po banie na Romanie zaczelo sie sranie nie granie.
zeby pewnie awansowac, trza RoMana odbanowac!!
-
-
odbanowac RoMana!!
coś w tym jest :)
popieram.
Roman choć ma kontrowersyjną pracę i jeszcze bardziej kontrowersyjne poglądy - przynajmniej nie rzuca w adwersarzy inwektywami osobistymi - jak to ma w zwyczaju 99% stawotalibów na tym forum - a oni bana jakoś nie dostają
Od razu przykleić ten temat na głównej stronie,a później założyć kolejne tematy o amnestii dla innych zbanowanych!
[quote=suram]
a oni bana jakoś nie dostają
[/quote]
Oj dostają, dostają. Żeby to raz.
Jak amnestia, to amnestia. Odbanowałbym też mknącegolopeza. W sumie byłaby niezła polka, aż sam jestem ciekaw :D
Alex Mateczny,dezydrery... ;)
Ruch Uwolnienia RoMana spod rąk ciemiężców! Biedny RoMan, nagle go wszystkim brakuje :D
Weto!! Utrzymać bana dla Romana i nałożyć bana na WSa!!!
Tylko to nam pomoże
Smutno bez Mknącego i RoMana było :D
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Alex Mateczny,dezydrery... ;)
Dezydery został odbanowany baaardzo dawno, za moim osobistym wstawiennictwem (bo jego ban był za czysty spam, jako jedyny nikogo nie wyzywał itd). Niestety, strzelił focha i od tego czasu nic nie napisał.
Z odyńcem jest inna sprawa. Odbanowywanie prymitywa mija się z celem, intelektualnie nie jest w stanie nic wnieść, a jak ktoś tęskni za jego inwektywami bądź kreatywną gramatyką, może zajrzeć na "forum" TP.
suram Napisał(a):
> popieram.
>
> Roman choć ma kontrowersyjną pracę i jeszcze
> bardziej kontrowersyjne poglądy - przynajmniej
> nie rzuca w adwersarzy inwektywami osobistymi -
> jak to ma w zwyczaju 99% stawotalibów na tym
> forum - a oni bana jakoś nie dostają
Dokładnie, odbanować RoMana, przynajmniej on jakie by nie miał poglądy to jak ktoś go złapał za rękę na kłamstwie to miał na tyle odwagi cywilnej by przyznać się do tego.
Jestem za choć ja też mam bana od paru miesięcy niewiedząc nawet za co :)
Świetny wątek w piłce nożnej. Bardzo tu pasuje.
-- moved topic --
pewnie ze pasowal w pilce noznej, bo tu sie o awans rozchodzi! ale widze ze prywatne niecheci przeslaniaja niektorym dobro Cracovii!! ;)
Awans rzecz święta :) Popieram odbanowanie RoMana.
Jestem za. Przyszła wreszcie wiosna, powinna być amnestia. ;)
odbanować mknącego! poplujemy na niego wspólnie. może tym razem nie doniesie :)
poza tym chętnie poczytam jaki to Zieliński dobry napastnik, a Romanov skrzydłowy, tyle, że te boiska na wiosnę takie do du...
rmszar Napisał(a):
> Jestem za. Przyszła wreszcie wiosna, powinna być
> amnestia. ;)
;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)