Zajebisty mecz na Anfield
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
chcialem wyrazić jak bardzo sie ciesze :) jedyny raz gdy bylem za tą szmatą to jak grali ze szmatami z rejmonta i co? oczywiscie dali im dupy i ich szmaty zruchały.
tymczasem kazdy kto zrucha barcwelone jest moim przyjacielem. oczywiscie ze nienawidze milanu zepsuli mi kiedys cudowny sezon w LM gdy przegralismy po karnych a pozatym to kupczyki ktorych nigdy nie zrzucili z ligi. zrobili to tylko nam by w koncu mogli zdobyc jakiegos majstra. oczywiscie to juz sie przez wiele lat nie powtorzy ale było.
Milan dziękuje !
a tymczasem dopiero wrocilem do domu patrze patałachy ze stamford przegrywają 1-0 ciesze sie bo obejrze sobie dogrywke a moze nawet karne a tu ten karzeł hazard musial strzelic w 90tej
Ajax walczy ze Steaua o awans w karnych...tutaj link http://cricfree.tv/update/ch5.php
i po Ajaxie :( 4-2
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chcialem wyrazić jak bardzo sie ciesze :) jedyny
> raz gdy bylem za tą szmatą to jak grali ze
> szmatami z rejmonta i co? oczywiscie dali im dupy
> i ich szmaty zruchały.
Interowi z Milanem raczej nie po drodze. WTF?
a barcwelona wczoraj dostała jeszcze jednego pstryczka w nos i w nexgen (liga mistrzów młodzików) ich szkoleniem można sobie tyłek podetrzeć bo zostały paniusie wyeliminowane przez młodzików Chelsea. [url]http://www.chelsealive.pl/n-31775-nextgen-chelsea-pokonuje-barcelone.php[/url]
chodzilo mi o barcwelone. wiem mozna sie pomylic z tymi szmatami
Dobry mecz w Rotterdamie gdzie ambitny i walczacy Feyenoord pokonuje farmerow z PSV 2:1 (0:1). Zapowiada sie walka na noze o mistrzostwo Holandi.
Pojawiały sie niejednokrotnie wypowiedzi, że Cracovia gra jak Barca. Niestety w tym meczu to Barca zagrała jak Cracovia.
CITY!!!
City przejechało się po Chelsea, gdyby nie Cech, to mogłoby być z 5-1 (licząc karnego Lamparda).
szkoda tylko ze Lampi nie strzelił. reszty spedalonych karłów szkoda komentować. pilkarz musi miec wzrost, ciało i nie ma co tu duzo gadac. lessi to ciota
Santo kiedyś lubiłem Cię za nonkonformizm ale ostatnio się nie da tego czytać. Idź lepiej spać pod swoją kołderką :)
Ten wynik nie jest dziwny, to już bardziej dziwne, że Bełchatów nie wygrał z gieteesem. Kto stawiał na smerfy w pojedynku z City ten ignorant.
sam wynik moze nie ale gra karzełków rodzi pytania. nieumiejętności techniczne BRAZYLIJCZYKÓW tymbardziej
Bale > Messi
halo halo sreal ogrywa to katalońskie coś i nikt się nie cieszy? ja jestem wniebowzięty póki co.
Ja się cieszę :-)
ogladac tak bezradna cwelone to miód na moje serce w najczystszej postaci. nawet rzucanie sie pod nogi karzełków mnie tak nie wkurza jak niegdyś tylko wzbudza potterowy uśmiech politowania :)
Karzełki jakieś zdenerwowane są :-)
hahahaha milion podan cwelony < jedno realu :D hahahahahahaha
piękny wynik dla Realu
Przychodzę do domu po 22.00 po bardzo ciężkim dniu, a tu taka wspaniała niespodzianka :) Tylko żałować, że od początku oglądać nie mogłem. :)
oj żałuj :) to był cudowny wieczór. dawno się tak dobrze nie bawiłem :) jak ktoś będzie miał jakiś filmik albo gify ze smutnymi i załamanymi ryjami karzełków to poproszę :)
Hahahah Barca jednak bierze przykład z Chelsea i ostatnio przegrywa co się da :)
Jutro Bayern klepnie borussie i odpadnie "polskiej" bvb trochę fanów.
Aha, w borussi gra trzech polaków.
Brawo "Królewscy"! :)
wczoraj to były derby : WHU-Spurs 2-3, kto nie widział goli Bale'a niech odrobi zadanie.
Ten facet od 2 lat szaleje,ale w tym sezonie to już nie ma sobie równych. Żeby tak Szczęsnemu hattricka dla pokory uwalił.
ps
1.cieszy powrót do domu marnotrawnego syna Joe Cole'a.
to co w Hiszpanii te dwa kluby grają to jest profanacja futbolu.
2. cieszy też Swansea z pucharem ligi = liga europejska
CITY!!!!
Redcclise Napisał(a):
> Hahahah Barca jednak bierze przykład z Chelsea i
> ostatnio przegrywa co się da :)
> Jutro Bayern klepnie borussie i odpadnie
> "polskiej" bvb trochę fanów.
>
>
> Aha, w borussi gra trzech polaków.
Lewy(dalej za kartki o ile dobrze pamiętam) i Błaszczykowski(kontuzja) raczej nie zagrają:) Strzelam 4+ do przodu dla FCB, zdziwiłbym się gdyby był inny wynik. Sam Mario nie da rady.
Lewandowski nie będzie pauzował bo to Puchar Niemiec a nie liga.
Biletelli zaś ma wrócić po kontuzji.
"Strzelam 4+ do przodu dla FCB, zdziwiłbym się gdyby był inny wynik."
Pełna zgoda.
My bad, faktycznie puchar:)
Cristiano Ronaldo został pierwszym zawodnikiem, który strzelał bramki w sześciu kolejnych meczach przeciwko Barcelonie na Camp Nou. Do wcześniejszych sześciu trafień w pięciu spotkaniach wczoraj dołożył kolejne dwa i zapisał się w historii.
Łącznie w 18 meczach przeciwko największemu rywalowi Cristiano zdobył 12 bramek, co plasuje go na równi z Santillaną. Więcej mają tylko Puskás, Gento (po 14), Raúl (15) i Di Stéfano (18).
Okazuje się że tylko 1 do przodu dla FCB. BVB ogólnie marnie wyszło.
No, gdyby skuteczność była troszkę wyższa to byłoby z 8. Borussia w tym meczu nie istniała.
Takiego kutasa jak w meczu Real-Barca nie widziałem od czasu Małka z Widzewem.
Dwa razy zwycięstwo w Gran Derbi w ciągu tygodnia. Pięknie :)
A w Anglii wiekopomna chwila, Downing strzelił gola :)
Wazne 3 punkty WHU na ciezkim terenie w Stoke.
Jeszcze dwa zwyciestwa i remis do utrzymania brakuje!
Mam nadzieje ze po utrzymaniu druzyny Gold i Sullivan sie otrzasna i wyjebia Big Sama bo zrobil z zespolu przytulek dla 30latkow nienadajacymi sie do gry!!!
Wpuszczenie Pogatetza na boczna obrone w meczu ze Spurs normlalnei doprowadzilo mnie do zawalu w poniedzialek.
Jak tak doswaidczony trener moze wpuscic goscia ktory nie potrafi biegac a zwrotnosc ma jak ja(135kg wagi:D)!Kur wa toz to powinni go po wpuszczeniu wypiwr dzielic!!
O Brien,Demel,McCartchy,Taylor,do wyjebania od razu!!
W roce do poniedzilkowego meczu z Kogutami.
Mecz super choc Spursy lepsze i widac ze Bale robi im roznice niesamowita!!
Szkoda bo mozna bylo uczcic ladnie rocznice smierci Moora dobrym wynikiem z odwiecznym rywalem.
Doping super i brawa w 6 minucie i 66 upamietniajace najlepszego w historii zawodnika WHU wspaniale.
Kartoniada nawet byla na trybunie nazwanej jego imieniem.
3lvis Napisał(a):
> Takiego kutasa jak w meczu Real-Barca nie
> widziałem od czasu Małka z Widzewem.
W sensie piszesz o karnym? Wredna symulka jak na mój gust. Takich gości powinni z futbolu kasować, zesłanie do Uzbekistanu na rok przynajmniej.
Nzg Napisał(a):
> 3lvis Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Takiego kutasa jak w meczu Real-Barca nie
> > widziałem od czasu Małka z Widzewem.
>
>
> W sensie piszesz o karnym? Wredna symulka jak na
> mój gust. Takich gości powinni z futbolu
> kasować, zesłanie do Uzbekistanu na rok
> przynajmniej.
hehe
hm kontakt byl, czy byl karny, hm, trudno powiedziec ile od siebie nurek dolozyl, na pewno dolozyl :)
mogl karnego gosc podyktowac, ja sie ciesze ze tego nie zrobil, ;)
12 kolejek do konca, moze sie cos jeszcze podzieje, nuda wieje w tej lidze ;)
go go Pasy, znaczy Atletico ;)
Przecież karny był tam ewidentny, trzeba być ignorantem żeby poddawać to w wątpliwość :P
W takim razie ja jestem ignorantem,bo moim zdaniem nie było karnego.Zanim był jakikolwiek kontakt już zaczęło się "nurkowanie".Po drugie to jest sport kontaktowy i nikt o sprawnych nogach nie przewróciłby się po takim kontakcie.Strasznie mnie irytuje to całe symulowanie i wymuszanie.Mam nadzieję że zaostrzą przepisy i będą karać na długi czas za symulkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)