Na obecną chwilę o meczu nie ma mowy gdyż Łks jest bez licencji na grę ,a założyłem ten wątek gdyż w tygodniu mogą się pojawiać rożne wiadomości na temat tego meczu które będzie można tutaj umieszczać
Ale znając nasze szczęście to daj daje znajdą jakąś możliwość na grę , a niestety z taką grą jak gramy co cudem by było wywiezienie stamtąd 1 PKT
-
-
ŁKS Łódź CRACOVIA 13.04 godzina 14 :00
Wygramy 3:0 z palcem w...Trener odetchnie z ulgą.
no myślę że po wygranej w weekend z Łks 3-0 ci co najwięcej krzyczą o stylu gry i pracy Stawowego przeproszą go na forum :)
Miałem sen, że po blamażu z Dolcanem będzie rozpierducha, chłopaki zmobilizują się i wygramy pewnie 3-0.
Przez chwile będziemy liderem, a Stawowy z dumą na TerazWąsy opowie, jak to super odbudował zespół, że w ciągu tygodnia podniósł się z kolan i znokautował ŁKS.
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wygramy 3:0 z palcem w...Trener odetchnie z ulgą.
Zapewne istotnie będzie 3:0 - walkower.
By zagrać (dostać zezwolenie na grę) oni muszą się nie tyle odbudowac, ale zapłacić tym, którym są winni pieniądze, a to będzie trudne...
Żal mi ich, to zasłużony klub - nie powinno tak być, że zasłużone, 100-letnie kluby znikają, a w czołowych naszych ligach są jakieś utrzymywane za pieniądze wszystkich podatników ze spółek skarbu państwa czy kluby z miejscowości, w której mieszkańców jest kilka setek, dzięki farmozonadzie pewnych firm...
Jeszcze raz przy okazji (bo na pewnych forach o tym pisza) warto zaznaczyć, ze z ich spadkiem parę lat temu my nie mieliśmy nic wspólnego - sami sobie są winni, nie załatwili rzeczy odpowiednio, nie mogli dostać licencji, i jak stale widac, były ku temu istotne podstawy...
Mecz z ŁKS meczem z ŁKS - pewnie go nie będzie. Mamy poważneijsze zmartwienie. Nawet jak wygramy 3:0 walkowerem, to chłopcy "wypadną z rytmu meczowegp" nie grając meczu o stawkę. Jak to wpłynie na ich formę? I jak wetdy będą grać w dalszych meczach?
Czas na poprawę, łatwe 3:0
Myślę,że rada drużyny powinna porozmawiać z Filipiakiem o premii motywacyjnej za ewentualne zwycięstwo w tym meczu.
A na konferencji przed meczem niech pojawi się pan Ząbek i niech WS mówi że jest jednym z najlepszych napastników
myślę, ze STC powinno zorganizować potężny wyjazd na to widowisko sportowe, nie wiadomo kiedy (o ile wogóle) znowu będziemy mogli zasiąść na trybunach obcego boiska, by pokibicować przy wygranym meczu na wyjeździe i to w stosunku 3-0 ;)
Kto te 3 bramki strzeli ???!!!
Walkower strzeli :D
Profesor powinien dodatkowo zmobilizować chłopaków na ten mecz i obiecać specjalną premię za pokonanie ŁKS-u. Coś czuje w kosciach , że bedzie 3:0. Trenerze na ten mecz totalna ofensywa i tiki taka jakiej Polska jeszcze nie widziała :)
Mając jeszcze w głowie te dwa wspaniałe widowiska z Olsztynem i Ząbkami nie byłbym taki pewien tej naszej wygranej z ŁKS-em nawet w przypadku przyznania walkowera.. ;) Był kiedyś taki kawał oddający mniej więcej tą kwestię. Niestety nie pamiętam dokładnie, ale leciało to mniej więcej tak - Brazylia miała zagrać mecz z Polską. Brazylijczykom rzecz jasna się nie chciało, zatem uradzili, że wyślą tylko Ronaldo (kawał dość stary) i tenże ma se dać radę sam. Mecz się odbył , Ronalda wraca do kumpli na plażę, padają pytania o wynik. Aaaaa wygrałem 5:0. A to spoko, ale dlaczego tak mało? Aaa, bo wiecie , w 75 minucie dostałem czerwoną kartkę....
Eee ja bym taki pewny nie był, z nami to i nawet walkower może wygrać i co wtedy?
robicie sobie jaja z pogrzebu:)
Malu Napisał(a):
> Kto te 3 bramki strzeli ???!!!
Nasza nowa wunderwaffe: Wal K. Ower. Napastnik taki z USA ściągnięty. ;)
Pasiak_od_1979 Napisał(a):
Brazylia miała zagrać mecz z
> Polską. Brazylijczykom rzecz jasna się nie
> chciało, zatem uradzili, że wyślą tylko
> Ronaldo (kawał dość stary) i tenże ma se dać
> radę sam. Mecz się odbył , Ronalda wraca do
> kumpli na plażę, padają pytania o wynik. Aaaaa
> wygrałem 5:0. A to spoko, ale dlaczego tak mało?
> Aaa, bo wiecie , w 75 minucie dostałem czerwoną
> kartkę....
Ha, ha... Dobre. Nie znałem :D :D :D
PS. Ja słyszałem, że jedna bramka ma zostać bezpośrednio głową z rzutu karnego.
rmszar Napisał(a):
> Malu Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Kto te 3 bramki strzeli ???!!!
>
>
> Nasza nowa wunderwaffe: Wal K. Ower. Napastnik
> taki z USA ściągnięty. ;)
Jako, że ostatnio jest w Polsce moda na Japończyków, podobno w sobotę ma zagrać w Cracovii, bardzo utalentowany napastnik rodem z Kraju Kwitnacej Wiśni, nijaki Shunsuke Tikitaka
PS Jak wieść niesie, napastnik został ściagnięty na specjalne życzenie trenera Stawowego, którego urzekła jego gra w jednym z oglądanych sparingów :)
Kolego Agnan,
ŁKS wcale nie musi zapłacić. Wystarczy, że - jak to mają w zwyczaju - mówiąc eufemistycznie nabiorą wierzycieli obiecując im, że zapłacą, a ci podpiszą ugody. Taki papierek ma dla leśnych dziadków wartość identyczną jak spłata.
a ponadto ja tam nie byłbym taki pewien wyniku. Trzynastka może się okazać pechowa. Widząc jakli "fart" mamy ostatnio - nietrudno się domyślić dla kogo.
Shunshune Tikitaka przynajmniej popełni publiczne harakiri jeśli nie wygramy 3:0.
PS. Ma też zagrać Rumun Milionu Podanescu i drugi Japończyk Drewniaku Padaka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)