Nic tylko wygrac :)
-
-
[WIKTORIA] [PP] Zawisza-CRACOVIA 11 sierpnia
Nic tylko jechać na wyjazd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weekend wakacje, jedyny nasz wyjazd poza Kraków w sierpniu,jedyny mecz o stawkę w pierwszej połowie sierpnia, w dodatku zobaczymy w jakim jesteśmy miejscu pod kątem piłkarskim, bo przeciwnik wymarzony do sprawdzenia formy.
Bardzo dobry, by nie rzec wymarzony, sparingpartner
To będzie dobry mecz piłkarski ale zarówno dobry wyjazd. Przydałoby się żeby STC zorganizował transport autokarowy.
Petasz w Zawiszy.
Osucha pogrzało, czy jakieś interesiki? ;)
Wczoraj w Sport Raporcie na OS, podano, iż nasz mecz w PP z Zawiszą będzie transmitowany na żywo na ich stacji, super wiadomość :)
http://www.tylkocracovia.pl/index.php/newsy/220-nie-pojedziemy-do-bydgoszczy
Przecież w Bydgoszczy jest monitoring cyfrowy jeden z lepszych w PL i działa bez zarzutu . Katowice były tam w 700 i Arka a teraz nagle monitoring się zjebał?
Przecież ja piszę tylko to, co nam przekazano odmawiając przyznania biletów.
Skurwysyństwo. Coś czuję, że w naszym przypadku takie cyrki będą się powtarzać w tym sezonie...
Świetnie ;/ cały czas monitoring był spoko, nagle się nie nadaje. Takie rzeczy to tylko w Polsce chyba.
No k.u.r.w.a mać ja już cały tydzien sobie ustawiłem pod ten wyjazd, z Duce na grilla w łodzi się ustawiłem, a tu taka lipa.
Ten kraj jest nienormalny.
http://www.sport.pl/sport/1,125488,12261308,Zawisza_ma_dosc_PZPN__Klub_grozi_wycofaniem_z_Pucharu.html
chyba faktycznie nie zagramy w tym roku:):):) tak jak napisał kkk84:)
W Orange Sport Osuch właśnie ogłosił że wycofuje drużynę z pucharu polski... i chyba ma rację
Powiem wam że facet zrobił ma mnie wrażenie powiedział prawdę jak sie traktuje klubu i co sie wyprawia i dobrze ze na znak protestu wycofał drużyne. Wszystkie wpływy dla siebie biorą a za PP klubowi nic jeszcze kara 30 tysiecy
zAWsze można pojechać jako fani GKSu :P
Baju baju będziesz w raju... Typowa medialna zagrywka. Klub wycofuje z rozgrywek i sprzedaje bilety - pic na wodę i fotomontaż.
Ciekawe co powie 10 000 kibiców na stadionie, jak kupią bilety.
Pewnie się popiekli, potupie, a w czwartek powie że jednak zagrają:)
Osuch się nie wycofa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)