yessssssssssssssssssssssss
-
-
Puchar Polski 2012/2013
Chodzą słuchy że cinkciarz chce, aby trenerem GTS był PRAWDZIWEK więc jest szansa że szybko polecą. :D
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Malinowi strasznie dali dupy. Do przerwy powinno
> być tak z 4-0.
>
> Choć, jeśli nie nastąpi jakaś cudowna
> metamorfoza zomowców (w co wątpię), to o
> rewanż jestem spokojny.
Jak widać, moje przewidywania po pierwszym meczu okazały się celne :)
A Kulawik i tak by poleciał. Wierzę, że Smuda ich dobije, po tym sezonie będzie miał już wprawę w spuszczaniu klubu ligę niżej :D
no i kolejna prasówka:
O jakiej to drużynie napisano:
"Jeżeli ktoś ma w głowie choć najmniejsze sukcesy to musi sobie uzmysłowić że do wygrywania meczów potrzeba jest napastnika a najlepiej dwóch. Ci co są napastnikami u nas tak naprawdę grają jak pomocnicy."
Nie, nie zgadliście - choć też pasuje :? :P
rozwiązanie poprzedniej zagadki - Arka Gdynia
suram Napisał(a):
> no i kolejna prasówka:
>
> O jakiej to drużynie napisano:
>
> "Jeżeli ktoś ma w głowie choć najmniejsze
> sukcesy to musi sobie uzmysłowić że do
> wygrywania meczów potrzeba jest napastnika a
> najlepiej dwóch. Ci co są napastnikami u nas tak
> naprawdę grają jak pomocnicy."
Pasuje aż nadto, ale skoro tu ta zagadka, to wystarczy pewnie zmienić stronę Błoń ;)
gentlemen Napisał(a):
> Nie jestem pewien czy się cieszyć. Teraz
> Kulawik nie utrzyma posady. :/ z drugiej strony,
> jak ma przyjść Smuda, to jestem spokojniejszy.
Obawiam się, że przyjdzie Nawałka [url=http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1,121861,13759959,Trener_Gornika_Zabrze__Dzialacze_maja_problem_z_utrzymaniem.html?utm_source=Sport.pl&utm_medium=HPBoxLokal&utm_campaign=BoksLokalSlask]KLIK[/url]
Nawet Nawałka takiego szrotu nie nauczy grać :P
Myślę, że Nawałka będzie miał jakieś wymagania żeby wzmocnić skład bo nie przyjdzie tego gówna firmować swoim nazwiskiem. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo znowu wróci piosenka o gazie i milicyjnej pałce :D
14 dni później
Sagan dwa razy i malinowi powoli się mogą żegnać :)
ee Marek zrobił robote :)
Wasiluk bardzo ładnie się pokazał przy 2 bramce :D
Akurat wyszlem nL fajka - zobacze w powtorce co zrobil najlepszy obronca ligii . Mecz generalnie dobrze sie oglada .
Pierwsze trofeum legii - i starczy:)
Nie przesadzajmy, przy drugiej był spalony i powinni gwizdnąć bo Sagan się w Wasiliuka wpie..il aż miło:D
Śmieszna trochę jest forma finału z meczem rewanżowym.
Race z obu stron :) Zamkną stadion?
Nzg Napisał(a):
>
> Śmieszna trochę jest forma finału z meczem
> rewanżowym.
Bym powiedział, że nawet trochę głupawa. Swoją drogą, czy kogokolwiek jeszcze dziwi, że legia ma rewanż u siebie? :D
wg Iwana w jednej akcji brał udział nawet Cetnarowski :D
Killeroth Napisał(a):
> Race z obu stron :) Zamkną stadion?
nasz ukochany wojewoda zamknąłby za to stadion Zagłębia Lubin na mecz z Górnikiem Zabrze.
13 dni później
weszło z Bońkiem i PZPNem ma układ trochę przypominający relacje WąS-Kmita, no ale są dobrze poinformowani:
Od nowego sezonu inny kształt będą miały rozgrywki o Puchar Polski. Inny kształt będzie miał też sam puchar. Starą zardzewiałą urnę na prochy (tak to badziewie w istocie wyglądało) zastąpi nowe trofeum. Związek ogłosił konkurs na jego zaprojektowanie. Ma wyglądać jak coś, co nie zostało wygrzebane przed chwilą ze śmietnika. Jak coś, o co warto grać.
Ale wygląd pucharu to sprawa mniej istotna. Ważniejszy będzie system. Szczegóły poznamy 22 maja, ale w skrócie założenia są następujące: od razu zostanie rozlosowana drabinka, w tej drabince odpowiednio rozstawione zostaną cztery najlepsze drużyny z sezonu ligowego. Dzięki temu najwcześniej wpadną na siebie w półfinałach (drużyny z tej samej strony drabinki) lub w finale (drużyny z różnych stron drabinki). Losowanie będzie jedno, każda drużyna będzie miała wylosowany numerek, który przyporządkuje ją do schematu. Na tym etapie rozgrywek, gdy jest jeden mecz, a nie mecz i rewanż, u siebie będzie grała drużyna z niższej klasy rozgrywkowej (jeśli wpadną na siebie drużyny z różnych klas).
http://www.weszlo.com/news/14912-Rozgrywki_Pucharu_Polski_od_najblizszego_sezonu_w_nowej_formule_i_z_nowym_trofeum
Czyżby koniec losowań co rundę pod Legię? O jak m i przykro.
Widać nie tylko mnie kłuło to w oczy.
6 dni później
myślałem, że odbijemy sobie w PP 2013/14
a g... prawda
rude w reformatorskim zapędzie zreformowało też cichcem PP tak, aby nikt poza dwoma klubami na L przypadkiem go nie wygrał
[url=http://www.sport.pl/pilka/1,65045,13962042,Pilkarski_PP__Drabinka_jak_w_tenisie__najlepsi_ligowcy.html#BoxSportTxt][b]ło tu[/b][/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)