Piękna seria niestety dobiegła końca. Czas zacząć nową.
Tylko zwycięstwo!!
-
-
[WIKTORIA]Polonia Bytom - Cracovia 1 : 3
Obyś miał serię jak isaac :)
Po dzisiejszym słabym meczu, który zawsze może się zdarzyć trzeba strzelić kilka goli w Bytomiu z najsłabszym zespołem ligi i podreperować humory :)
Mamy dobry teraz kalendarz gier i trzeba to wykorzystać i zimować na miejscu premiowanym awansem z kilkoma punktami przewagi!
Powinniśmy wygrać kilkoma bramkami. Wynik 1:0 czy 2:1 dla nas będzie kompromitacją. Nasi pewnie po przegranej z Termalicą będą walczyć czego niestety dzisiaj nie było. Jako obserwator piłki spodziewałem się porażki z Niecieczą bo kiedy po serii kilku zwycięstw z lepszymi zespołami przychodzi grać na polu kukurydzy najemnikom ciężko jest się zmotywować i zagrać na 100% ale jako kibic Cracovii jestem zniesmaczony bo niestety te piłkarzyki nie zdają sobie sprawy, że grają w najstarszym klubie w Polsce i mają w każdym meczu dawać z siebie wszystko. Z Polonią czas na rehabilitację i przekonujące zwycięstwo.
Jak zwycięstwo może być kompromitacją?
"po serii zwycięstw z lepszymi zespołami"- to Nieciecza nie jest lepszym zespołem? Moim zdaniem jest jednym z lepszych zespołów w 1 lidze.
Mecz z gatunku tych, które powinny wygrać nasze rezerwy. Jeśli chcemy awansować, to pora zerwać z przeświadczeniem, że najlepiej przełamuje się na Cracovii.
Normalnie zwycięstwo może być kompromitacją bo żeby wygrać 1:0 z Polonią nie trzeba się zbytnio wysilać, a ja chcę zobaczyć zaangażowanie i walkę. Nie pisałem, że Termalica jest słaba tylko, że wcześniejsze zwycięstwa dobrymi jak na tą ligę zespołami spowodowały brak zaangażowania w tym meczu. Termalica też była do ogrania tylko trzeba było walczyć tak jak z Flotą i Zawiszą. Na dodatek Nieciecza nie notowała ostatnio dobrych wyników i dzisiejsze zwycięstwo z nimi mogłoby spowodować u nich dołek psychiczny, a tak to podbudowaliśmy im tylko morale.
Do boju! Bytom to najblizszy cel.
Nie wolno ich lekceważyć !
Trzeba zagrać na maksa skoncentrowanym, strzelić kilka bramek i zgarnąć 3 punkty
Wie ktoś czy jest z tego meczu transmisja???
Orange sport transmituje w TV!
jak chcemy awansować do Ekstraklasy, to trzy punkciki muszą być zaksięgowane - ja tego inaczej nie widzę.....
Nam zawsze strasznie się ciężko grało ze Ślazakami.
Polonia Bytom - 4 punkty zdobyte :
remis na wyjeździe w 5 kolejce z Tychami
remis na wyjeździe w 7 kolejce z Okocimskim
remis u siebie w 10 kolejce ze Stomilem
remis u siebie w 12 kolejce z ŁKS-em
stosunek goli 9-25
Nie interesuje mnie inny wynik niż zwycięstwo z Polonią Bytom - po prostu, ta drużyna jest już dzisiaj do spadku. Nie interesuje mnie też określenie, że ze Slązakami nam się ciężko gra. Każdy wynik inny niż nasze zwycięstwo, to mega sensacja.
Juz jezdzilismy na wyjazdy gdzie nie moglismy przegrac a niestery wracalismy na tarczy.Chocby przypomniec Tloki Gorzyce czy GKS Katowice(zaraz po awansie) i wracalismy z reka w nocniku:)
Musimy takie mecze wygrywac ale one tez nie sa latwe.
po dzisiejszej porazce jestem duzo bardziej przekonany o naszym zwyciestwie w niedziele - to wplynie mobilizujaco
Wygrana jest jedynym możliwym wynikiem, styl jest nieistotny:)
Piekielnie ciężki mecz wbrew pozorom. Zwłaszcza jak tfu tfu tfu tradycyjnie szybko stracimy bramkę.
Nie ma się co łudzić, że trener Polonii nie odrobił lekcji i nie będzie wiedział jak zagrać przeciwko naszej bezproduktywnej klepaninie.
Niemniej jednak ten mecz po prostu musimy wygrać.
Nie ma co gadać , jak mają awansować to bez gadania mają wygrać. Może byc 0:1 a liczą się 3 punkty.
Słabszych zespołów niż Polonia w tej lidze nie ma, no może jeszcze ŁKS.
A jak bylo z LKS-em to widzielismy , i dobrze bylo by takich bledow nie popelniac jak w tedy,
Skoro Orange transmituje, to będzie "tradycyjne" oglądanie w Rotundzie?
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Juz jezdzilismy na wyjazdy gdzie nie moglismy
> przegrac a niestery wracalismy na tarczy.Chocby
> przypomniec Tloki Gorzyce czy GKS Katowice(zaraz
> po awansie) i wracalismy z reka w nocniku:)
>
> Musimy takie mecze wygrywac ale one tez nie sa
> latwe.
tyle że w Gorzycach koniec konców był happyend :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)