Ziomek mi pisze info z meczu że grają z nimi jak z dzieciakami z podwórka. Mąka,Abbott niszczą niestety ziomali
-
-
1 kolejka - pozostałe mecze
jakze wazny jest mocny start .. oj marzy sie zwyciestwo na poczatek a najlepiej juz z Zawiszą w PP
no może być ciekAWy mecz za tydzień :)
Zawisza potwierdza to, że ten zespół prawdopodobnie odskoczy pozostałym ekipom.
Mecz meczowi nierówny.
Sandecja jest bardzo słaba, jak się dostaje 1:4 od Górnika Wałbrzych, to ciężko myśleć o Zawiszy.
Co oni kurwa robią na boisku sorry za uniesienie ale przed chwilą poprzeczka ratuje Sandecje od 0-6
Nie wiem czy ktos zwrocil uwage ... ale w Zawiszy nie bronila nasza byla gwiazda Kaczmarek, ciekawe czemu?
Bo jest słaby?
Wyglada na to że nie zagraliśmy jeszcze meczu a już jesteśmy bez szans. 1 liga ,2 liga, jeden............ ;)
Brak ewidentnego karnego dla Katowic w doliczonym czasie gry.
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Brak ewidentnego karnego dla Katowic w doliczonym
> czasie gry.
Przez tego Łysego H.u.j.a przeszło mi koło nosa 300 zł :/ sędziowanie w tej lidze to jest totalne dno.Czysta amatorszczyzna.
Całkiem dobry meczyk w Katowicach.
Myślałem że obie ekipy jednak słabsze będą i spodziewałem się kaszany na którą nie da się patrzyć.
To jest 1 liga tu nie ma słabych drużyn,można wygrać z każdym jak i przegrać
Jak to nie ma słabych drużyn? Jak dla mnie jest ich 17 (bo 18 się wycofała).
Ogladalem tylko niecałą pierwszą połowe jednak chyba Arka wygrała zasluzenie - brawo! Myslalem, ze Warta nieco lepsza bedzie, duzo fauli z ich strony.
Sandecja - Zawisza 0-5. Albo Sandecja słabsza albo Zawisza (noo tak przeciez to rycerz) tiki - taki dobry ;). Licze ze ich sprowadzimy w PP na ziemie :)
Zawisza wygląda co najmniej solidnie, ale spokojnie, sezon jest długi. Lech w zeszłym też zaczął od 5-0, poprawił kilkoma innymi zwycięstwami, ale później już tak różowo nie było.
boleklolek Napisał(a):
> To jest 1 liga tu nie ma słabych drużyn
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Koledze się chyba kraje pomyliły.
Camron Napisał(a):
Albo Sandecja słabsza
> albo Zawisza taka dobra.
Skoro Cabaj, pomimo wpuszczenia 5 bramek we wczorajszym meczu, został prez wielu uznany za najlepszego gracza w Sandecji to chyba wszystko jasne ;)
No i Zawisza to on, więc dobry .
Nie ma słabych czyli że każdy może pokonać każdego !!! nie będzie tutaj faworyta który rozjebie lige na 10 kolejek przed . Przykład paprykarza 14 milionów gwiazdy Hernani Budka i cuda na kiju a awansowali w ostatniej kolejce i to tez przy wielkim szczęściu
wchodza dwie druzyny, Zawisza i "KTOS" - spokojnie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)