szymciuKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> MSC, w jaki sposób 1-1 jest wynikiem odwrotnym do
> 2-1?... jak Ci to tak działa, trzeba było
> postawić odwrotnie a nie teraz biadolić...
Zwycięstwo jest odwrotne do niezwycięstwa (remis, porażka wsio rawno stracone punkty).
Zawsze stawiam zwycięstwo lub remis, nigdy nie zakładam porażek. W tym sezonie tylko raz na wyjeździe trafiłem (remis z Wartą)
-
-
(GLOS)Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Cracovia,24.10 (środa) godz.14:00
ronnie79 Napisał(a):
> Nie wiem czy nadal,ale syn Plastika grał u nas w
> drużynach młodzieżowych.
Gra nadal.
i źle robisz ja w extraklapie zawsze stawiałem na przeciwnika u buka ... jak Pasy win to chuj z kasa ;] a jak wynik sie sprawdzil to przynajmniej bylo za co pic ^^
To jest jakiś sposób aby zawsze być zadowolonym :D
[b]!!! TYLKO ZWYCIĘSTWO CRACOVIO TYLKO ZWYCIĘSTWO !!![/b]
Oczywiście tylko zwycięstwo!
Jest mecz na orange?
Tylko w internecie na Orange tv
Czy ktos wie jak ogladnac mecz poza Polska?
Orange niestety jest zablokowany :(
Ostanio Profesor nie mogl ogladac w Szwajcarii i go szlak trafial...cos sie zmienilo?
new211 Napisał(a):
> Tylko w internecie na Orange tv
Nie, tylko na orange.pl na kompie.
Tylko zwycięstwo!!! :) 3 punkty w tym meczu byłyby świetną sprawą, mam nadzieję że uda mi się zdążyć by oglądnąć chociażby drugą połówkę.
Dlaczego w kadrze na mecz nie ma Strausa?
Kartki
Kto wymyślił mecz o godz. 14-tej w środku tygodnia ?
Dla kogo w takim razie rozgrywa się mecze w lidze centralnej ?
Jeżeli Nieciecza nie posiada odpowiedniego oswietlenia (czy w ogóle posiada) winna wynająć stadion Hutnika tak jak to zrobił Okocimski.
Ostatnie wypowiedzi Listkiewicza na temat zawitania EKSTRAKLASY do małych miejscowośći jak Świnoujście jest żenujące.
Na znak wewnętrznego protestu biorę Sabe (suka) i idę na mecz juniorów na Wielicką (ale będę cały czas trzymał kciuki za naszymi) ale przy okazji mecz w Krakowie na Wielickiej może być o 15-tej a w Niecieczy musi być o 14-tej. Dziwne to wszystko jak i ten PZPN.
NIECH TRWA TA ZŁOTA SERIA - MOCNO WIERZE W ZWYCIĘSTWO.
Czyli normalny nie puszcza? Bede wdzieczny o linka ew..
Sabę masz? :) Nie wiem czy pies Stawowego(owczarek niemiecki,który pewnie już dawno zdechł)nie wabił się właśnie tak... :)
Mój to BOKSER (a właściwie bokserka) widocznie zbieg okoliczności jeśli chodzi o imię.
Oby dostęp do internetu był lepszy w Niecieczy niż w Stróżach. Zrezygnowalem z seminarium dzisiaj na rzecz piwka i meczu ^^ Obym się nie zawiódł ^^
LINK DO TRANSMISJI :
http://www.orange.pl/kid,4000003347,id,4002843591,title,Zalegly-mecz-I-ligi-na-orangepl,article.html
W którym seminarium jesteś?Macie duży rygor?
Przecież pisze, że zrezygnował z seminarium, to już nie ma rygoru tylko meczyk przy piwku :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)