Biorąc pod uwagę Jego pochodzenie uważam, że należałoby się dowiedzieć, czy aby nie jest praktykującym muzułmaninem.
-
-
Edgar Bernhardt - Witamy w Pasach!
Islander Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Biorąc pod uwagę Jego pochodzenie uważam, że
> należałoby się dowiedzieć, czy aby nie jest
> praktykującym muzułmaninem.
chyba nie :)
[url=http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/okocimski_brzesko__cracovia_galeria]zdjecie[/url]
Na młynie mamy fajniejszy krzyż ;)
fleischmann Napisał(a):
> Islander Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Biorąc pod uwagę Jego pochodzenie uważam,
> że
> > należałoby się dowiedzieć, czy aby nie jest
> > praktykującym muzułmaninem.
>
> chyba nie :)
>
> zdjecie
ufff, dzięki :)
O żesz ty....ale przygwiazdorzył ...;))
takie podania jak asysty z Brzeskiem to dla mnie esencja futbolu. lubię to!
Jest dobrze, ale jak czytam prasę, to znowu uwaga jak niegdyś z Klichem: tylko nie zagłaskać! Na szczęście Edgar jest już dorosły... i nie jest z Afryki.
wywiad po Okocimskim
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/rozmowki/Terazpasy.TV-Edgar-Bernhardt-Takiego-trenera-jak-Wojciech-Stawowy-jeszcze-nie-mialem
docent Napisał(a):
> Jest dobrze, ale jak czytam prasę, to znowu uwaga
> jak niegdyś z Klichem: tylko nie zagłaskać! Na
> szczęście Edgar jest już dorosły... i nie jest
> z Afryki.
Klich z Afryki ??? :) :) :)
Czasem sobie myślę, że nie tylko Klich, ale i niektórzy użytkownicy forum:) a na serio, chodziło mi o nieocenionego Saidiego, którego podobizna do dzisiaj zdobi oficjalną stronę MKS.
"Takiego trenera jeszcze nie miałem" :D
Dobry zawodnik. Wyróżniający sie, zwłaszcza technicznie, dobre podania, jeden z najlepszych transferów. Jednak nie zapeszam :)
Brawo Edgar.
Piękna bramka!
Wielkie dzieki za bramę i 3 pkt.!
Super brama, od razu było widać, że będzie strzelał wolnego mimo, że Kosa też miał ochotę.
Ciekawe czy Tabisz mu potrąci za koszulkę :)
Dobry mecz i piękna bramka!Brawo.
Dziękuję za prezent urodzinowy, najlepszy jaki mogłem dostać :)
wielkie dzięki Edgar !
21 dni później
[url=http://www.orange.pl/kid,4002357422,id,4002787381,title,Edgar-Bernhardt-czyli-bohater-Edi,video.html][Orange sport - Edgar Bernhardt][/url]
Super gościu i dobry zawodnik-byłem kiedys na rezerwie a on kibicował na schodach razem z innymi młodymi chłopakami nie robiąc z siebie gwiazdy tylko każdemu przybijając "pione" i żartując z nimi -od razu widac że został natychmiast zaakceptowany i jest mu tu dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)