gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> P I Ę K N I E ! ! !
>
> Pewnie niejeden Pasiak wymodlił dzisiejsze
> zwycięstwo w Kościele, w tym i ja. ;)
>
> We wtorek zwieńczenie dzieła!
ja się faktycznie modliłem za zwycięstwo.......................
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
pasy22 Napisał(a):
> gentlemen Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > P I Ę K N I E ! ! !
> >
> > Pewnie niejeden Pasiak wymodlił dzisiejsze
> > zwycięstwo w Kościele, w tym i ja. ;)
> >
> > We wtorek zwieńczenie dzieła!
>
>
> ja się faktycznie modliłem za
> zwycięstwo.......................
PIĘKNIE BRAWO DLA CIEBIE !!!
WSPÓLNIE WYMODLILIŚMY !!!
JESZCZE TYLKO JUTRO !!!
Może zbyt pochopnie, ale zaczynam się zastanawiać kto zagra za Dvoraka w 2. ataku.
Damian?
[b][large][align=center][url=https://picasaweb.google.com/jafffoto]Foto z Sanoka[/url][/align][/large][/b]
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-3nyHnQESTuw/UT22GT-6WRI/AAAAAAAAXb0/-SUjIHzuyw0/s800/aDSC_5162.jpg[/img]
Leesior Napisał(a):
> Może zbyt pochopnie, ale zaczynam się
> zastanawiać kto zagra za Dvoraka w 2. ataku.
Ja cały czas mam nadzieję, że nikt nie będzie musiał...
jutrzejszy mecz ma szanse przejść do historii , stawka meczu uwzględniając możliwości personalne obu drużyn czy poniesione inwestycje tylko dodają kolorytu walce w której jednak od początku szanse nie były równe.
(trochę pomógł nam opisywany problem wypłat w Sanoku i Odrobny bez formy.Wpuszczenie rezerwowego bramkarza pod koniec meczu to był kardynalny błąd trenera!.)
nie zmienia to faktu że mamy jutro szanse dokonać czegoś historycznego ,na miarę zwycięstw ze starych dziejów sekcji ( typu Cracovia - Polonia Bytom 2-1 , czy pamiętne PO z Nowym Targiem)
zal dupę ściska że tego na żywo nie zobaczę , jutro hala pęknie w szwach !!! , mam nadzieję że transmisja na malopolska tv pociągnie mi na mobilnym necie...
gorąca prośba o podziękowanie Przemkowi Odrobnemu za jego udział we wczorajszym meczu :) ,
ta forma wsparcia jutro może pomóc drużynie , jeśli wiedźmin źle zacznie - spali się psychicznie , ma pełno w porach po tym co grał w niedziele i jak mu za to "dziękowała wzorowa sanocka publika "
Tak czasem patrzę w ekran i myślę że po meczach hokeistów i piłkarzy zawiesza nam się forum... ciekawe że najczęściej z zupełnie różnych przyczyn
z góry przepraszam za CAPS LOCK ale sytuacja tego wymaga...
[b]WE WTOREK WIELKIE HOKEJOWE I KIBICOWSKIE ŚWIĘTO PRZY SIEDLECKIEGO
DRUŻYNA RUDOLFA ROHACKA W TEGOROCZNYM PLAY-OFF POKAZUJE ŻE NIE MA DLA NICH RZECZY NIEMOŻLIWYCH, JESTEŚMY O KROK OD WIELKIEGO FINAŁU, POTRZEBA NAM ZWYCIĘSTWA O KTÓRE ZAGRAMY NA WŁASNYM LODZIE. BILETY IDĄ JAK ŚWIEŻE BUŁECZKI I KOMPLET TO OCZYWISTA SPRAWA.
W IMIENIU SWOIM ORAZ STOWARZYSZENIA TYLKO CRACOVIA CHCIAŁEM ZAAPELOWAĆ DO WSZYSTKICH KIBICÓW WYBIERAJĄCYCH SIĘ NA MECZ ABY TO SPOTKANIE POTRAKTOWAĆ NAJPOWAŻNIEJ JAK SIĘ TYLKO DA.
JUTRO WIECZOREM MAMY MOŻLIWOŚĆ ZREHABILITOWAĆ SIĘ ZA CAŁY SEZON ZASADNICZY, W KTÓRYM JAKO KIBICE ZAWIEDLIŚMY
NIE WYOBRAŻAM SOBIE ABY JUTRO PRZYJŚĆ NA MECZ I NIE ZDZIERAĆ GARDŁA PRZEZ 60 MINUT, DOPINGOWANIE ZE WSZYSTKICH SIŁ TO OBOWIĄZEK KAŻDEGO KTO PRZYJDZIE NA JUTRZEJSZY MECZ... HOKEJ NASZĄ PASJĄ CRACOVIA ŻYCIEM - NAJLEPSZA DRUŻYNA NAJTWARDSI KIBICE![/b]
Radek - myślę, że damy radę :)
I przed meczem ostre granie z głośników.
Hard&Heavy żeby ciśnienie podnieść i publikę rozgrzać.
A w przerwach w grze nic nie puszczać bo to przeszkadza w dopingu.
Mr.Crowley Napisał(a):
> I przed meczem ostre granie z głośników.
> Hard&Heavy żeby ciśnienie podnieść i publikę
> rozgrzać.
> A w przerwach w grze nic nie puszczać bo to
> przeszkadza w dopingu.
Proponował bym, żeby się bali organy ze wstępu Mr. Crowley Ozziego - to dla z dedykacją dla Pana Crowley'go i to hiponotyczne - Mr. Croleeeeey - what went on in your head...!!! :)
Otóż to - niech ktoś kto ma dostęp do owego tajemniczego pana wymógł na nim aby nie puszczał nic w przerwach w grze (no jak już naprawdę musi to chyba jedynie te nhl-owskie organki zniosę) a jedynie walił ile fabryka dała syrenę Goal Horn po każdym naszym golu i obym ją słyszał jutro jak najczęściej !!!!!!!
Bez muzyki w przerwach w grze!!!!
W latach osiemdziesiątych hala potrafiła skutecznie zdeprymować mocniejszych przeciwników.
Wszystko zalezy od operatora konsoli :) W Holandii w Pucharze, puszczali nasze kawalki, znalezione w sieci i bylo ok :) I dla Holendrw to bylo cos ! Przezycie sie rozumie, ze mamy swoaja i o nas muze :) !!
Noooo, baaaa :)
D.J.Cat Napisał(a):
> W latach osiemdziesiątych hala potrafiła
> skutecznie zdeprymować mocniejszych
> przeciwników.
Oczywiście tylko, że wtedy publika była bardziej wyrobiona bo np. w czasie naszego osłabienia całe 2 minuty: wyła, buczała, gwizdała aby tylko zdeprymować przeciwnika. I to polecam uwadze prowadzącym doping. Podczas naszych ewentualnych osłabień ma być piekło dla przeciwnika.
W latach 80-ch publika była wyrobiona hokejowo. Teraz jak gramy w osłabieniu często się zdarza że kibice wywołują zgody itp... Po prostu na play-offach jest wielu kibiców z piłki nie mających pojęcia o hokeju. Cóż Cracovia to klub właściwie dwu sekcyjny więc nic dziwnego.
torreador Napisał(a):
> D.J.Cat Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W latach osiemdziesiątych hala potrafiła
> > skutecznie zdeprymować mocniejszych
> > przeciwników.
>
>
> Oczywiście tylko, że wtedy publika była
> bardziej wyrobiona bo np. w czasie naszego
> osłabienia całe 2 minuty: wyła, buczała,
> gwizdała aby tylko zdeprymować przeciwnika. I to
> polecam uwadze prowadzącym doping. Podczas
> naszych ewentualnych osłabień ma być piekło
> dla przeciwnika.
Tak ludzie wtedy uczęszczający na mecze hokejowe wiedzę mieli dużą na temat przeciwników nie praktykowano gry w stojach z nazwiskami a mimo to spora grupa stałych bywalców (mimo utrudnionej i ograniczonej wówczas widoczności) znała graczy drużyn przeciwnych mając w każdej z nich swego "ulubieńca"- Stopczyk, Zdunek czy Hanisz. Dziś mamy pospolite ruszenie na wyjątkowo zacięty play-off, oby jutro doping sprawił iż rzczywiście staniemy sie szóstym graczem ,Odrobny puści kilka 'baboli" a Zapała seryjnie przegrywać będzie wznowienia niczym Vitek bokserskie pojedynki z Valcakiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)