hej, czy wy też głaszczecie swoje pieski? podobno głaskanie dobrze wpływa na psiaki, są wtedy bardziej posłuszne, bardziej rozgarnięte, sprawiają mniej problemów. Ja swojego głaszczę bardzo często, praktycznie przy każdej okazji. Mam nawet tak, że jak spotykam przypadkowego pieska na ulicy to również staram się go pogłaskać, oczywiście nie takiego dużego brytana ale te mniejsze co im ładniej z oczu patrzy. Nie gryzą, są miłe. A jak jest u Was?
pozdr
-
-
głaskanie pieska
Głaskam wyłącznie koty.
Romper a myszke kiedys miziales ?? ;)
Ja miałem nawet kilka malutkich takich słodziutkich.
Dla Ptasznika Białokolanowego, ps. "Tasak"
Ale były naprawde słodkie takie malutkie tititti
Powinniśmy bardziej tępić psy, niż je głaskać ;)
Podobnie jak A.W.B. tylko koty.
mizianie myszki musi być bardzo przyjemne, niech właściciele kotów się wypowiedzą
ja teraz oglądam meczyk w Bytomiu gdzie Polonia kopie z eŁKS-ą i cały czas głaszczę swego pieska
generalnie proponowałbym też oczyścić Kraków z psich odchodów,
pieski są słodkie ale jednak strasznie brudzą i smrodzą
Pieski nie są słodkie. Koty FTW
http://i47.tinypic.com/2db3wh1.jpg
koty to chuje
Nie lubię psów bo śmierdzi im z pyska i czasem nawet jedzą własną kupę. Koty są dużo fajniejsze.
oglądam mecz Floty z Wartą i znów głaszczę swojego pieska, uspokoił się, jest słodko
fap fap red tube?
weź se babe znajdź a nie
wolę pieska, głaszczę go i czuję się lepiej
współczuje...pieskowi
tylko go nie zalej :D
Tylko Koty!
i psy i koty ;) :)
Futrzaki ogolnie :) Njalepiej napuszone :)))
Ro Man Napisał(a):
>
> ja teraz oglądam meczyk w Bytomiu gdzie Polonia
> kopie z eŁKS-ą i cały czas głaszczę swego
> pieska
Jak Doda
Ja nie głaszczę pieska, u mnie sami Żydzi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)