http://sport.lca.pl/legnica,news,40927,Miedz_chce_pozbawic_Cracovie_ekstraklasy.html
-
-
[WIKTORIA] Miedź Legnica - Cracovia 1 : 3
Nie wydaje się wam to dziwne, że Miedź tak się napina na zwycięstwo z nami? ;)
http://www.miedzlegnica.eu/index.php/news/grzegorzewski-cracovia-musi-wygra-my-te/
Miedz sie nie polozy moga byc problemy ;)
"czarnogórski supersnajper Vladimir Boljević" - dobre:)
[i]Cracovia ma ogromny potencjał, grają tam bardzo drodzy zawodnicy. Zresztą już w lipcu zeszłego roku typowałem właśnie Cracovię i Zawiszę jako głównych faworytów do awansu. Nie chciałbym jednak, by trener Stawowy otwierał w Legnicy szampana, dlatego zrobimy wszystko, by wygrać. Wciąż mamy realne szanse na zajęcia 6. miejsca. Swoją drogą, czuję ogromny niedosyt, że w sobotę to nie my zagramy o awans. Co do Cracovii, to gra ładnie dla oka i bardzo ofensywnie, podobnie jak my. Nie boimy się tego zespołu, [b]a jedyna zagadka, to jak zagrać w obronie przy stałych fragmentach, bo rywale mają kilku [u]bardzo wysokich[/u] zawodników[/b].[/i]
http://www.miedzlegnica.eu/index.php/news/cracovia-w-legnicy-zagra-o-awans/
hmmm...
widac kolejny artysta od obserwacji przeciwnika :) toz wypatrzyl naszych orlow od glowkowania przy stalych fragmentach, nici z hattricka Zytki
Mnie się wydaje, że oni "na pokaz" się tak napinają, a z takiego gadania, jak wiadomo, zazwyczaj mało wychodzi...
Bardzo wysokich....;) u nas 80% jest słusznego wzrostu , równego chorągiewce- jeden z warunków zatrudnienia przez WSa grajka do Cracovii....
SnajpeR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wydaje się wam to dziwne, że Miedź tak się
> napina na zwycięstwo z nami? ;)
Według mnie to się nie napina tylko robi dobre wrażenie przed daniem dupy.
bielizna Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SnajpeR Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie wydaje się wam to dziwne, że Miedź tak
> się
> > napina na zwycięstwo z nami? ;)
>
>
> Według mnie to się nie napina tylko robi dobre
> wrażenie przed daniem dupy.
To miałem na myśli :D
Spotkanie z Miedzią zakończy się wynikiem 3-4 1 brama Władek 2 i 3 Danielewicz i 4 Dudzic. Taki miałem proroczy sen. Do 80 minuty będziemy prowadzić 4-2 później wpakują nam jedną i zacznie się nerwowe odliczanie do końca ale dotrwamy zobaczycie. Pozdro w PASY.
a nie śniło Ci się jak sobie Flota z 11Brukbeciarzami i sędzią Musiałem(o sprawie pobicia sędziny kibicującej Cracovii nie raz tu pisano) poradzi....a do tego trener z którym sędzia M. wprost (Musi) znać się od dziecka... ktoś w Pzpn chyba wiedział co robi.
ps proszę mi tylko nie pisać o "płakaniu" sam wiem , że Baniak ma rację i gdyby nie nieudolność w prowadzeniu druzyny , nie chodzi oczywiście tylko o sztab szkoleniowy ale i o zarządzanie, powinniśmy od kilku kolejek świętować.
Miedź Legnica - Cracovia Kraków na żywo! Walka o ekstraklasę trwa w najlepsze! http://www.lajfy.com/match/index/id/64570
Termalica wygra, ale Zawisza przegra i w efekcie świętujemy awans z kukurydzą, do momentu aż będzie wiadomo że nie dostaną licencji nawet po odwołaniu i wtedy Zawisza razem z nami w Ex.
Na którą dziś przewidujemy padnięcie forum? :D
Pewnie po gdzieś w okolicach 25.-35. minuty ;)
padnięcie forum = sukces czy porażka
Dzisiaj w godz. 17 do 19 wybieram się na spacer po lesie. Bez telefonu komórkowego. Ktoś chciałby dołączyć..? ;)
To musisz iść głęboko w las żeby nie usłyszeć gromkiego "KURRRRRRRRRRRRRRWAAAAAAAAAAAAAAAA" od strony miasta.
to ostatnie chwile forum - dlatego zycze wzystkim dzis udanego swietowania
. a jak nie - to jak pisal ostatnio Pilch k... trzeba zyc dalej ;-)
[b][color=#FF0000]DO BOJU CRACOVIA,
DO BOJU CRACOVIA,
MARSZ MARSZ MARSZ,
DO BOJU MARSZ,
ZWYCIESTWO CZEKA NAS!!!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!![/color][/b]
....i Flota razem z Bytomiem;)
[b][color=#FF0000]Nadeszla wiosna!!
A z wiosna czasy!!
CRACOVIA NASZA KOCHANA WRACA DO EKSTRAKLASY!!!!!![/color][/b]
Mam nadzieje ze lzy wylane po meczu z Tychami dzis nadrobie spiewem wspominaej wlasnie piesni okolicznosciowej:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)