Zielinski w kadrze kolejna kompromitacja wuefisty
-
-
[WIKTORIA]CRACOVIA - Polonia Bytom 2 : 0
transmisja w Orange
http://www.orange.pl/kid,4000003347,id,4003254851,title,Cracovia-Polonia-Bytom-transmisja-w-silverlight-,article.html
zaczęli wręcz fantastycznie :/
edit.
złe dobrego początki :D
Bytom nas ciśnie !
żałosna gra
ja po tym co widze to naprawde nie chce wchodzic do tej Ex...z kazda druzyna min 3 w plecy niezaleznie czy u siebie czy na wyjezdzie.
Stawowy wypierdalaj!!!!!!!! razem z 80% tych pizd zwanych "pilkarzami"
Niech siedzą już w tej 1 lidze.Chociaż czasami zobaczymy wymęczone zwycięstwo :/
Widze, ze na komputerze tez to nie wyglada za ciekawie. Coz - wygrajmy, a potem sie bedziemy martwic.
Ciekawszy sektor gości, niż mecz.
Wąs musi wyp@%6_:0ać.
Żenada. Już sami nie wierzą??? Czy forma tak poszła do góry?
Jeśli druga połowa też tak będzie wyglądać...
wg naszego geniusza z Sieprawia rozkrecamy sie z meczu na mecz.... wg naszego "najlepszego stopera z ktorym pracowal "geniusz" gramy z meczu na mecz coraz lepiej heheheheh
Dla mnie tam dalej mogą grac w 1 lidze juz jestem zachartowany w tym graniu nizej niz ekstraklasa.MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO CRACOVIA!!!
Cracovia to My ...o tylko to nam pozostaje
faworyt ligi i główny kandydat do awansu vs praktyczny bankrut, najsłabsza drużyna ligi, spadkowicz niemal z automatu.
bez komentarza
[IMG]http://i43.tinypic.com/5b2uqd.jpg[/IMG]
Wow, mamy LEDOwe bandy na srodku. Czego to sie mozna dowiedziec z TV :D
Czytajac Wasze wypowiedzi, można stwierdzić,ze nie da się tego ogladac... A mialo być tak fajnie:) No coz/ Zweryfikuje to ogladajac druga polowe.
nie katuj sie Volker ..no chyba ze masz pokute to inna sprawa
Ja się zastanawiam, czy my gramy o cos? Czy to jest mecz z kategorii tej o pietruszkę?
uff... dowiozą ;)
Ladna brama, super piłka Saidiego :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)