Najlepszy klimat zdecydowanie na B3 (blisko młyna więc idzie doping, a i perspektywa do oglądania doskonała), chociaż sam wybiorę raczej inny sektor na ten mecz z uwagi na potencjalne problemy z wchodzeniem na B.
A i jeszcze nikt nie napisał, że przegramy (A.W.B. ;))? To się źle skończy!
-
-
(GLOS)Cracovia - Miedź Legnica, 17.11.12, godz.18:00
Przegramy.
(trzeba było odczarować wątek, na wypadek, gdyby A.W.B. zapomniał się wpisać ;) )
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Leszeczku, B1 i A3 to najbardziej oblegane sektory
> na tej trybunie. Nie panikuj. Weź synów na B5,
> będą mieli szansę dopingu wspólnie z młynem,
> może sobie nawet wtsk pospiewają, nauczą się
> oglądać mecz z perspektywy niskiej trybuny za
> bramką. Fajnie będzie ;)
Właśnie dlatego, że mamy karnety na A3 i z doskoku kupuję bilety dla młodszego, to wiem, że na A3 zawsze jest około 50% miejsc gdzie można dokupić bilet, a dzisiaj na B1 takich miejsc było może 10 i to najwyżej w 3 rzędzie. Stąd pytanie. Ale podejrzewam, że "przebukowali" miejsca w miarę możliwości symetrycznie względem przegrody.
Nie panikuję, wiem, że miejsce zawsze się znajdzie.
Synowie trochę za mali na wTSK i szczerze odradzam im ten szlagier, zwłaszcza, że podobno gramy z Miedzią, a nie rzeką.
Nie zapraszamy na E bo nam całe piwo wypijecie przed rozpoczęciem meczu
i nic nie zostanie dla stałych bywalców co przychodzą na 5 min przed rozpoczęciem.
;)
Raz w życiu byłem na E (Cracovia - Zagłębie Lubin za Pasieki, najgorszy mecz jaki widziałem na nowym stadionie) i atmosfera była drętwa, nikt nic nie zaśpiewał, wszyscy siedzieli i zimno było w dupę, tam chyba rzeczywiście tylko piwo może uratować wieczór :)
A.W.B. nie zapomnial, tylke pewnie znowu zostal zbanowany, jak to ostatnio stalo sie tu modne.
[quote]Sławomir Szeliga w meczu z GKS Tychy został ukarany czwartą żółtą kartką i w meczu z Miedzią będzie pauzował.
Damian Dąbrowski, który najczęściej zastępował kapitana Pasów na pozycji defensywnego pomocnika, w środę na treningu skręcił staw skokowy i również nie zagra w sobotę.
[/quote]
Garmy bez nominalnego defensywnego ...Redclise chciał to ma ;)
Ciekawe jak Wojtek to rozwiaże.
Dąbrowski grał ostatnio koszmarnie, więc to niewielka strata. Natomiast Szeliga gra w kratkę i też tragedii nie powinno być.
Musimu zagrać mega ofensywnie! Budziński wskoczy na defensywnego i zobaczycie, że będzie dobrze
A w zimie wzmocnienia, bo przy tej wąskiej kadrze ciężko będzie o awans
Nykiel na prawą obronę, Budzik ze Struną na defensywnych, na zmianę Zejdler. Chyba, ze kogoś z kontuzją wstawiłem...
1. Zagalopowałeś się , jak nie ma Dąbrowskiego to albo Steblecki albo Zejdler muszą grać. Raczej zdecydowanie wyjdzie Zejdler.
2. Zastanawiam się jakby sobie Bernhardt na defensywnym poradził.Defensywnego grywał jeszcze Boljevic w tamtym roku.
3. Na to miejsce miał być Dynarek...no ale po kilku sparingach na tej pozycji Wojteg go "odstawił".
Khalid, z całym szacunkiem, ale "Zajdler" i "Boilević" troszkę kłują w oczy, o ile przy pierwsze z nazwisk można pomylić z nazwiskiem Janusza A. Zajdla, o tyle drugie nie powinno nastręczać trudności, literkę "J" należy wstawić po literce "L", a literka "i" występuje jedynie w końcówce nazwiska :)
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/informacja_dla_karnetowiczow_oraz_biletowiczow_z_sektora_a
Brawa za taką decyzję.
Željezničar Napisał(a):
> Khalid, z całym szacunkiem, ale "Zajdler" i
> "Boilević" troszkę kłują w oczy, o ile przy
> pierwsze z nazwisk można pomylić z nazwiskiem
> Janusza A. Zajdla, o tyle drugie nie powinno
> nastręczać trudności, literkę "J" należy
> wstawić po literce "L", a literka "i" występuje
> jedynie w końcówce nazwiska :)
Dzięki , poprawię
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> A.W.B. nie zapomnial, tylke pewnie znowu zostal
> zbanowany, jak to ostatnio stalo sie tu modne.
No właśnie jest problem bo moderator Knur napisał, że dostałem przedłużenie bana o tydzień. Nie wiadomo z jakiej przyczyny, może znowu za PRAWDĘ jak za pierwszym razem, jednak mimo informacji o banie to mogę pisać na forum. Nie wiem czy to wina systemu czy może moderator Knur ma tyle na głowie obowiązków że nie ma czasu na nałożenie mi bana ( z tego powodu staje się [b]gołosłowny[/b] bo pisze o banie a bana nie ma ) ale to dość wątpliwe ponieważ znajduje czas na pisanie postów.
No ale wracając do tematyki meczu, mimo drugiego miejsca i sporo zwycięstw na koncie wynik sobotniego meczu jest nie pewny, drużyna gra w kratkę a sporo zwycięstw zaliczyliśmy dzięki fartowi ( jak np. dwa pierwsze mecze u nas na początku sezonu ). Na dodatek trener Wojciech przyznał publicznie że nie analizują gry przeciwnika ( a te głąby trenerskie w Hiszpanii, Anglii, w Niemczech ślęczą godzinami z zespołem asystentów, oglądają/analizują grę rywala, męczą piłkarzy mówiąć im o taktyce rywala i jego słabych stronach itd itd itd ) więc po raz kolejny nasi piłkarze wyjdą na boisko i zmierzą się z przeciwnikiem z terra incognita.
Khalidzie, faktycznie zapomniałem o przymusie posiadania młodzika w składzie. W takim razie, albo Zejdler na defensywnego (moim zdaniem z odbiorem radzi sobie calkiem nieźle, jest zadziorny, pomimo drobnej postury nie daje się przepychać, tylko kartki masowo łapie), albo Steblecki pod pierwszej minuty na skrzydło z nadzieją, że jego chaos zaskoczy nie tylko naszych piłkarzy, ale i rzemieślników z Miedzi :)
Rzemieślnicy z Miedzi ? A u nas to co ? Wirtuozi piłki nożnej ?
A.W.B. - knur odwiesił Ci bana, żebyś mógł napisać, że przegramy:)
U nas? Zbieranina piłkarzy. Część kreatywnych (Bernhardt, Suvorov, Budzik w formie), część chaotycznych (Straus chaos pozytywny, Steblecki chaos negatywny), część słabych (Dudzic, Puzigaca), część solidnych ligowych rzemieślników (Nykiel, Szeliga, Marciniak, Boljevic), część perspektywicznych z wahaniami formy (Dąbrowski, Zejdler, Kosanovic). Mieszanka niestabilna i wybuchowa, co może zaowocować eksplozją (mecz z ŁKSem, Zawiszą), a może implozją (Nieciecza, Tychy).
Przy czym nie do końca rozumiem czepiania się akurat o tych rzemieślników. Bezpośrednie skojarzenie przecież z solidnością i konsekwencją, co w ostatnich latach zawsze gwarantowało sukcesy. Nie nazywam przecież Miedzi łamagami czy amatorami.
Sam bym wolał widzieć Cracovię grająca solidny, konsekwentny futbol na miarę rozgrywek, a nie arcyeleganckie bujanie w chmurach. No ale takiego mamy trenera i póki bronią go wyniki i dorobek punktowy należy sie wstrzymać ze zmianami kadrowymi na tym stanowisku.
Boljevic coraz lepiej radzi sobie w ataku więc jego bym a defensywnego nie wycofywał. Raczej skłaniałbym się ku wystawieniu Zejdlera bo jak Gentlemen napisał, chłopak jest zadziorny i nieźle odbiera piłkę. Powinien sobie poradzić. Ciekawie się też jak by sobie radził na defensywnym Nykiel, co prawda Miedź może być zbyt dobra żeby to sprawdzać, ale ktoś na tej pozycji zagrać mus:)
Z przymiarek treningowych widać że, drużyna wyjdzie w następującym składzie: Pilarz, Marciniak, Kosanowić, Żytko, Nykiel,Steblecki, Budzyński, Straus,Bernhart, Dudzic i Bojlevic.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)