Rufus T. Firefly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Edgar robi cala gre z przodu, mimo ze przeszkadza
> mu ile moze Strauss. trzeb ago odciazyc z zadan
> defensywnych, Strausa posadzic na lawie i dac za
> niego do skaldu jakiegos defensywnego.
Widzę że wreszcie się ktoś poznał na talencie Strausa do rozegrań do boków i do tyłu. Trzeba by mu kiedyś ściemnić że gramy na inną bramkę i może wtedy by coś zagrał do przodu częściej niż raz na 15 minut.
-
-
Wojciech Stawowy musi odejść!!!!!!!!
Stawowy musi znaleźć równowagę w grze defensywnej i ofensywnej, bo Legia czy Lech może pocisnąć z 5 bramek przy takich dziurach.
3lvis
[i]Ktoś musiał kryć resztę. Padło na Edgara, który popełnił błąd.[/i]
moim zdaniem przy jednej bramce z rogu zaspała cała obrona nie tylko Edgar.
Mnie obrona Żytki w ustach WSa bardzo cieszy-znaczy żegnamy obu po Ruchu. Ósemkę pierwszą mamy w takim razie pewną.
[i]Każdy może, prawda, krytykować,
a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.
Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być,
tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było,
[b]tylko aplauz[/b] i zaakceptowanie tych naszych,
prawda, dobrych recenzji, które stworzymy[/i]
I tego się trzymajmy dla lepszego samopoczucia ;)
To ogólna uwaga dla wszystkich krytykujących....
zubereg Napisał(a):
> 3lvis
> Ktoś musiał kryć resztę. Padło na Edgara,
> który popełnił błąd.
> moim zdaniem przy jednej bramce z rogu zaspała
> cała obrona nie tylko Edgar.
> Mnie obrona Żytki w ustach WSa bardzo
> cieszy-znaczy żegnamy obu po Ruchu. Ósemkę
> pierwszą mamy w takim razie pewną.
Na powtórkach ewidentnie widać, że Edgar przy obydwu sytuacjach nie upilnował Zbozienia.
Przy pierwszej go po prostu odpuścił (przypomnę, że bramka padła po strzale nogą!!!) a przy drugiej zapomniał wyskoczyć do główki...
Przy drugiej bramce wszyscy nasi grajkowie znajdujący się w polu karnym stali w bezruchu jak słupy soli. Obarczanie winą za tego gola jednego zawodnika jest tutaj sporym nadużyciem.
Zresztą problem jest znacznie szerszy; nasi zawodnicy po prostu z reguły odpuszczają jakiekolwiek zadania defensywne (szerzej napisał na ten temat sterby w innym wątku).
to był post dotyczący taktyki Stawowego, ale już nawet nie chce mi się myśleć o jego geniuszu taktycznym... do wykasowania
Chwila refleksji...racja...taktyka Stawowego do niczego się nie nadaje. Cholera tylko czemu zamiast walczyć o utrzymanie w 1 lidze awansowaliśmy do ekstraklasy?
To przez bramkarz z Grudziądza.
Jeśli taktyka byłaby słaba, nie wygrałaby żadnego meczu.
A jednak da się wygrać mimo rozkosnej taktyki. Wystarcza strzały rozpaczy.
Gdyby sama taktyka wygrywała mecze, to Real Madryt grający w ustawieniu 3-2-5 z Casillasem, Ramosem i Marcelo w ataku, powinien przerżnąć z kretesem z idealnie taktycznie ustawionym Okocimskim Brzesko.
Kajak Napisał(a):
> To przez bramkarz z Grudziądza.
A nie zapomniałeś o bramkarzu z Sandecji? Myślę że jego pomoc też była nieoceniona.. A i to wszystko byłoby psu na buty gdyby nie fartowne poukładanie meczy z ostatniej kolejki...
A tak aby trzymać się tematu wątku.
Stawowy miał OBOWIĄZEK awansować w stylu Widzewa. Tymczasem bardziej to przypominało moment gdy "nie spadliśmy z ligi" dzięki ŁKS. Odczucia mam podobne. Wtedy był spadek, w tym roku nie było awansu.
Jedyna metoda żeby na boisku grał Jaroszyński (którego bardzo cenię) - czerwona kartka dla żytki. Brawo! Oby tak dalej Mateusz!
Ponoc ma wejść Bernhard nie Jaroszynski wiec "zonk" jak u Hajzera, przed laty : )
A najbardziej mnie wkur*** to że Stawowy twierdzi że ten skład jest super na ekstraklasę, jemu nic więcej nie potrzeba. Taki z niego czarodziej, a z "cholerawiektóroligowa" Stalą się męczymy.
[url=http://www.fotoszok.pl/show.php/1654276_titanic-im-king-of-the-world.jpg.html]LINK DO KLIKNIECIA - OPIS SYTUACJI W CRACOVII[/url]
Miej honor i odejdź !
W Poznaniu 3 punkty albo ŻEGNAMY!
WON!
VON
VON
VON
Straszną głupotą było wystawiać pechowca Zytke dz8siaj do meczu, chyba go właśnie WS spalił na amen. Myślałem, że trochę trenerze zmadrzejesz, a tu jak zwykle zonk. Chlopie obudz się
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)