Szczerze nikt tego nie przewidział, że wszyscy nie wejdą przed pierwszą przerwą i liczyliśmy, że i tak każdy zdąży koło Nas przejść...Na piłce trochę inaczej to wygląda a dzisiaj to wszyscy na raz wchodzili. Nie mniej staliśmy do pierwszej przerwy.
-
-
Pomoc dla jednego z Nas !!! Bank Zachodni WBK 60 1090 1665 0000 0001 2015 6817
plus Twoje to 17.305,60???:)
czyli na ta chwile, mamy tyle ! Ale, musimy miec wiecej.Prosze, jesli cos zostanie,zwracamamy..
Doszły mnie słuchy, że będą będzie co najmniej 1 większy zastrzyk funduszy. Ale na razie cicho... nic nie mówiłem :)
Staszek z Noszowym wykażą w końcu, że nasze forum to grajdoł i sypną konkretnym groszem? :D
jakby jakis piłkarzyna rzucił kasą to źle by sie nie stało.
Wojto Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jakby jakis piłkarzyna rzucił kasą to źle by
> sie nie stało.
Szczerze to ja raczej jakoś nie wierzę w takie rzeczy ;)
Noooooo, to mogę już napisać oficjalnie... :)
[b]DZISIEJSZA ZBIÓRKA NA HOKEJU[/b]: + 1554zł i 5gr (1454zł 5gr + 20 funtów, 1,3 euro)
[b]Opravcy:[/b] + 900zł
[b]STC:[/b] + 2 000zł
NIGDY NIE ZOSTANIESZ SAM!!!
Brawo Bracia i Siostry Pasiacy!
Serce Rośnie!
Ale Trzeba Jechać Dalej! :)
To daje wynik 21.760, 10zł.
W jedności siła!
Brawo !!!:)))
Na dzień dzisiejszy jestem w stanie tylko 20zł przelać. Koniec miesiąca, student
Mam nadzieje że wszystko pójdzie po myśli. Trzymam kciuki i życzę duuuużo zdrowia dla Ichkeriya.
Przelew poszedł. Powienien być jutro.
Pozdrawiam,
Tyski_Pasy, Kazda, suma jest wazna! dziekujemy:))
Podczas zbiórki na hokeju wiele osób znało sprawę i sami chętnie wyciągali pieniądze. Inni dowiadywali się od nas i też nie skąpili. Dla kolegi po szalu, bezinteresownie... I to jest właśnie fenomen kibicowskiej braci. DZIĘKUJEMY! :)
El Duce - Pamietasz co pisales 5 dni temu? ;) Tez mi w to trudno uwierzyc ale sie juz prawie udalo i to w niespelna tydzien :D
pamiętam i dalej to podtrzymuję :) termin został wydłużony, to zasadniczo zmienia sprawę.
COCO Napisał(a):
> Wojto Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jakby jakis piłkarzyna rzucił kasą to źle
> by
> > sie nie stało.
>
> Szczerze to ja raczej jakoś nie wierzę w takie
> rzeczy ;)
Sondowałem pomysł już wcześniej i podobno wszyscy piłkarze 1-szej drużyny są już na urlopach ! :(
jurassic Napisał(a):
> COCO Napisał(a):
> -----
> > Wojto Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > jakby jakis piłkarzyna rzucił kasą to źle
> > by
> > > sie nie stało.
> >
> > Szczerze to ja raczej jakoś nie wierzę w
> takie
> > rzeczy ;)
>
> Sondowałem pomysł już wcześniej i podobno
> wszyscy piłkarze 1-szej drużyny są już na
> urlopach ! :(
no i co ? są telefony,internet,przelewy...na miejscu STC skontaktowal bym się z Radomirem i pogadal,żeby podzwonil i zapytał czy dali by radę zrobić przelew na symboliczną kwotę 100zl...ich "żydowskim" obowiazkiem jest pomóc chłopakowi który wydaje pieniądze by mógł ich dopingować i jest z nimi na dobre i na źle...oni zarabiają tyle co nie jeden z nas nie zarobi w rok albo i dłużej...dla nich 100zl to tak jak dla nas parę złotych...przemyslcie to...
Jaki ma być "tytuł wpłaty", co pisać?
Pomoc, leczenie?
Może być Twój nick, jak chcesz anonimowo wpisz pomoc.
poszło, ile jeszcze trzeba ?
Witamy.
Wybaczcie że tak późno się zorientowaliśmy, ale chcemy przekazać trochę kasy dla chłopaka.
Czy dzisiaj przelew zrobiony się jeszcze liczy, czy termin już minął i za późno.
Dajcie znać na polonijnipatrioci@gmail.com
Z miejsca po potwierdzeniu robimy przelew.
Niech szybko wraca do zdrowia! Pozdrawiamy PP1911
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)