Fenomenalne pierwsze wrażenie. Oby tak dalej.
-
-
Edgar Bernhardt - Witamy w Pasach!
no i mam nowego idola :) fajnie
Jeśli potwierdzi to w kolejnych meczach to... mam nadzieję, że potwierdzi... nie zapeszajmy...
Bravo - mozemy szybko zapomniec o Saidim.
Przebojowy I szybki ,od razu wniosl jakosc do gry w ll polowie!
Oby tak dalej.
Ostatnio było kilku piłkarzy, którzy mieli dobre wejście (może nie aż tak), a później było jak zawsze.
Zobaczymy, dziś na wielki plus.
Super mecz w jego wykonaniu :)
Powiadacie ze Ribbentrop-Mołotow taki świetny , no kruca -fuks nie dane mi było dziś uczestniczyć w spotkaniu mam nadzieje ze ze Stomilem tez coś zawalczy.
http://ekstraklasa.net/1liga/edgar-bernhardt-taki-klub-jak-cracovia-nie-moze-grac-w-pierwszej-lidze,artykul.html?material_id=50352bcf16f1dae652000000
Chlopak skromny - tylko sie cieszyc .
Pamietam debiut Saidiego na SS z Slaskiem - podobne uczucie (zachwyt)choc o tyle potegujace nadzieje ,ze na Edgara nie liczylem w debiucie na tyle co juz rozreklamowanego Saidiego w tamtym meczu.
Jak dla mnie perfekcyjny! Będą z Ciebie ludzie.
W przeciwienstwie do Saidiego, wie co to podanie.
Czułem że to będzie mega wzmocnienie i nie pomyliłem się, dzisiaj udowodnił że nie jest
z pierwszej łapanki, dopiero wróciłem z meczu.. no kawał drogi miałem, było luks;)
Chyle czola, a jesli to nie byl jednorazowy wyskok, a tylko przedsmak jego potencjalu to jeszcze mu bedziemy bic poklony
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no i mam nowego idola :) fajnie
Santuś tylko nie dawaj go do sygnaturki ;)
Już mi się spodobał ten nowy grajek, nawet bardzo, a tu... bach, wszedłem do tego wątku i przeczytałem, że wg Santo jest "kompletny"...
Wygląda przede wszystkim na to, że głowę to on ma na karku. A u Saidiego było z tym znacznie gorzej.
Brawo za debiut!Oj,wydaje mi się,że będziemy mieli dużo pociechy z tego zawodnika.Szybki,zdecydowany,piłka mu nie przeszkadza i w grze kombinacyjnej też bardzo dobrze wygląda(przynajmniej wczoraj) :)
Koleś zostawił bardzo dobre wrażenie, wszędzie go było pełno, do tego asysta oby tak dalej!
Może okaże się filarem co pozwoli nam powalczyc o awans. Lecz nie można się fascynować jednym spotkaniem, oby tak dalej!
W Przeglądzie Sportowym nazwali jego asysty genialnymi :) :
http://1-liga.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Okocimski-KS-Brzesko-Cracovia-0-2,artykul,145310,1,359.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)