Zakończył.....uf!!! Wygrana -OK!!! Ale gra do de... wyrównany poziom ze wskazaniem na GKS ( 10 miejsce)! Na szczęście liczą sie bramki!!
-
-
CRACOVIA - GKS Katowice 1:0
Jedyne co cieszy to 3 pkt. gry zero, podania to chyba my na boisku szkolnym celniej podawalismy, taktyka - to wogóle jakas była? srodka pola nie mamy, skrzydeł tymbardziej, Zieliński by sie chyba do Dąbskiego niełapał, Dudzic myslałem że rozwale telwizor. Jednym słowem MASAKRA!!!
Jesli sie nic nie zmieni to Zawisza na rozbije, Miedź z nami pojedzie i bedziemy sie meczyc z Flot
Osobiscie uwazal ,ze byl to dobry mecz - z obu stron. Gieksa dobrze poukladana taktycznie i z dobra obrona. Wygralismy szczesliwie , co nie zmienia faktu ,ze widac u naszych zaangazowanie i wole walki + szybsza wymiane pilki. Jest niezle - byle bylo lepiej.
Dobra Panowie musimy zapomnieć szybko o tym"widowisku" jutro jest hokej , na razie idziemy do przodu , o losie
Izbki mysmy oglądali ten sam mecz? bo smiem wątpić...
Pamietajcie jedno, zajebista teze..Nie liczy sie przebieg meczu ale wynik, ktory idzie w swiat :) Czy jakos tak... :) Ogolnie/ Ciesza punkty :)
wg 90minut jestesmy już liderem.
i tak trzymać, ja zdążyłem zapomnieć jak wyglądał mecz i cieszę się z trzech punktów.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga6219.html
Podobnie jak po meczu z Okocimskim gratulacje za 3 punkty i nic więcej. Jedynym zawodnikiem, którego mogę wyróżnić jest tym razem Pilarz, który w poprzednich meczach miał niepewne interwencje.
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Izbki mysmy oglądali ten sam mecz? bo smiem
> wątpić...
Ten sam, ten sam - tylko ja jestem chyba trzezwiejszy :)
Zwycięzców się nie sądzi. Gratulacje dla drużyny i trenera za 3 punkty wywalczone heroicznym bojem z dotychczasowym liderem rundy wiosennej na arcytrudnym terenie przy Kałuży. Dla mnie mogą do końca rozgrywek grać w tym "stylu" byleby wynik brzmiał zawsze 1:0 dla Cracovii
nigdy nie oceniałem - teraz też nie ocenię wszystkich, jedynie wzorem hokeja MVP:
1. Zejdler - zdecydowanie. Nie tylko za to, że Steblecki strzelił nim gola. Chyba musi nie lubić tych z Katowic, bo mobilizacja była niesamowita. Jeśli Łukasz tak zagra w każdym meczu - to może dziura po Roku nie będzie tak wyraźna?
2. Puzigaca - chyba (w przeciwieństwie do Dudzica) takie warunki mu odpowiadają. Nigdy nie przypuszczałem, że to napiszę, ale dziś był nie do przejścia, chodził do przodu i wracał, a pozatem nie pieprzył się pod bramką tylko wywalał piłkę (ot choćby wtedy gdy Pilarz zbyt krótko piąstkował po rogu)
3. Pilarz
Dobrze, że nie ma przepisu: 3 kornery = karny :D
I jeszcze: Może nie Misztalem trzeba się interesować - tylko Budziłkiem?
Mecz był taki jak każdy widział, cieszą trzy punkty, ostatnie 15 minut dramat.
tylko mi tu nie panikować. Ziemia Święta pomogła i jest 1-0 w meczu w którym i po 1-2 nie powinniśmy na wynik narzekać.
Teraz do boju na Stomil...
jesienią pechowo tracimy punkty w Katowicach teraz szczęśliwie wygrywamy ...
w grze jest widoczny progres ...
napastnika nam trzeba na przedwczoraj !!!
Mi się mecz bardzo podobał, chociaż na pewno większa w tym zasługa gości.
Nasi zagrali na pewno lepiej niż w ostatnich 2 meczach, a z kolei GieKSa jako chyba pierwsza drużyna przyjechała do nas jak po swoje.
Obiektywnie - niewiele brakowało a by im się udało.
Dobry mecz w obronie, gorzej w ataku.
Rzeczywiście, martwić może ostatnie 15 minut (obrona Częstochowy u siebie...hmmm... raczej nie wypada...), ale suma summarum spodziewałem się dużo gorszego meczu zarówno z naszej strony jak i gości.
Jeśli piłkarze z Górnego Śląska utrzymają podobną formę zupełnie mnie nie zdziwi jeśli czołówka pogubi z nimi punkty.
Szczególnie, że Flota jak i Zawisza będą grali w Katowicach.
Byliśmy słabsi, ale wygraliśmy. Wynik idzie w świat, styl nie. Więc mimo wszystko pozytywnie. No i mamy lidera! :)
Z negatywów także to, że minutę ciszy należałoby uszanować..
Kamaz Napisał(a):
> Z negatywów także to, że minutę ciszy
> należałoby uszanować..
To, że niektórzy nie uszanowali, to po prostu piramidalny skandal. Moze jak się trochę ociepli, to do pewnych móżdżków dotrze, że nad śmiercią człowieka należy przyjąć postawę skupienia i ciszy...
Po tylu dennych,usypiajacych meczach ktore ogladalem i tych ktore nie ogladalem a wiem ,ze byly gorsze - nie mam zamiaru narzekac. Wciaz widac brak napastnika i rozgrywajacego za to obrona dzis o dziwo bez klopsow.Gks postawil sie nam mocno - a i tak wygralismy . Szczesliwie? To co . W Katowicach wyrwali nam zwyciestwo w ostatnch minutach - teraz dostalismy to co w tedy nam zabrali.
Bartek dzis sie nie pokazal , o Zielinskim nie ma co pisac za to mile zaskoczenie z gry Pilarza (rywalizacja w bramce przeklada sie na forme ) Puzigacy ,Kosy czy Krecika.
Pasiak_od_1979 Napisał(a):
> Idze , idze , bajtloku jeden , zawsze na pole
> chadzam, łod urodzenia. W gałę nasi grajom a ja
> biorę koc :D
Jeśli to miało być krakowskie, to krakowskie jest przede wszystkim
"idze, idze, bajoku".
"bajtlok" to jakiś odchył... :P
GKSK wydaje się być mocny, a my wygraliśmy z nimi , niech się inni teraz męczą. Czy może być coś piękniejszego?
Mecz słaby w naszym wykonaniu. Cieszą punkty.
Co do kibiców którzy gwizdali i śpiewali obraźliwe piosenki : JESTEŚCIE CHAMAMI I PROSTAKAMI ! Jak można tak postępować kiedy umiera człowiek ? To że nosił inne barwy, to nie znaczy że nei można uszanować czyjejś śmierci!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)