Co powiedzial ?
-
-
Bartek Kapustka
Polak1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co powiedzial ?
"Co mam powiedzieć? Ciężka sprawa. Nigdy wcześniej nie dostałem od kibiców takiej porcji gwizdów, ale rozumiem ich. Musimy powiedzieć sobie w szatni kilka mocnych słów, a w sobotę zrehabilitować się za tę porażkę. Będę chciał jak najszybciej zapomnieć o tym meczu. Jeśli chodzi o Błękitnych, myślę, że Lech przejedzie się po nich w półfinale i zmaże tym samym plamę Cracovii"
To powiedział. Ja na jego miejscu bym tego meczu nie wyrzucał z pamięci tylko za każdym razem przypominał sobie jak było @#$%^&* by mieć motywację do lepszej gry i nie poniżania się już więcej.
Taką plamę to sami musicie zmazać a nie ktoś za Was piłkarzyki.
Jak "Lech się po nich przejedzie" to hańba będzie jeszcze większa (o ile to jest możliwe)
leszeczek Napisał(a):
> Jak "Lech się po nich przejedzie" to hańba
> będzie jeszcze większa (o ile to jest możliwe)
Zmniejszyć naszą hańbę to mogą tylko Błękitni wygrywając w finale PP na narodowym....
zaczyna się gwiazdorzenie zamiast trenowania.
u niejakiego adama m. (nie zasługuje abym wymieniał jego nazwisko) - filmy i głupawe wywiady spowodowały równię pochyłą.Czyżby Bartek chciał iść jego drogą?
Wujek dobra rada mówi: mniej pieprzenia, więcej treningów
Pokory. Piłkarze Błękitnych ośmieszyli Ciebie i pozostałych pseudograjków w każdym możliwym aspekcie, robili z wami co chcieli a Ty wyskakujesz z takimi tekstami? I jeszcze chcesz zmazać ten wstyd poprzez zwycięstwo Lecha? Skompromitowałeś się tą wypowiedzią jeszcze bardziej niż wczorajszymi popisami na boisku. Ogromny minus.
Kapustka zagrał wczoraj beznadziejnie. Jego najsłabszy mecz jaki widziałem!
tym razem zadanie go przerosło.
Może masz talent, ale cały czas jesteś dzieciak i tyle. Swoją "klasę" pokazałeś w wypowiedzi o tym, że Lech przejedzie się po Błękitnych. Jak chyba nie zauważyłeś, właśnie Błękitni przejechali się po was, będąc od was drużną lepszą, grającą mądrzej w piłkę. Rozumiem emocje po porażce, ale przegrywać też trzeba potrafić, ty tego jak widać nie umiesz, a tą wypowiedzią straciłeś sporo w moich oczach. To takie dziecinne nie docenić klasy przeciwnika, tego że był lepszy, a w zamian tego powiem, że co prawda nas ograli, ale tak naprawdę to my jesteśmy lepsi, bo Błękitni to słaba drużyna i pokaże to Lech, z którym my zremisowaliśmy, a tak odebrałem twoją wypowiedź. Żenada. Czasem lepiej zamilknąć niż mówić głupoty i się ośmieszać panie Kapustka, już wystarczająco się skompromitowaliście wraz z kolegami na boisku.
SaNtO Napisał(a):
> kompletny
taaaaaaaaaaa nie myślałem że tak długo poczekam by ten post zacytować i się pośmiać
Bartek długa droga przed tobą by coś w piłce prezentować. Jak bronie młodych graczy, tak nie popadam w zachwyt po kilku udanych meczach na tle dramatycznie słabych kolegów z zespołu.
Bartek jeszcze jest uczniem liceum (matura chyba za rok?) nie ma obycia w mediach. Dziennikarz to wykorzystał i go podpuścił. Dalej wierze w jego talent, a wczorajszy mecz to tylko JEGO potknięcie na tej "cudownej" murawie - Bartek głowa do góry:)
dokladnie!
zaje baliscie, to sami macie zmazac hanbe, a nie wyreczac sie kimkolwiek, gowniarskie podejscie, ode mnie masz zakaz gadania na treningach z takim rymianiakiem, rakelsem czy budzinskim, chcesz wysc na ludzi to omijaj ich zdaleka, bo karire skonczysz szybciej niz ja zaczeles
Przy "taktyce" jaką zmalował Podoliński na ten mecz żaden środkowy nie wypadłby dobrze...
Nie czepiajcie się młodego.
Lepiej było wysłuchać to co wycedził kierowany negatywnymi emocjami Kapustka niż gdybyśmy mieli słuchać Marciniaka z pochyloną głową pier**** że "daliśmy z siebie wszystko".
18sto latkowi bym odpuścił - ja w jego wieku bym nagadał gorsze rzeczy w tv i podejrzewam, że większość z was również.
ty a kiedy sie mam go czepiac, jak bedzie mial tyle lat co marciniak??
nie se wbije do glowy od mlodosci ze hanbe sie zmywa samemu a nie liczy ze ktos inny to za mnie zrobi!!
zejdźcie z chłopa. nawet jakby Zidane grał wczoraj i miał za jedyne zadanie wypierdolić jak najdalej na Covilo to by wyglądał marnie. może więcej piłek by zagrał dokładnie najwyżej. zauważcie też, że pomimo prostej taktyki (długa piła na Covilo) nie było oprócz Kapiego NIKOGO kto by potrafił kopnąć piłkę tam gdzie chce. najlepszym antyprzykładem jest to lubińskie drewno Rymaniak, któremu prawie robiliście .. no poprostu którego zachwalaliście wielce na forum
edit: a to że powiedział, że Lech ich rozjedzie to fakt. Lech ma trenera i piłkarzy. będą sobie klepać grać atakować pressingiem i strzelą w dwumeczu z 10 bramek
hrobry82 Napisał(a):
> ty a kiedy sie mam go czepiac, jak bedzie mial
> tyle lat co marciniak??
>
> nie se wbije do glowy od mlodosci ze hanbe sie
> zmywa samemu a nie liczy ze ktos inny to za mnie
> zrobi!!
Nie znam Bartka osobiście ale widać, że jak na swój wiek ma poukładane w głowie i na pewno jest w stanie wyciągnąć wnioski sam. Napieprzanie na niego w tym temacie niewiele zmieni. Nie po to wprowadzamy młodych do pierwszej drużyny żeby na nich spadała odpowiedzialność za przegrane mecze. On dopiero wchodzi do składu, a część z was oczekuje, że odmieni losy meczu. Kapustka, Wdowiak itp., stawiają pierwsze kroki w poważnej piłce... chociaż... poważnej? DOROSŁEJ.
Kapustka jeszcze rokuje, jeden wywiad w tą czy w tamtą tego nie przekreśla.
jak napisałem w wątku meczowym, do niego nie mam pretensji a współczucie, bo pn to sport drużynowy, a grać z jednym Covilo a poza tym neptykami różnej maści to naprawdę wyczyn, mogło być 0-10
do wisly nedzy! czy jeszcze jest ktos kto nie rozumie, ze tu nie chodzi o jego gre, bo byl po Miro 2gim zqwodnikiem co gral w pilke, tylko o fakt ze swojej hanby nie zmywa sie zwalac ze ten czy tamten to zalatwi, tylko samemu!!! i on jako mlody zawodnik ma se to wbic do glowy!
a jak ktos dalej tego nie pojmuje to moze przybic piateczke z tymi frajerami co wczoraj nosili Nasze koszulki, czyli jest zwykla pizda!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)