Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Ultimatum dla WSa

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 20.09.2012 o 23:55
      Ostatnia aktywność 07.04.2013 o 21:51
      12856 wyświetleń
    • A.W.B.

3.8K
      51
    • 26.09.2012 o 11:25
      Post #864301 26.09.2012 11:25
    Nie wierzcie w te bzdury o odpuszczenie sezonu, RN nie ma tu nic do gadania.
    • zubereg

13.7K
      7.7K
    • 26.09.2012 o 12:08
      Post #864305 26.09.2012 12:08
    Cały artykuł to stek bzdur. MK zarzuca RSZ że brak znajomości piłki, ja sie pytam skąd znajomość piłki posiadł Kmita? Pisanie o szczęśliwych remisach Szatałowa jest komiczne w sytuacji gdy my w tym czasie szczęsliwie unikamy pogromu w Grudziądzu, wcześniej szczęsliwie unikając remisów na własnym boisku w dwóch meczach. GKS Tychy grając wszystkie mecze na wyjeździe potrafi wygrać cztery mecze z rzędu, dla WSa to tylko niedoścignione marzenie. Gadka o ogrywaniu sie w tym sezonie to kolejna brednia-sam WS mówił iż celem jest awans... Ten artykuł to żałosna próba obrony WSa ponieważ jego fanatyczni kibice zdają sobie sprawę że w najbliższych punktowo nie poszaleje więc będą teraz bredzić o spokojnym utrzymaniu:). Występuje to też hipokryzja wyznawców WSa, atakują oni Radomira za....nadchodzące zimowe okienko transferowe, zarzucają brak fachowości. Jednocześnie deprecjonują obecnych piłkarzy-ja się spytam kto ich sprowadził, za ile i gdzie teraz jest? Mam większe zaufanie do RSZa niż do jego "fachowców" poprzedników Ten śmieszny artykuł mnie cieszy, widać ze sami wyznawcy wiedzą że WS w nadchodzących meczach niewiele zwojuje-stąd takie żałosne, kłamliwe próby obrony....
    • fiedka

730
      14
    • 26.09.2012 o 12:16
      Post #864308 26.09.2012 12:16
    Jak by nie patrzeć, to figura Stawowego jest elementem toksycznym. Zatrudnienie Dusana oczyściłoby atmosferę. I wszyscy mogliby, na powrót zająć sie piłką.
    • Rufus T. Firefly

1.5K
      2
    • 26.09.2012 o 12:18
      Post #864309 26.09.2012 12:18
    o co chodzi w [b](...) bezkosztowej unifikacji treningów dla wszystkich grup w klubie lub przygotowania zimowego okna transferowego, które już można uznać za zmarnowane (...)[/b] bo nie rozumiem. czemu ma byc zmarnowane okienko transferowe? na czym polega jego przygotowanie? o co chodzi w unifikacji treningow i dla jakich grup? ktos moglby mi objasnic, bo nie kumam, a nie chce wyrabiac sobie opinii bez zrozumienia tekstu i oceny faktow... co do postu fiedki - nie, nie masz racji. nie oczysciloby atmosfery, zwlaszcza teraz. jak sie zatrudnilo Wojtka, to trzeba bylo zdawac sobie sprawe z takich konsekwencji, a nie robic teraz meczennika za sprawe, niech Wojtek trenuje do konca kontraktu (przynajmniej) i udowodni przy pomocy zarzadu, ze racje maja Jego wielbiciele. inaczej wiecznie bedzie ale. przecie chodzi o dobro naszej Cracovii!
    • szymciuKSC

1.9K
      6
    • 26.09.2012 o 12:23
      Post #864310 26.09.2012 12:23
    Zubereg, Ty naprawde masz problem ze sobą... to już przestało być śmieszne, teraz zaczyna być tragiczne... a przedewszystkim walisz w Cracovię jak w kaczy kuper... nie widzisz tego?...
    • zubereg

13.7K
      7.7K
    • 26.09.2012 o 12:27
      Post #864312 26.09.2012 12:27
    Rufus Czyli z powodu wielbicieli WSa mamy czekać dwa lata, niezaleźnie od wyników-dla dobra Cracovii:) Szymciu W jaki sposób walę w Cracovię? Oczekując awansu?
    • Zibiland

4.6K
      366
    • 26.09.2012 o 12:34
      Post #864314 26.09.2012 12:34
    zubereg Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Cały artykuł to stek bzdur. MK zarzuca RSZ że > brak znajomości piłki, ja sie pytam skąd > znajomość piłki posiadł Kmita? > Pisanie o szczęśliwych remisach Szatałowa jest > komiczne w sytuacji gdy my w tym czasie > szczęsliwie unikamy pogromu w Grudziądzu, > wcześniej szczęsliwie unikając remisów na > własnym boisku w dwóch meczach. GKS Tychy > grając wszystkie mecze na wyjeździe potrafi > wygrać cztery mecze z rzędu, dla WSa to tylko > niedoścignione marzenie. > Gadka o ogrywaniu sie w tym sezonie to kolejna > brednia-sam WS mówił iż celem jest awans... > Ten artykuł to żałosna próba obrony WSa > ponieważ jego fanatyczni kibice zdają sobie > sprawę że w najbliższych punktowo nie poszaleje > więc będą teraz bredzić o spokojnym > utrzymaniu:). > Występuje to też hipokryzja wyznawców WSa, > atakują oni Radomira za....nadchodzące zimowe > okienko transferowe, zarzucają brak fachowości. > Jednocześnie deprecjonują obecnych piłkarzy-ja > się spytam kto ich sprowadził, za ile i gdzie > teraz jest? Mam większe zaufanie do RSZa niż do > jego "fachowców" poprzedników > Ten śmieszny artykuł mnie cieszy, widać ze sami > wyznawcy wiedzą że WS w nadchodzących meczach > niewiele zwojuje-stąd takie żałosne, kłamliwe > próby obrony.... A mnie to wszystko mierzi....obojętne mi kto za WS czy za RSz czy przeciw....to po prostu jest dywersja i działanie na niekorzyść Pasów. Jak nie wywiad Szatałowa w weszło ,tak dzisiejszy artykuł w DP to skonsolidowany i skoordynowany atak medialny.... Bo nie wierzę w przypadki!zbyt długo pracowałem w mediach.... Obrońcy WS atakują RSz za żółto-czerwone chorągiewki ?A obrońcy WS za złe wyniki na wyjazdach i tikitakę.....? A CZYTAJĄC FORUM WYCHODZI NA TO,ZE WSZYSTKO JEST DO DU... Ale do du... jest cała polska piłka, z PZPNem i sędziami włącznie! Niskie noty dla zawodników i uwagi krytyczne nie są podstawą do ustawiania się pro- lub kontra WS a tym bardziej wobec zarządu czy poszczególnych jego członków.... I jeszcze jedno. Rundę jesienną powinniśmy zakończyć z jak najmniejszą strata do pierwszej 2ki i generalnie należy wzmocnić się min 3-4 piłkarzami by po awansie znów nie budować od nowa....I dajmy szansę WSowi -raptem miesiąc, bo w tym czasie beda najważniejsze mecze tej rundy.Oceniajmy wtedy!Przypominam również ,ze na wiosnę gramy aż 10 spotkań u siebie!
    • stary kibol

5.4K
      2.2K
    • 26.09.2012 o 14:01
      Post #864321 26.09.2012 14:01
    Żadko ostatnio wypowiadam się na forum! Moja obecność ogranicza się do krótkich wpisów, ale post Zuberga delikatnie mówiąc podniósł mi ciśnienie! Zubereg napisał: "Ten artykuł to żałosna próba obrony WSa ponieważ jego fanatyczni kibice zdają sobie sprawę że w najbliższych punktowo nie poszaleje więc będą teraz bredzić o spokojnym utrzymaniusmiling smiley. Występuje to też hipokryzja wyznawców WSa, atakują oni Radomira za....nadchodzące zimowe okienko transferowe, zarzucają brak fachowości. Jednocześnie deprecjonują obecnych piłkarzy-ja się spytam kto ich sprowadził, za ile i gdzie teraz jest? Mam większe zaufanie do RSZa niż do jego "fachowców" poprzedników Ten śmieszny artykuł mnie cieszy, widać ze sami wyznawcy wiedzą że WS w nadchodzących meczach niewiele zwojuje-stąd takie żałosne, kłamliwe próby obrony.... Nie oceniam artykułu w prasie, gdyż dziennikarz może sobie pisać co chce! Oceniam wpisy forumowiczów i wybacz, ale poza odosobnionym "wypadkiem" nie widzę tu "atakujących Radomira". Napiszę więcej - zastosowane przez Ciebie uproszczenie, że wyznawcy WSa muszą niemal z automatu być przeciwko Radomirowi jest delikatnie mówiąc nieuczciwe! Zdecydowana większość kibiców szanuje Radomira za pracę i zaangażowanie w budowę silnej Cracovii i jak wynika z głosowania na Forum zdecydowana większość (ok. 90%) forumowiczów nadal chce by Stawowy trenował nasz zespół. Uszanuj to i przestań dzielić kibiców! Knucie zostaw dziennikarzynom pokroju tych z weszło.pl ps. Mam nadzieję, że Cracovia wygra najbliższe spotkania i nie da Ci satysfakcji! Tak czy inaczej zobacz gdzie doprowadziła Cię niechęć do Stawowego! Ochłoń!!!
    • CorN

692
      1
    • 26.09.2012 o 14:08
      Post #864323 26.09.2012 14:08
    Ludzie dajcie mu czasu. Ma być jak zawsze, kilka meczy i szał bo jest taktyka, gra jak Barcelona itd. itp. A teraz przy obniżce formy od razu ma wylecieć? Popatrzcie na Anglię, czemu nie możemy mieć trenera przez kilka lat. Niech zbuduje taką drużynę jaką chcę, niech ma czas i niech się nie martwi, że z dnia na dzień może stracić pracę. Kilkukrotną zmianę trenera w ciągu roku przerabialiśmy. Może teraz zobaczmy co się stanie jak jakiś popracuje z nami dłużej...
    • leszeczek

24K
      28.4K
    • 26.09.2012 o 14:48
      Post #864333 26.09.2012 14:48
    stary kibol Napisał do zuberga: ------------------------------------------------------- > ps. > Mam nadzieję, że Cracovia wygra najbliższe > spotkania i nie da Ci satysfakcji! Tak czy inaczej > zobacz gdzie doprowadziła Cię niechęć do > Stawowego! Ochłoń!!! Nic tylko podpisać się pod tymi słowami zubergu, słowami "Ten śmieszny artykuł [b]mnie cieszy[/b], widać [b]ze sami wyznawcy wiedzą że WS w nadchodzących meczach niewiele zwojuje[/b]-stąd takie żałosne, kłamliwe próby obrony...." Powinno Cię to martwić, nie to, że twoja ocena Stawowego i jego taktyki jest słuszna (moim zdaniem nie do końca jest słuszna i sądzę , że w tej ocenie nieco się mylisz, ale Twoje zbójnickie prawo ją tak oceniać), ale ewentualność, że niewiele zwojujemy (tak MY, CRACOVIA) samo w sobie powinno zamykać Ci możliwość cieszenia się. Swoim wpisem podświadomie wyraziłeś zdanie, że nie ważne jak idzie Cracovii, oby tylko twoje zdanie okazało się prawdziwe. Żal, żal, żal:(
    • misiekm

1.1K
      923
    • 26.09.2012 o 14:55
      Post #864337 26.09.2012 14:55
    zubereg Napisał(a): ------------------------------------------------------- Ten śmieszny artykuł mnie cieszy, widać ze sami wyznawcy wiedzą że WS w nadchodzących meczach niewiele zwojuje-stąd takie żałosne, kłamliwe próby obrony.... nie wiem zubereg co wyznawcy WS wiedzą, ale Ty zachowujesz się teraz jak "polactwo" gotowe podważyć suwerenność, zniszczyć i spalić Nasz kraj w momencie gdy tylko do władzy dojdzie Kaczyński czy Jemu podobni.
    • Nzg

4.4K
      1
    • 26.09.2012 o 14:59
      Post #864338 26.09.2012 14:59
    Cytując jednego z naszych byłych piłkarzy:D: "To takie typowo polskie". Nie byłbym też taki pewien czy nie zdziałamy wiele w najbliższych meczach. Mecz w Stróżach wiele nam pokaże tak na prawdę.
    • zubereg

13.7K
      7.7K
    • 26.09.2012 o 15:54
      Post #864343 26.09.2012 15:54
    To jakaś kpina, kibce którym marzą sie dwa lata w pierwszej lidze będą mi pisać że czekam na porażki...... Ja chce oglądać zwycięstwa, gówno mnie obchodzi kto jest trenerem, jeśli nie moze zapewnić awansu musi spadać. Tu chyba sie zgadzamy..
    • Michcio

15
      0
    • 26.09.2012 o 15:59
      Post #864344 26.09.2012 15:59
    Tutaj tak. Z tym, że mi jest wszystko jedno pod wodzą jakiego trenera. A Tobie? Ja nie uważam się mądrzejszy od innych i daję czas na osiągnięcie celu. A Ty?
    • leszuła

296
      305
    • 26.09.2012 o 16:59
      Post #864356 26.09.2012 16:59
    zubereg Napisał(a): ------------------------------------------------------- > To jakaś kpina, kibce którym marzą sie dwa lata > w pierwszej lidze będą mi pisać że czekam na > porażki...... > Ja chce oglądać zwycięstwa, gówno mnie > obchodzi kto jest trenerem, jeśli nie moze > zapewnić awansu musi spadać. > Tu chyba sie zgadzamy.. Którym kibicom marzą się 2 lata w pierwszej lidze? Tym, którzy nie uważają awansu w tym sezonie za główny cel? Jeśli tak, to jakimi meandrami myślowymi doszedłeś do tego, że oni nie chcą awansu i uwielbiają pierwszą ligę?
    • KOTU

1.4K
      243
    • 26.09.2012 o 17:17
      Post #864360 26.09.2012 17:17
    Oj i wąsaci się żucili... Człowiek nie może mieć swojego zdania. Stawowy niech przestanie po gazetach chodzić i zajmie się pracą. Narazie to tylko bajki opowiada a mało co z tego jest. Podpisywał się dwoma rękoma pod transferem "chłopca" który g gra. Z drugim "chłopcem" chyba już się pokłucił. Tak jak wcześniej pisałem, mniej dbania o ilość odświeżeń "terazwąsy" a więcej o Cracovię.
    • Agnan

4.4K
      96
    • 26.09.2012 o 17:18
      Post #864361 26.09.2012 17:18
    zubereg Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Ten śmieszny artykuł mnie cieszy, Mnie nie cieszy. Z paru przyczyn, jedna jest taka: tam jest napisane, że "Majewski jeździ za Cracovią do Grudziądza, a po przegranym przez nią meczu z szerokim uśmiechem na ustach zjawia się na pomeczowej konferencji prasowej." jesli to jest prawda - a takiej informajci by dziennikarz raczje nie podawał fałszywej, to jest do sprawdzenia (opócz tego uśmiechu, ale nie o to chodzi) - to ja jestem wkurzony. Chciałbym, by Majewski sie odpierdolił od Cracovii (czytelnicy forum wiedzą, że ja nader rzadko używam słów powszechnie uznanych za brzydkie) i byśmy o nim więcej nei słyszelli. Mało kto zaszkodził Cracovii tak jak on! Dostał drużynę z ktorej mógł zronbić wiele, takenty, zrgrane ze sobą - i co? Ten dupek miał wizję że w ciągu 2 lat należy wymieić całą drużynę albo trenera. Po paru pierwszych mecazach pomyślałem - "szkoda że odejdzie za 2 lata". szybko mi przeszło. Co zrobił z atmosferą w drużnie? Co zrobił z Gizą? w jaki stylu Cracovia potem grała? Kto i z jakiej racji tego szkodnika toleruje w maszym otoczeniu? Chynba że jeździ sam z siebie... ale wątpie. A druga rzecz. Nie jestem ani fanem Stawowego, ani antyfamem. Ale jestem przeciwny pochopnym zmianom trenera, chyba że sytuacja jest dramatyczna. Nie jest. W tej chwili jakakolwiek zmiana trenera to nonsens. w drużynie jest atmosfera, widać, na miłość Boską, nie wymagajmy cudów! Ocenić należy po roku...
    • alocha

3.9K
      3.8K
    • 26.09.2012 o 17:42
      Post #864363 26.09.2012 17:42
    Dzięki Agnan, za ten głos rozsądku...
    • Rufus T. Firefly

1.5K
      2
    • 26.09.2012 o 17:44
      Post #864366 26.09.2012 17:44
    tez sie zgadzam z Agnanem, z tym, ze z tekstu wynika, ze po dwoch latach chyba ;) p.s. to znaczy, zgadzam sie co do czasu rozliczen i nerwowych zmian trenera. co do Majewskiego, nie zgodze sie.
    • leszuła

296
      305
    • 26.09.2012 o 17:48
      Post #864368 26.09.2012 17:48
    No, więc nie narzekajcie na WS bez powodów, bo jeszcze przyjdzie Doktor i zaordynuje lobotomię, lewatywę i elektrowstrząsy, a wtedy przestanie być zabawnie.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie