a wiecie jak będzie z wejściówkami na mecz z Okocimskim ? ;)
-
-
[WIKTORIA] [1. kolejka] Okocimski-CRACOVIA 22 sierpnia 17.00 (sroda)
A TY?
Ile razy jeszcze padnie to pytanie ?
Michael1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a wiecie jak będzie z wejściówkami na mecz z
> Okocimskim ? ;)
na stronę Stowarzyszenia Ci rodzice blokadę rodzicielską założyli?
poza tym że dostaliśmy 2 tysiące wejściówek nie pisze nic a mnie interesuje jak będą rozprowadzone
Ale jest napisane: "Szczegółowe informacje na temat sprzedaży wejściówek (termin, miejsce i zasady) podamy pod koniec lipca (...)". Lipiec się jeszcze nie skończył, cierpliwości.
Wracając do tematu transmisji, bądź tu człowieku mądry. :D Z filmu wynika, że nasz mecz nie będzie w TV. Ale przeglądając sobie stronę Orange Sport natrafiłem na informację że nasz mecz będzie w TV, a tu dowód: [url=http://www.orange.pl/kid,4000265800,id,4002666935,title,Jeszcze-wiecej-I-ligi-w-Orange-sport,video.html][orange.pl][/url]. Ale chyba pokazują nas, na fb zamieścili następujące informacje: "sobota 4.08, 17:45, 1. kolejka: Arka Gdynia - Warta Poznań (dodatkowy - 17:30 Stomil Olsztyn - Dolcan Ząbki )
niedziela 5.08, 17:00 1. kolejka: Okocimski Brzesko - Cracovia
z meczu Stomil Olsztyn - Dolcan Ząbki pokażemy obszerne relacje przed po i w przerwie transmisji meczu Arka - Warta"
Zarówno mecz z Okocimskim, jak i z Arką będzie transmitowany, przed chwilą mówili w I Liga Raport.
ja juz sie pogubilem , najpierw pisza ze nasz mecz, pozniej ze gks-łks , a teraz znowu nasz? to jaka wkoncu jest prawda?
puszcza Podbeskidzie
Nesta Napisał(a):
> ja juz sie pogubilem , najpierw pisza ze nasz
> mecz, pozniej ze gks-łks , a teraz znowu nasz? to
> jaka wkoncu jest prawda?
Puszczą nasz mecz, kropka.
Puszcza nasz z Jeziorakiem Ilawa, osobiscie obstawiam 1:1... :)
Zrobili zapowiedź video i nie chciało im się przygotowywać nowej, ot co.
kkk_84 Napisał(a):
> puszcza Podbeskidzie
Nowy klub w Bielsko-Białej? ;)
w losowaniu PP zaznaczono, że Legia zagra swój mecz 5 sierpnia. a akurat trafili na zwycięzcę pary Okocimski - Polonia Bytom. no i się zastanawiam - co jest grane? 1 sierpnia może się okazać, że jednak nie gramy? co za kraj, nic nie możńa sobie spokojnie zaplanować.
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,127736,12211680,Okocimski_bedzie_mial_wiecej_czasu__by_przygotowac.html
Zdaje się, że mecz powinien odbyć się 5 sierpnia, skoro nawet Okocimski przekłada swój mecz PP, by mieć wiecej czasu na przygotowania.
a kiedy sie odbedzie? :)
2-0 dla nas musi być dobry początek, bo znowu będzie powtórka z rozrywki.
Dobrze by było w końcu, po ośmiu latach zacząć od trzech punktów.
Już 30 lipca, a na stronie stowarzyszenia wciąż brak informacji na temat biletów. Orientuje się ktoś może jak będą one rozprowadzane? Niestety nie będę miał możliwości iść na mecz z Arką, więc mecz na SS jest dla mnie szczególnie ważny.
Nie wiadomo czy mecz będzie wogóle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)