Właśnie wróciłe ;)
Jest kurwa pięknie !!!
Doping miazga, Profesor był i oby zmienił diametralnie zdanie bo hokej to jest numer jeden !!!
Hej Heja Heja Cracovia Mistrzem Hokeja !
ps: Ogranie Sanoka jest, teraz zdobycie Majstra bye bye PLH, witaj EBEL(sorka musiałem to napisać).
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
jesteśmy w finale !! ale to chyba wszyscy obecni tu wiedzą :)
prawda jest taka, że Katowice w pierwszej rundzie były groźniejsze niż sanok w DZISIEJSZYM meczu.
totalnie bez ambicji, nie wiem czy to kwestia zer na koncie czy też braku jaj, co bardziej podjerzewam, ale zupełnie im się nie chciało. NIe będziemy płakać. ich strata. jesteśmy w finale :)
doping pierwsza klasa, fajnie, że prosta przypomniała sobie, że można wstać i dopingowac.
w wolnych chwilach polecam lekture straszych postów z tego Forum, wiecie tych co to lecimy z tej ligi albo, ze sosnowiec nas wyprzedzi :)
FINAŁ JEST NASZ !!
Dla mnie wyeleminowanie Sanoka to niemal jak złoto! Przecież przed sezonem Sanok był już prawie koronowany na mistrza. Na papierze... Widocznie to taki papierowy mistrz, bo dzisiaj nasze zwycięstwo było chyba najbardziej przekonujące ze wszystkich czterech.
Wielkie uznanie dla naszych hokeistów. Dzisiaj Sanok był jakby zmęczony, pogodzony z porażką, a nasi śmigali. [b]Nie byłoby jednak tego sukcesu bez Rohacka[/b].
Profesorze doceń wysiłek!!!
Bez względu na wynik finału hokeiści plan już "wyrobili"z nawiązką.
Dziękuję!
co tutaj napisać
RUDOLF GANG !!!!!!!
i nic dodać więcej nie trzeba !!!!
No , mamy finał !
Oby Profesor sie zainteresował też Hokejem !
Cracovia Pany !
Co z "albośmy to jacy tacy CRACOVIACY" ??
konrad_cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Plus za gwizdy przy przewagach Sanoka, ewidentnie
> się gubili wtedy! O to chodzi Panowie!
Tak jest o to chodziło. Tak trzymać zawsze!
JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM ,GRATULACJE DLA DRUŻYNY I TRENERA !!!
Trenerze!
Za to, co Pan robi dla nas od lat - MEGA SZACUN!
Radzik - Tobie tez!
I calej druzynie!
Chlopaki, 2 pierwszych spotkan z finalu niestety nie zobacze:(
Pozniej chyba wezme urlop...
Wierze w Was, wygrajcie MAJSTRA!
A pozniej znow za Wami pojedziemy na koniec Europy:)
Bo tak niesmialo, juz mi sie zaczyna marzyc kolejny PK...
PS. Poza tym, jeszcze dwoich Gosci (w sumie to nawet 4) dzisiaj odwalilo kupe dobrej roboty.
[b]Radziu, Kobra, Bebniarze[/b] - o to kaman! Bylo git!
RUDOLF GANG I WSZYSTKO JASNE:)
brawo Pasy:)brawo Radzik brawo Kowalówka brawo HOKEISCI:)
Wróciłem, było pięknie. Gratulacje dla trenera, sztabu, zawodników.
Rewelka !
Brawo! Brawo! Brawo!
Profesorze, Trenerze, Drużyno!
Dziękujemy!!!
Finał jest nasz!!!...
Elwood - byłeś ? Czemu żeś nie zadzwonił. Mieliśmy dobre miejsca :)
PS. Piłkarzyki - uczyć się walki od hokeistów !
Nie wierzyłem i teraz z trudem do mnie dochodzi, że to się jednak dało zrobić!
Rudolf - jesteśmy pełni podziwu, drużyna grała z meczu na mecz lepiej! Wprowadzenie czwartej piątki (w takim składzie) całkowicie tamtych zaskoczyło - taktycznie Rudi bije wszystkich pozostałych trenerów na głowę.
Nie uważam, że Sanoczanom się dziś nie chciało, oni po prostu mieli nadłamane morale, a nasi poczuli krew i ich dobili - tylko tyle, aż tyle!
Teraz wierzę, ze możemy wygrać kolejne złoto!
Jakby się tu pojawił ten sanocki wrzód na du.pie bulik czy inny watych to przekażcie im pozdrowienia od Trenera. :D
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/893118_339426479502317_222467626_o.jpg[/img]
RUDOLF GANG !!!
Dziękuję moja Cracovio.
Dziękuję wszystkim za hokejowy doping. Widzieliście co się działo z ciarkowcami gdy niszczyliśmy ich wyciem i gwizdaniem? Grali połowę tego co wcześniej.
To było wielkie COŚ!
Gratulacje dla wszystkich, którzy Hokejową Cracovię po raz kolejny wprowadzili do finału MP.
Panie Rudolfie: jest Pan Magikiem!
Coś wspaniałego!!!
Walczyli niesamowicie!!!
Pierwszy mecz od dawna gdy w każdym elemencie byliśmy lepsi od Sanoka:)
Gang Rudolfa - będziemy tego trenera wspominać latami.
PS: mecz nudny :) nasi zagrali po profesorsku, pełna koncentracja w defensywie, nie pamietam kiedy ostatnio mielismy tyle przejęć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)