił.
>
> Udowodniliście też swoją wartość tym, którzy
> nie mieli o was najlepszej opinii, kiedy
> spadaliście z ekstraklasy.
> Tuż po spadku takie opinie były zrozumiałe, ale
> w trakcie tego sezonu też słyszeliśmy, że
> jesteśmy "tacy, owacy". Po każdym meczu - nawet
> zwycięskim! - ktoś nas już wyrzucał z
> Cracovii. [u]Awansem zamknęliśmy usta tym ludziom.[/u]
> Ja wiem, że oni nie cieszą się z naszego awansu
> i czekają na kolejne potknięcie. Było też
> wiele osób, które szczerze nam kibicowały i im
> dziękuję. Ale była cała masa ludzi, którzy
> nas klepali po plecach i chwalili, żeby zaraz za
> plecami nas obgadywać. Mam nadzieję, że na
> awansie nie poprzestaniemy i w nowym sezonie
> zagramy o coś więcej niż o utrzymanie, bo w
> Cracovii czasy walki o uniknięcie spadku
> minęły. Nic nie deklaruję, ale wiadomo - po to
> się startuje w lidze, żeby zdobyć mistrzostwo
> Polski..."
> (gk)
nie wiem, komu awans miał zamknąć usta, ale po meczu z Piastem wielu mogla opaść szczęka, jaki kabaret odstawiacie w grze obronnej.
Hop,hop!
Gdzie jesteście zwolennicy wuefisty i jego tiki-sraki rodem z Sieprawia?
Stal Stalowa Wola to solidna drużyna i nie jeden zespół straci z nimi jeszcze punkty w lidze, jak i odpadnie z nimi w Pucharze Polski. Chłopcy dali z siebie wszystko i za to im dziękuję.
Dodatkowo wynik nie jest sprawiedliwy, bo przez większość meczu to my dominowaliśmy na murawie nie pozwalając na zbyt wiele rywalowi. Bramkę straciliśmy po błędzie, jaki nie powinien się zdarzyć.
Ponoć Wietechą i Łanuchą interesuje się Barcelona, Reiman trafi do Bayernu, a Juda do Izraela.
PS. Dla niezorientowanych: Wietecha, Łanucha, Reiman, Juda - gracze SSW
To jest jakaś heca, nikt nie będzie sobie ze mną przygrywał, dlatego przewiduję rozpierduchę w składzie i w Poznaniu od pierwszej minuty zamiast Wełny zagra Adaś Marciniak, a zamiasta Perdijica Krzysiu Pilarz.
[b]Wojciech Stawowy musi[/b] (po)[b]zostać.....[/b] [b]nauczycielem Wuefu![/b]
Jeśli ma przyjść ktoś bez wizji na grę typu Hajto, ewentualnie jak WS dostanie transfery i postawi na tych zawodników, to ja jestem za jego pozostaniem jako trenerem I drużyny Cracovii.
No cóż... można czekać jeszcze kilka kolejek albo załatwić sprawę od razu. Górecki.
kamilloLce
[i]ewentualnie jak WS dostanie transfery i postawi na tych zawodników,[/i]
To jest wykluczone.
Wracając do WSa i jego "wizji"-cóż to niby za wizja? Chodzi Ci o to że będziemy grać tymi samymi gośćmi bo WS zbudował team na piąte miejsce?
Alocha , Górecki to mogłoby być to, ma już swoje sukcesy, w miarę zna drużynę, no i pasiak.
Zubereg - chodzi mi o drużynę, która ma pomysł na grę, a nie wali piłkę w przód i liczy na farta, a wizja to właśnie ten styl.
masz już wizje teraz trzeba się obudzić ;)
dla odmiany kopnij, biegnij i strzel na bramę oraz 3pkt w kieszeni mogłyby nie być takie złe ;) nie no żarcik, jedziemy dalej żadna Stalówka nie przeszkodzi Nam w marszu w gore, pamiętajcie z drużynami z 1 ligi grało się ciężko, wierze w to i zakładam że z drużyną z 2 ligi nie da rady wygrać a próbowali wiec chwała im za to w eklasie jest łatwiej o zwycięstwa!
fenix Napisał(a):
> Alocha , Górecki to mogłoby być to, ma już
> swoje sukcesy, w miarę zna drużynę, no i
> pasiak.
Ewentualnie Rysiek Górecki!!!To też byłby strzał w dziesiątkę.Świetny trener,Pasiak no i wie gdzie dobrze polewają na imprezach ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)