Bramka padła Odrobny wjechał do bramki i zaczął pajocować i sędzia też widział bramke. Ale jak gospodarza by nie było w finale. Napisze tak jak mamy naprawiać POLSKI HOKEJ i szukać sponsorów, jak sędziowie przekręcają gości i na dodatek cała polska to widziała, brak słów.
-
-
Puchar Polski
wanek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> *REVENATOR* Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Co by nie mówić po tm meczu , jestem pewny ze
> > prof. Filipiak jest w błędzie ,bo 2-3
> > wzmocnienia konkretne i mozna powalczyć z
> > Sanokiem ?!
>
> Teraz jak zobaczył, że tym składem powalczyli,
> to tym bardziej mu szkoda kasy będzie.
ale na 99% moze zapomnieć o złocie ,a chyba to najlepszy kolor?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Dużo do szczęscia nie brakuje ,ale na pewno brakuje !!!!
co prawda 5 przegrana z Sanokiem w tym sezonie ale wszystko na styku jedną góra dwiema bramkami,CZY NAPRAWDĘ NIE WARTO SPROWADZIĆ NA P.O. WARTOŚCIOWYCH ZAWODNIKÓW ?są jeszce dwa wolne miejsca dla zagranicznych oraz dla ,,kanadziorów'' no na mecze P/O trzeba mieć 4 pełne piątki do gry ,a nie tak jak dziś
Grabo84 Napisał(a):
Gola po strzale Fojtika nie powinien
sędzia uznać
A co to za nowy przepis że [b]GOLa[/b] po strzałach się nie uznaje ? Po rykoszecie można już trafiać czy liczy się tylko od słupka/poprzeczki ? To jakieś standardy obowiązujące blisko granicy z ukrainą ?
Odegramy się w play-off !! :)
Hej Heja Heja Cracovia Mistrzem Hokeja!!!
No i jeszcze na internecie przerwano transmisję, była plansza przerwa w transmisji, potem transmisja zakończona, nie pokazano czy zawodnicy pożegnali się czy nie i czy nie było czasem jakiegoś dalszego ciągu protestów naszych Ulubieńców ! Widać cenzura czuwa ! :(
Na powtorkach nie widac krazka za linia wiec faktycznie mogl nie uznac. Tylko tyle go ratuje. W takich przypadkach powinna byc powtorka karnego :)
Pasiasty92 Napisał(a):
> Grabo84 Napisał(a):
> -----
> Gola po strzale Fojtika nie powinien
> sędzia uznać
>
> A co to za nowy przepis że GOLa po strzałach
> się nie uznaje ? Po rykoszecie można już
> trafiać czy liczy się tylko od
> słupka/poprzeczki ? To jakieś standardy
> obowiązujące blisko granicy z ukrainą ?
Po prostu moim zdaniem krążek nie pojawił się za linią. Tylko tyle. Od razu zaznaczam że nie kibicuje ani Cracovii ani Sanokowi. Jaki związek ma bliskość granicy z tą sytuacją??
*REVENATOR* Napisał(a):
> bramkami,CZY NAPRAWDĘ NIE WARTO SPROWADZIĆ NA
> P.O. WARTOŚCIOWYCH ZAWODNIKÓW ?są jeszce dwa
> wolne miejsca dla zagranicznych oraz dla
> ,,kanadziorów'' no na mecze P/O trzeba mieć 4
> pełne piątki do gry ,a nie tak jak dziś
Reventorze...zrozum wreszcie ,że hokej pójdzie do pół-amatoryzacji jak Wojtek z kopaczami do T-mobil "beleczego" nie awansuje w 2013... Straszne to ale takie są realia
Z ciężkim sercem to napiszę, ale tak jak - chyba - każdy oglądający mecz na TVP Sport na żadnej z powtórek nie widziałem na 100% strzelonego gola. I chyba tak naprawdę nie widział go sędzia, nawet Fojtik jechał już zrezygnowany w stronę boksu. A sądzę, że z kamery nad bramką to już kompletnie nie było szans rozstrzygnąć czy gol był czy nie. Daniel jeśli dobrze widziałem to pytał sędziego "obsrałeś się ? obsrałeś? " :) Cóż , pewnie się też swoją drogą chłop obsrał. Ale widzicie przecież że Besch w słupek , Leszek nie strzelił , gramy na 2,5 pary obrońców, itd. Też mnie szlag trafił, że kolejny raz banderowcy wygrali, ale nie zakłamujmy rzeczywistości....
No cóż, sędzia, który stał obok bramki nie miał wątpliwości, że krążek jednak znalazł się za linią:) a drugiemu zdobycie "pewności", że jednak nie, zajęło około 6 minut. Czy tu potrzeba dalszych komentarzy?
*REVENATOR* Napisał(a):
> wanek Napisał(a):
> -----
> > *REVENATOR* Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Co by nie mówić po tm meczu , jestem pewny
> ze
> > > prof. Filipiak jest w błędzie ,bo 2-3
> > > wzmocnienia konkretne i mozna powalczyć z
> > > Sanokiem ?!
> >
> > Teraz jak zobaczył, że tym składem
> powalczyli,
> > to tym bardziej mu szkoda kasy będzie.
>
> ale na 99% moze zapomnieć o złocie ,a chyba to
> najlepszy kolor?
> --------------------------------------------
> Dużo do szczęscia nie brakuje ,ale na pewno
> brakuje !!!!
>
> co prawda 5 przegrana z Sanokiem w tym sezonie
> ale wszystko na styku jedną góra dwiema
> bramkami,CZY NAPRAWDĘ NIE WARTO SPROWADZIĆ NA
> P.O. WARTOŚCIOWYCH ZAWODNIKÓW ?są jeszce dwa
> wolne miejsca dla zagranicznych oraz dla
> ,,kanadziorów'' no na mecze P/O trzeba mieć 4
> pełne piątki do gry ,a nie tak jak dziś
No wiesz, mnie przekonywać nie musisz :) Ja się w pełni zgadzam. Napisałem jak ja to widzę po ostatnim wywiadzie z profesorem, a tam między wierszami odczytałem, że złoto nie do ugrania, a inny medal pewnie tym składem się uda...
Rock Napisał(a):
> Na powtorkach nie widac krazka za linia wiec
> faktycznie mogl nie uznac. Tylko tyle go ratuje. W
> takich przypadkach powinna byc powtorka karnego :)
Ciekawe czy jest taka opcja w regulaminie...
jurassic Napisał(a):
> No i jeszcze na internecie przerwano transmisję,
> była plansza przerwa w transmisji, potem
> transmisja zakończona, nie pokazano czy zawodnicy
> pożegnali się czy nie i czy nie było czasem
> jakiegoś dalszego ciągu protestów naszych
> Ulubieńców ! Widać cenzura czuwa ! :(
Chyba troszkę kolego już teraz przesadzasz, często oglądam na sport.tvp.pl i to norma że kończą dość szybko, tym bardziej jak jest opóźnienie w transmisji. Nie doszukujmy się teorii spiskowych tam gdzie ich nie ma.
.
Pasiak_od_1979 Napisał(a):
> banderowcy wygrali, ale nie zakłamujmy
> rzeczywistości....
Ku...a chłopie a co tu ma UPA i nacjonaliści Ukraińscy do rzeczy???
Zakoduj może sobie ,ze nigdzie nie było tak fanatycznych Polskich patriotów jak na kresach wschodnich...
Odrobny przy uderzeniu patrzył w swoją lewą strone szukając krążka wzrokiem,gdyby patrzył pod nogi kontrolując krązek to co innego ale on nie miał zielonego pojęcia gdzie znajduje się guma.. ewidentnie bramka należała się Cracovii, krążek przekroczył na 100%linię bramkową, Jeb.. sedziego i całą rodzine jego :/
[img]http://img832.imageshack.us/img832/9370/biletmc.jpg[/img]
Rock Napisał(a):
> Na powtorkach nie widac krazka za linia wiec
> faktycznie mogl nie uznac. Tylko tyle go ratuje. W
> takich przypadkach powinna byc powtorka karnego :)
Na pierwszej i jedynej powtórce z przodu bramki z lewej strony, zaraz po całej sytuacji widać było, ze krążek był za linią, później tego ujęcia już nie pokazano ! :( A pytanie celne, czy w takiej sytuacji regulamin dopuszcza ewentualną powtórkę karnego ?
jaka powtorka, gol ewidentny, Zieba powinien zrezygnowac z czlonkostwa w zarzadzie jeszcze dzis.
docent Napisał(a):
> No cóż, sędzia, który stał obok bramki nie
> miał wątpliwości, że krążek jednak znalazł
> się za linią:) a drugiemu zdobycie "pewności",
> że jednak nie, zajęło około 6 minut. Czy tu
> potrzeba dalszych komentarzy?
Dodajmy że Rokicki podejmował "decyzję" przy bardzo aktywnym udziale miejscowego kolesia z laptopem, 6 minut szukali usprawiedliwienia dla nie uznania ewidentnej bramki...
To, ze nie bylo widac w tv krazka gdzie jest to nie wszystko - tu chodzi o matematyke - logiczne myslenie!
Odrobny przekrecil sie po strzale 90 pare stopni by ten krazek zmienik kat i wyladowal przed linia. Odrobny rowniez mogl przekrecic sie o 180 stopni - tyle ,ze w tedy krazek wyladowal by z 0,5 metra przed bramka :D ...taki glupi nie byl niestety.
Ja pier.dole
Być może nie było a być moze nie powinien być uznany z przyczyn proceduralnych ten gol z karnego strzelony prze Fojtika
ale kur.wa mac co pokazał reką Rokicki?!
Pokazał gol
wiec co on potem analizował
sprawdzał czy to co widział (bo jak pokazał gol to znaczy ze go widział) zdarzyło sie naprawde?
Jakie ma znaczenie ze to bylo w Sanoku
a jakie ze Sanok dał 50 z 75 tysiecy na nagrode za Puchar?
Ja pie.rdole co to bylo?
wanek Napisał(a):
> Chyba troszkę kolego już teraz przesadzasz,
> często oglądam na sport.tvp.pl i to norma że
> kończą dość szybko, tym bardziej jak jest
> opóźnienie w transmisji. Nie doszukujmy się
> teorii spiskowych tam gdzie ich nie ma.
No ale przecież przed tą przerwą w transmisji komentatorzy wyraźnie powiedzieli, że "wrócimy za kilka chwil" ! :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)