Ło jezusicku, czyżby Bartek był aż tak cholernie beznadziejny jak Budzik? :D
Ten Zieliński to jednak kawał zimnego skurwysyna (zapewne za namową Tabisza), kolejnego miernotę wystawia w pierwszym składzie, a wychowankowie, którym nikt nigdy nie dał szansy gniją w rezerwach...
-
-
Bartek Kapustka
a widzieliscie jak sie ten pies na niego rzucil w jednej akcji? normalny pedofil i pedał w jednym
Ale niektórym grzeje dzisiaj grubo !!! :):):)
No Piotrku posiedz trochę w cieniu lub weź zimny prysznic...
Dziś juniorskie problemy z przyjęciem piłki. I co nie można napisać prawdy bo tatuś Piotrek się obrusza na krytyke? Aston to samo....
Nie było tak? Oglądałem inny mecz??? Pierydolicie niesamowicie.
Aha co do Budzika... W tym sezonie coś na niego napisałem?? Przewrazliwienie wasze jest dziwcinne
Szkoda tej głowy bo wcale źle nie przymierzył, tylko daleko stał i bramkarz miał czas zareagować.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szkoda tej głowy bo wcale źle nie przymierzył, tylko daleko stał i bramkarz miał czas zareagować.
Przymierzył bezpiecznie. Gdyby przymierzył lepiej, to bramkarz nie miałby szans zareagować
Mam nadzieje że się pomylę ale gdy ktoś z Cracovii zostaje powołany do reprezentacji to jest po zawodniku. Ostatnie przypadki to Marciniak i Nowak. Dawniej to samo z Polczakiem, wcześniej Cabajem. Zresztą z kurnikiem Bartkowi też za bardzo nie wychodziło. Coś czuję że wejdzie na około 15-20 minut z Gibraltarem i zrobi sie wokół niego zamieszanie jak z Milą gdy strzelił gola faszystom.
W przypadku Marciniaka trudno mówić "po zawodniku". Z niego i przed powołaniem nie było zawodnika.
dokładnie, po co ten nieudacznik zieliński wogule go wystawił, chyba musi mieć jakeiś ukłądy z kucharskim i nawałkom, zamiast dać szanse naszym juniorom, ale ja czuje w tym rękę tabisza
Bartek to przecież jest nasz chłopak. Gra u nas od 14 roku życia i odrzucił ofertę 7egii.
co wy bredzicie???? Kapustka rzeczywiście zagrał słabszy mecz niż wcześniejsze... no ale bez przesady... kazdemu się słabsze zdarzają.... w pierwszej połowie miał pare strat.... a w drugiej juz było dużo lepiej... szkoda że bramki nie strzelił... to byłby bohaterem... ale asystę przy bramce Zjawy zanotował.... nawet messi czasem ma słabszy mecz.... więc dajcie na luz.... od 18 latka żądacie regularności??? żaden zawodnik w polskiej lidze takiej nie ma.... nawet Nikolić ostatnie dwa mecze słabo gra...... jakby dzisiaj grał Cetnar to byśmy ten mecz wygrali.... niestety zauważyłem że jak są upały to nasi słabiej grają.... to samo było w czasie meczu z piastem.... duże upały i nasi słabiej....
Grzechu67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bartek to przecież jest nasz chłopak. Gra u nas
> od 14 roku życia i odrzucił ofertę 7egii.
ale nigdy oficjalnie nie napisał na płocie wtsk, jak dla mnie lepiej dać szanse tym chłopaką co strzelają w juniorach, ale tak to bywa jak układy decydujo
Się zamieszanie porobiło :)
Zreszto tyn nowy Aston ( nie wiem jak ten upgrade nazwać, może Aston 1907?) pisze teroz całkiem z senzem.
Byłem już Zielińskim, Budzikiem, anty-Kapustką, teraz jestem Kapustką.
Chyba jestem człowiekiem renesansu.
hehe... "dać szanse co strzelają w juniorach"... Kapustka ich wszystkich bije o klasę... może Wdowiak i Szewczyk jeszcze się wybijają... reszta niestety jeszcze musi ogrywać się rezerwach... czy też drużynach juniorskich......
zaczyna się widze nagonka na Kapustkę jak tam pare razy źle piłkę kopnie...... to samo było z Klichem i Stebleckim....wyluzyjcie trochę.... taki Rakels, Jendrisek grają dużo dużo gorzej a nie wieszacie na nich psów!
Kapustka to jeden z najlepszych zawodników jak nie najlepszy w swojej kategorii wiekowej.... i wasze głupie gadanie tego nie zmieni.... i zepsuje jeszcze wiele wiele piłek... bo jak każdy 18latek się jeszcze musi wiele nauczyć... a to co teraz gra stawia go w czołówce polskich zawodników w naszej lidze....
Steblecki jak źle piłkę kopnął to już było buczenie na stadionie.... masakra.... zniszczyliście chłopaka.... a teraz widzę próbujecie to samo z Kapustką zrobić!!!!
Co do Kapustki. W mojej ocenie w Zabrzu wypadł dobrze. Szum się zrobił medialny, zainteresowanie , presja itd. Wybrnął z tego całkiem zgrabnie: asystą i groźną "główką".
Odnośnie Stebleckiego to odchodzi na wypożyczenie (Podbeskidzie?).
Nie wiem, czego oczekujecie, ale jak dla mnie, to zagrał niezły mecz, a że ma tyle lat, ile ma, to nie wymagajmy od niego, żeby w każdym meczu przeprowadził akcję jak z Koroną. Rozgrywał bardzo przyzwoicie, miał akcję bramkową, wykazywał się techniką, a że grał na Sobola, który poświęcał mu trochę uwagi, to nie było łatwo. Dla mnie na tle zespołu w dzisiejszym meczu +.
Oferta Legii dla Kapustki w pizdu
Legia złożyła Cracovii ofertę kupna B. Kapustki, ale pierwsza propozycja została odrzucona. Szanse na transfer w tym oknie małe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)