Nie znam chłopa,ale skoro ktoś go zatrudnił do tak poważnego klubo-to musi być w sam raz... ;) Powodzenia i ściągnij w końcu dobrego napastnika,obrońcę i bramkarza...
-
-
Tomasz Pasieczny - Nowy Dyrektor Sportowy w Cracovii!
Powodzenia....
Ciekawy wybór, powodzenia.
Powodzenia.
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawy wybór, powodzenia.
Ta Legijna przeszłość ;)
Super! Będziecie mieli teraz na kogo napierdaIać:)
Nie wzbudziłeś mojego zaufania, więc będziesz musiał na nie zapracować.
Oby nie okazal sie kolejnym praktykantem.
Powodzenia.
Podjąłeś się, chłopie, trudnego wyzwania. Ale liczę, że Ci się uda, oczywiście ku chwale Pasów. Powodzenia!
Mam nadzieję, że wiesz, na jaką minę się wpakowałeś. Powodzenia!
Powodzenia! Mam nadzieję, że jesteś profesjonalistą pełną gębą.
Na to stanowisko nie potrzeba osoby z nazwiskiem, która będzie odcinała kupony i sprowadzała nam kolejny szrot. Tu potrzeba organizatora z wizją funkcjonowania całego pionu sportowego klubu. Mam nadzieję, że młody, ambitny i mający juz doświadczenie pracy w podobnych strukturach człowiek, zdoła rozkruszyć "beton", który zalega w tym klubie od kilku lat. Powodzenia życzę :)
Ile trzeba płacić Filipiakowi miesięcznika żeby być dyrektorem?
Ile masz prywatnej kasy na zbudowanie "sieci skautów"?
Jak się pracuje w atmosferze "już bez entuzjazmu"?
Czy jak prezesa będzie ogarniał "pusty śmiech" to też się będziesz śmiał?
Czy lubisz pić alkohol w dużych ilościach( to ułatwia negocjacje)?
Czy przynajmniej w 2045 r będzie już gotowa drużyna do walki z wiejskimi drużynami?
Czy za minimum 50 lat dokupimy drugiego napastnika?
Kiedy do zespołu wróci Kulig i Gąsiński?
Czy masz możliwość wyrzucenia trenera z zespołu?
Ilu planujemy mieć skautów w sieci? Jednego czy dwóch?
Czy twoimi obowiązkami będzie prowadzenie relacji z meczów , zraszanie trawy , pranie koszulek i masaż piłkarzy oraz obsługa taniego USG?
Kiedy wyrzucisz Tabisza?
W który wolny weekend załatasz ogrodzenie na Wielickiej?
De Montfort University, Leicester;SDA Bodoni?School of Management,Mediolan;Universite de Neuchatel
FIFA Master - Master (International Master (MAS) in Management, Law and Humanities of Sport)
Z tego co się dzisiaj dowiedziałem to taki kurs, jest dość prestiżowy i kończą go podobno nie wiecej niż 3 osoby z jednego kraju.
Szczerze to wole młodego, z energią niż starego kombinatora ze znajomymi menadżerami itd.
widzę że niektórzy chcieliby na to stanowisko Koseckiego, Engela albo Piechniczka... :D
najlepiej jeszcze Staszek Malec za Radomira Szarańca..
a Makino na konferansjera..
a tak na poważnie to jak widzę takie cv to wcale nie kładę się na kolana,
różnych ludzi poznałem, różne cv widziałem, jak jakieś cv pęka w szwach od dumnych i klasowych nazw - od razu wolę sprawdzić, niż później odkrywać jak naprawdę było,
oczywiście spodziewam się, że tu wszystko zostało dokładnie sprawdzone i zweryfikowane,
ale np. czy Tabisz tez może napisać że pracował w Manchesterze United? przecież był tam, i to dobrą chwilę...
ale żeby nie było - na razie kredyt zaufania i mocne wsparcie dla człowieka, niech działa na chwałę Cracovii
powodzenia panie Tomku!
Nazwisko slysze pierwszy raz w zyciu, ale dobrze brzmi!
Ciekawe jaki bedzie "outcome"
Zycze cierpliwosci i powodzenia :)
ino czy Wojtek sie nie obrazi jak kiedys na Mikulskiego? czy powtorzy sie casus chocby Citki i Swierczewskiego?
ciekaw jestem jak sobie poradzi (interesujące cv) i życze mu powodzenia! Szkoda jednak, że tak późno klub się zdecydował bo okienko transferowe juz przecież zamknięte. Mam również nadzieję, że zawsze będzie się kierował faktycznymi umiejętnościami zawodników i ich przydatnością do drużyny, a nie tym że bliżej zna się z menadżerem Osuchem u którego był redaktorem w jego portalu goool.pl Dobrze by było, żeby stało się równiez jasne jakie są jego kompetencje i za co mamy go konkretnie rozliczać bo później się okaże że to kolejna osoba, która na nic nie ma wpływu. Pytania Kajaka są jak najbardziej zasadne.
Kajak rewelacja! :)
Kajak dawaj więcej.........
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)