Powodzenia!
-
-
Mate Lacić - Witamy w Cracovii!
Nie jesteś może pierwszej młodości, ale liczę na to, że masz kondycję i umiejętności. Jeśli jeszcze włożysz w grę serce, to zostaniesz idolem pasiastych trybun, czego ci życzę :-) Powodzenia :-)
Powodzenia Mate
Witamy i Powodzenia Mate !!!
Witam i powodzenia!
Powodzenia,reprezentuj godnie nasze Święte Barwy!
Zawodnik się niewątpliwie przyda .Tylko dlaczego transfer tak późno ?Filipiak ty się weź w końcu do roboty !
Witam i życzę powodzenia!
Witaj Mate . Powodzenia w grze - nawet chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo na Ciebie liczymy...
Graj jak Profesor i wprowadz opanowanie w linii obrony!
Witam.
(Ale wtopa -czytałem akurat coś o bramkarzu i się zasugerowałem)
co?
Chyab sei Peryklesowi pomysliło Z Matkiem ;)
Perykles Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam i farta w bramce życzę.
We dwóch zawsze raźniej.
Powodzenia!
Witojcie hej!
Oto bilans meczy Mate Lacića (grał w Groclinie, Zagłębiu Lubin i GKS Bełchatów) przeciwko Cracovii - 4 zwycięstwa, 2 remisy i 2 porażki (tj. 2 zwycięstwa Cracovii) bramki 10-6.
MATE, WITAJ NA ŚWIĘTEJ ZIEMI - życzę Ci 17 zwycięstw (na razie, z uwagi na krótkotrwały kontrakt) ku chwale naszej CRACOVII.
[url=http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,13392113,Przejscie_do_Cracovii_w_rekach_Sebastiana_Przyrowskiego.html]ze sport.pl[/url]
"We wtorek Cracovia zaprezentowała oficjalnie Lacicia. Chorwacki stoper zagra wiosną w koszulce z numerem 26. - Po cichutku zawsze marzyłem, by dostać się do wielkiego klubu. Moje dotychczasowe drużyny nie były na tym poziomie organizacyjnym jak Cracovia - zapewnia obrońca."
"33-letni Lacić nie ukrywa, że marzy o powrocie do ekstraklasy. - Nie chciałbym grać w Cracovii tylko pół roku. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, chciałbym zakończyć karierę przy ul. Kałuży. Wszyscy tu marzymy o awansie, to żadna nowość. Musimy zrealizować ten cel - dodaje obrońca."
Podoba mi się takie podejście.
mcz_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ze sport.pl
>
>
> "We wtorek Cracovia zaprezentowała oficjalnie
> Lacicia. Chorwacki stoper zagra wiosną w koszulce
> z numerem 26. - Po cichutku zawsze marzyłem, by
> dostać się do wielkiego klubu. Moje
> dotychczasowe drużyny nie były na tym poziomie
> organizacyjnym jak Cracovia - zapewnia obrońca."
>
> "33-letni Lacić nie ukrywa, że marzy o powrocie
> do ekstraklasy. - Nie chciałbym grać w Cracovii
> tylko pół roku. Jeśli wszystko pójdzie dobrze,
> chciałbym zakończyć karierę przy ul. Kałuży.
> Wszyscy tu marzymy o awansie, to żadna nowość.
> Musimy zrealizować ten cel - dodaje obrońca."
>
>
> Podoba mi się takie podejście.
I już ma mój szacunek.
No fajnie że mówi o tym iż chciałby u nas skończyć karierę. Miło.
;) KIWNĄĆ PALUSZKIEM I JUŻ SIĘ LUDZISKA CIESZĄ....
Niech dogra chociaż do końca sezonu i przyczyni się do naszego awansu!
Poczekajmy troszkę....szacunek to moze mieć taki Giggs ,który mając 40 lat gra w jednym klubie tylko 24 lata!!!:Z
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)