Tysiące transferów , zostanie Wojtek to będzie po transferach :) I sprawa z głowy.Najlepiej jak najmniej piłkarzy bo będzie 3 dodatkowa runda to żeby się rezerwowi nie nudzili.
-
-
Mamy AWANS i co dalej ?
Mamy awans i po roku przerwy znów zagramy o mistrzostwo Polski :)
PS.
pozdrowienia dla Astona
Fake Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dodajmy do tego jeszcze rozgrywającego i
> bramkarza
Zdecydowanie odkupic z Sandecji Marcina!
Ma chlop swoj wielki udzial w naszym awansie, niech wraca do extraklasy.
Z takim opanowaniem gry noga spokojnie moze byc zmiennikiem Pilarza:)
Jak dla mnie, mimo iż jest to niezmiernie rzadka praktyka, to Filipiak powinien natychmiast wypłacić Stawowemu premię i go zwolnić. W ciągu 2 tygodni powinniśmy poznać nowego, dobrego trenera i nastawić się na granie piłki kontry jak Piast Gliwice. Tiki taka na poziomie ekstraklasy, z takim materiałem piłkarskim ? Niezły żart :)
Poza tym potrzebujemy transferów, nie na ilość ale 3-4 w miarę na poziomie e-klasy. I potrzebujemy obozu przygotowawczego w Polsce, a nie gdzieś zagranicą, na takich rzeczach w letnim sezonie można oszczędzić.
Awans powinien był ekstremalnie wymęczony (graliśmy syf w ponad 50% meczy) i strasznie farciarski. Nie tędy droga !!!
zwyciezców się nie sądzi !!! Atmosfera w druzynie jest dobra relacje na lini trener piłkarze tez nie m co tego ropierdzielac teraz dokupic 2 napadziorow srodkowego pomocnika prawego obroce i bedzie dobrze !!!
17 lipca gramy pierwszą kolejkę (kogo obstawiacie? Śląsk?). Z LFC Taka-C**ją nie mamy co szukać, co było widać np. w sparingu zimowym ze słabiuteńkim Widzewem.
Potrzebujemy:
[list]
[*] dwóch stoperów
[*] dobrego prawego obrońcę
[*] dwóch napastników
[*] nowego trenera/zmiany nastawienia obecnego
[/list]
Zatrzymanie w klubie Edka, Damiana jest oczywiste. Powalczyłbym o Przybeckiego i innych polonistów. Dobrze byłoby sprowadzić Hanzela, który posiada spore umiejętności (z Rokiem stworzyliby jedną z lepszych par na środku).
Teraz maksimum dwa tygodnie urlopu i do rozpoczęcia sezonu mordercze przygotowania. Mamy być jak gladiatorzy, a nie panienki!
Należy dbać o dobra atmosferę w drużynie i dokonać udanych transferów,które będą realnymi wzmocnieniami /nie ilość ale jakość/,po jednym /ew.dwóch/ zawodniku do każdej formacji.Przede wszystkim NAPASTNIK i 1-2 klasowych OBROŃCÓW !!!
Najważniejsze to to,że jesteśmy w EKSTRAKLASIE !!!!!! i trzeba zadbać o to,żeby nie powtórzyła się sytuacja z ostatnich lat !!!!
Obrona kulawa, każdy się zgodzi że dobry doświadczony stoper to nasze być albo nie być.Dalej, prawdziwy napastnik (czyli taki co strzela bramki :) ), Demjan był by dobrym rozwiązaniem lecz poza zasięgiem, Christian Nnamani z Floty ładnie się prezentuje, szybki i dobry technicznie. Paweł Abbott z Zawiszy podobnie, lecz on zostanie w Bdg. Da Silva chce zostać w Arce, a kuszą go jakimiś ofertami też betony.
Ja już się kompletnie pogubiłem od początku byłem nastawiony neutralnie do Stawowego, po Jesieni nawet lekko pozytywnie, po ostatnich występach zdecydowanie negatywnie, jednak widać, że ta drużyna jest przywiązana do trenera. Nie wiem, czy warto coś mieszać w sztabie szkoleniowym, za to na pewno konieczne są dwa-trzy WZMOCNIENIA. Byle nie kupować znowu całej drużyny, a później nie dziwić się, że tak się jednak drużyny zbudować nie da.
BlokowEsencja Napisał(a):
> Obrona kulawa, każdy się zgodzi że dobry
> doświadczony stoper to nasze być albo nie
> być.Dalej, prawdziwy napastnik (czyli taki co
> strzela bramki :) ), Demjan był by dobrym
> rozwiązaniem lecz poza zasięgiem, [b]Christian
> Nnamani z Floty ładnie się prezentuje, szybki i
> dobry technicznie. Paweł Abbott z Zawiszy[/b]
> podobnie, lecz on zostanie w Bdg. Da Silva chce
> zostać w Arce, a kuszą go jakimiś ofertami też
> betony.
to chyba jakis zart ! albo sabotaz
Też tam byłem i ... piłem.
http://ekstraklasa.net/kibice-cracovii-wraz-z-pilkarzami-swietowali-na-rynku-powrot-do-ekstraklasy-zdjecia,artykul.html?material_id=51b43b7595d8c8fe2f481af2
Zostawić także Perdjica, i Lacica- jeśli zechce
Poza tym jest jeszcze Romanov - może w końcu się wyleczy :)
Zejdlera bym zostawił - na zasadzie kontrakt + wejściówki - może po prostu potrzebuje trochę więcej czasu,
Plan minimum to napastnik i dwóch obrońców ./Może faktycznie Hosek jest do wyjęcia?/
Smalcownicy mają racje. Awans jest awans.
Awans w stylu" Rzyg , rzyg , rzyg " nie rożni się formalnie od awansu w świetnym stylu niczym.
Nie martwcie się na zapas , może spadniemy i wszyscy będą zadowoleni.
Wypłacić Stawowemu premię, zrobić mu pożegnanie, ładnie podziękować-smalec niech mu dres odda.
Awansowaliśmy potrzeba wzmocnień, wszyscy wiemy że ze Stawowym są one niemożliwe.
Mysle podobnie [b]Zubereg[/b] .
Transfery tylko konkretnych dobrych graczy. Jakość a nie ilość i żadne takie wspomaganie swoich dawnych podopiecznych (Zieliński).
[b]WZMOCNIENIA! WZMOCNIENIA! i jeszcze raz WZMOCNIENIA!!![/b]
[b]Dudzic, Zieliński - OUT[/b]
za nich dwóch napadziorów - może być ten murzyn z Floty + doświadczony krajan
[b]Szeliga - OUT[/b]
Potrzebny jest też jeden defensywny pomocnik i dwóch obrońców (środkowy i boczny)
Abyśmy mogli spokojnie awansować do grupy mistrzowskiej, a nie walczyć do ostatniej kolejki o utrzymanie
PS.Stawowemu dać szanse do końca rundy jesiennej - ale pod nadzorem
zubereg Napisał(a):
> Wypłacić Stawowemu premię, zrobić mu
> pożegnanie, ładnie podziękować-smalec niech mu
> dres odda.
> Awansowaliśmy potrzeba wzmocnień, [b]wszyscy wiemy
> że ze Stawowym są one niemożliwe.[/b]
Tak , wszyscy wiemy że Prokića nie udało się ściągnąć przez Stawowego...
Stawowy, jak ma coś poza wąsami to sam podziękuj. Awans w stylu klasyka "rzyg,rzyg,rzyg". Zespół źle przygotowany, taktyka żadna. I ten trener nie gwarantuje spokojnego finansowania hokeja. Tak więc bardzo dziękuję i życzę sukcesów gdzieś indziej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)