Jeżeli nie wygramy meczu z ŁKS -em różnicą trzech bramek (3-0, 4-1 itd) to nasze miejsce na koniec sezonu widze w granicach od 5 do 8 miejsca.
ŁKS nie ma drużyny, wszyscy zawodnicy są przypadkowi. Atak pozycyjny jest dla nich nieznanym pojęciem. W meczu z Wartą przeprowadzili zaledwie dwie kontry (o ile można je nazwać kontrami).
Dlatego mecz z ŁKS-em jest meczem prawdy o wartości drużyny. I nie interesuje mnie czy ŁKS ustawi t.z. AUTOBUS przed bramką.
Jeżeli drużyna ma charakter i jest dobrze przygotowana to w/w wynik jest pewny, a jeżeli nie to miejsce 5 - 8 jest bardzo prawdobodobne.
-
-
[WIKTORIA]Cracovia - Łódzki KS 8 września, 19:00
[quote=szuwarek]
Jeżeli nie wygramy meczu z ŁKS -em różnicą trzech bramek (3-0, 4-1 itd) to nasze miejsce na koniec sezonu widze w granicach od 5 do 8 miejsca.
[/quote]
Mocne...numery Lotto też widzisz? Może duchy?
Postaw to się dowiesz ! a duch ? też , tylko że w pasiastych koszulkach.
awaria i Kajak powinni zdecydowanie zakupić karnety na Barcelonę, choć i tam znaleźliby słabe punkty w taktyce mikro podań Messiego z kolegami,
jak na razie Cracovia się ładnie rozkręca a mecz w Ząbkach był potrzebny jak przywołana tu nawet Ceramika Opoczno, która pojechała nas jak dzieci 2:0 na początku bardzo udanego sezonu niemal dekadę temu (13 sierpnia 2003),
co do autobusu w bramce, nie żartuję, AWB ma rację, wygra ten który postawi umiejętnie autobus w bramce i nie pozwoli sobie na przypadkowego babola,
jak mawiał nieoceniony Arek Radomski: ważne żeby zagrać na zero z tyłu a z przodu coś strzelić...
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Jeżeli nie wygramy meczu z ŁKS -em różnicą
> trzech bramek (3-0, 4-1 itd) to nasze miejsce na
> koniec sezonu widze w granicach od 5 do 8 miejsca.
>
>
>
> Mocne...numery Lotto też widzisz? Może duchy?
Oj bardzo mocne. Jak za to wygramy 4:0(J.Gmoch "he he he") to będzie 9-12? Czy może wtedy 3-5?
Strzelam również że do zdobycia awansu potrzebny jest rezultat 7:0(2 miejsce) i 8:0(1 miejsce).
Degradacja to wynik wyższy od 8:0 oraz niższy od 2:0.
Ze studia w Kobierzynie relacjonował dla Państwa Dariusz Szpakowski...
p.s. Ogarnijcie sie co poniektórzy.
Przykro mi chłopaki ze Wam odbieram radość życia , ale ja niestety tak to widzę. 30 lat łażenia na Pasy nie pozostaje przecież bez wpływu na moją delikatną psychikę.
Nzg z miejsca z którego relacjonujesz swoje wypociny (Kobierzyn) jest dla Ciebie na dzień dzisiejsz lepsze, niż FORUM CRACOVII. Acha a cyferki przekaż 3lvis-owi, bo on grywa w lotto.
a ja się pytam co to jest łks
ŁKS to łódzka Cracovia.
ŁKS to Łódzki Klub Sportowy, rok założenia 1908, jeden z bardziej zasłużonych Polskich Klubów , ostatnio w kryzysie.
Ro Man Napisał(a):
> jak na razie Cracovia się ładnie rozkręca a
> mecz w Ząbkach był potrzebny jak przywołana tu
> nawet Ceramika Opoczno, która pojechała nas jak
> dzieci 2:0 na początku bardzo udanego sezonu
> niemal dekadę temu (13 sierpnia 2003),
Trochę za mocna ta metafora, bo jednak najbardziej pojechał nas wtedy sędzia (czerwień i karny z przysłowiowej dupy na początku meczu)
Kajak Napisał(a):
> ŁKS to Łódzki Klub Sportowy, rok założenia
> 1909, jeden z bardziej zasłużonych Polskich
> Klubów , ostatnio w kryzysie.
Ja tam wolę Widzew Łódź ;)
A.W.B. Napisał(a):
> ŁKS to łódzka Cracovia.
Kompletnie chybione porównanie. :)
Aston1906 Napisał(a):
> Kajak Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ŁKS to Łódzki Klub Sportowy, rok założenia
> > 1909, jeden z bardziej zasłużonych Polskich
> > Klubów , ostatnio w kryzysie.
>
> Ja tam wolę Widzew Łódź ;)
Czerwoni tak mają
Kajak Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> -----
> > Kajak Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > ŁKS to Łódzki Klub Sportowy, rok
> założenia
> > > 1909, jeden z bardziej zasłużonych Polskich
> > > Klubów , ostatnio w kryzysie.
> >
> > Ja tam wolę Widzew Łódź ;)
>
> Czerwoni tak mają
Jak zawsze celna riposta !
Oj tam,
Dla mnie może być 1-0 jak z Arką - w ostatniej minucie.
Za to przeczytałem, że mecz Crcovii nie będzie transmitowany w TV
Pytanie co jest tego powodem:
Czy Cracovia nie chciała transmisji, ponieważ mogłoby trafić na stadion mniej kibiców?
Czy Orange Sport stwierdził że mecz będzie nudny?
Czy może Cracovia za transmisje miałą dostać nic lub prawie nic i pogoniła drapichrustów?
Może ktoś zna odpowiedź na to pytanie:)
iniemamocny,
tyle, że wtedy Cracovia nie pchała się na siłę do ekstraklasy (a nawet 1. ligi) i nie oskarżała PSS2009 Łódź (dawniej ŁKS) ani jego prezesow o dziuałania spiskowe
Aston na litość boską, używaj opcji edytuj a nie rób z forum śmietnika pisząc trzy posty pod rząd.
Dla mnie podział w Łodzi ze względu na sytuacje z ostatnich lat i historię jest prosty jak drut :
ŁKS - Cracovia, Widzew - GTS. Tyle.
szuwarek Napisał(a):
> Nzg z miejsca z którego relacjonujesz swoje
> wypociny (Kobierzyn) jest dla Ciebie na dzień
> dzisiejsz lepsze, niż FORUM CRACOVII. Acha a
> cyferki przekaż 3lvis-owi, bo on grywa w lotto.
Widzę że ktoś nie rozpoznałby ironii nawet jakby do niego podeszła i kopnęła w jaja... No chyba że faktycznie dokładny wynik jednego meczu jest ewidentnym ozwierciedleniem, wręcz zapowiedzią, końcowej pozycji w lidze. Jeśli tak to powodzenia i pozdro600:)
Eredinie, ciężko stwierdzić jaki jest powód braku transmisji. Jedyny logiczny to możliwa mała oglądalność(Pasy grają u siebie, sporo osób będzie na stadionie nie przed telewizorem), z drugiej strony jak taki powód przedstawić w świetle oglądalności łks-Warta?
Może ciągną zapałki który mecz będą transmitować?
Nzg Napisał(a):
> Może ciągną zapałki który mecz będą
> transmitować?
o tak - napewno ciągną za-pałki :D:D:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)