Zajebisty mecz na Anfield
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
chcialem wyrazić jak bardzo sie ciesze :) jedyny raz gdy bylem za tą szmatą to jak grali ze szmatami z rejmonta i co? oczywiscie dali im dupy i ich szmaty zruchały.
tymczasem kazdy kto zrucha barcwelone jest moim przyjacielem. oczywiscie ze nienawidze milanu zepsuli mi kiedys cudowny sezon w LM gdy przegralismy po karnych a pozatym to kupczyki ktorych nigdy nie zrzucili z ligi. zrobili to tylko nam by w koncu mogli zdobyc jakiegos majstra. oczywiscie to juz sie przez wiele lat nie powtorzy ale było.
Milan dziękuje !
a tymczasem dopiero wrocilem do domu patrze patałachy ze stamford przegrywają 1-0 ciesze sie bo obejrze sobie dogrywke a moze nawet karne a tu ten karzeł hazard musial strzelic w 90tej
Ajax walczy ze Steaua o awans w karnych...tutaj link http://cricfree.tv/update/ch5.php
i po Ajaxie :( 4-2
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chcialem wyrazić jak bardzo sie ciesze :) jedyny
> raz gdy bylem za tą szmatą to jak grali ze
> szmatami z rejmonta i co? oczywiscie dali im dupy
> i ich szmaty zruchały.
Interowi z Milanem raczej nie po drodze. WTF?
a barcwelona wczoraj dostała jeszcze jednego pstryczka w nos i w nexgen (liga mistrzów młodzików) ich szkoleniem można sobie tyłek podetrzeć bo zostały paniusie wyeliminowane przez młodzików Chelsea. [url]http://www.chelsealive.pl/n-31775-nextgen-chelsea-pokonuje-barcelone.php[/url]
chodzilo mi o barcwelone. wiem mozna sie pomylic z tymi szmatami
Dobry mecz w Rotterdamie gdzie ambitny i walczacy Feyenoord pokonuje farmerow z PSV 2:1 (0:1). Zapowiada sie walka na noze o mistrzostwo Holandi.
Pojawiały sie niejednokrotnie wypowiedzi, że Cracovia gra jak Barca. Niestety w tym meczu to Barca zagrała jak Cracovia.
CITY!!!
City przejechało się po Chelsea, gdyby nie Cech, to mogłoby być z 5-1 (licząc karnego Lamparda).
szkoda tylko ze Lampi nie strzelił. reszty spedalonych karłów szkoda komentować. pilkarz musi miec wzrost, ciało i nie ma co tu duzo gadac. lessi to ciota
Santo kiedyś lubiłem Cię za nonkonformizm ale ostatnio się nie da tego czytać. Idź lepiej spać pod swoją kołderką :)
Ten wynik nie jest dziwny, to już bardziej dziwne, że Bełchatów nie wygrał z gieteesem. Kto stawiał na smerfy w pojedynku z City ten ignorant.
sam wynik moze nie ale gra karzełków rodzi pytania. nieumiejętności techniczne BRAZYLIJCZYKÓW tymbardziej
Bale > Messi
halo halo sreal ogrywa to katalońskie coś i nikt się nie cieszy? ja jestem wniebowzięty póki co.
Ja się cieszę :-)
ogladac tak bezradna cwelone to miód na moje serce w najczystszej postaci. nawet rzucanie sie pod nogi karzełków mnie tak nie wkurza jak niegdyś tylko wzbudza potterowy uśmiech politowania :)
Karzełki jakieś zdenerwowane są :-)
hahahaha milion podan cwelony < jedno realu :D hahahahahahaha
piękny wynik dla Realu
Przychodzę do domu po 22.00 po bardzo ciężkim dniu, a tu taka wspaniała niespodzianka :) Tylko żałować, że od początku oglądać nie mogłem. :)
oj żałuj :) to był cudowny wieczór. dawno się tak dobrze nie bawiłem :) jak ktoś będzie miał jakiś filmik albo gify ze smutnymi i załamanymi ryjami karzełków to poproszę :)
Hahahah Barca jednak bierze przykład z Chelsea i ostatnio przegrywa co się da :)
Jutro Bayern klepnie borussie i odpadnie "polskiej" bvb trochę fanów.
Aha, w borussi gra trzech polaków.
Brawo "Królewscy"! :)
wczoraj to były derby : WHU-Spurs 2-3, kto nie widział goli Bale'a niech odrobi zadanie.
Ten facet od 2 lat szaleje,ale w tym sezonie to już nie ma sobie równych. Żeby tak Szczęsnemu hattricka dla pokory uwalił.
ps
1.cieszy powrót do domu marnotrawnego syna Joe Cole'a.
to co w Hiszpanii te dwa kluby grają to jest profanacja futbolu.
2. cieszy też Swansea z pucharem ligi = liga europejska
CITY!!!!
Redcclise Napisał(a):
> Hahahah Barca jednak bierze przykład z Chelsea i
> ostatnio przegrywa co się da :)
> Jutro Bayern klepnie borussie i odpadnie
> "polskiej" bvb trochę fanów.
>
>
> Aha, w borussi gra trzech polaków.
Lewy(dalej za kartki o ile dobrze pamiętam) i Błaszczykowski(kontuzja) raczej nie zagrają:) Strzelam 4+ do przodu dla FCB, zdziwiłbym się gdyby był inny wynik. Sam Mario nie da rady.
Lewandowski nie będzie pauzował bo to Puchar Niemiec a nie liga.
Biletelli zaś ma wrócić po kontuzji.
"Strzelam 4+ do przodu dla FCB, zdziwiłbym się gdyby był inny wynik."
Pełna zgoda.
My bad, faktycznie puchar:)
Cristiano Ronaldo został pierwszym zawodnikiem, który strzelał bramki w sześciu kolejnych meczach przeciwko Barcelonie na Camp Nou. Do wcześniejszych sześciu trafień w pięciu spotkaniach wczoraj dołożył kolejne dwa i zapisał się w historii.
Łącznie w 18 meczach przeciwko największemu rywalowi Cristiano zdobył 12 bramek, co plasuje go na równi z Santillaną. Więcej mają tylko Puskás, Gento (po 14), Raúl (15) i Di Stéfano (18).
Okazuje się że tylko 1 do przodu dla FCB. BVB ogólnie marnie wyszło.
No, gdyby skuteczność była troszkę wyższa to byłoby z 8. Borussia w tym meczu nie istniała.
Takiego kutasa jak w meczu Real-Barca nie widziałem od czasu Małka z Widzewem.
Dwa razy zwycięstwo w Gran Derbi w ciągu tygodnia. Pięknie :)
A w Anglii wiekopomna chwila, Downing strzelił gola :)
Wazne 3 punkty WHU na ciezkim terenie w Stoke.
Jeszcze dwa zwyciestwa i remis do utrzymania brakuje!
Mam nadzieje ze po utrzymaniu druzyny Gold i Sullivan sie otrzasna i wyjebia Big Sama bo zrobil z zespolu przytulek dla 30latkow nienadajacymi sie do gry!!!
Wpuszczenie Pogatetza na boczna obrone w meczu ze Spurs normlalnei doprowadzilo mnie do zawalu w poniedzialek.
Jak tak doswaidczony trener moze wpuscic goscia ktory nie potrafi biegac a zwrotnosc ma jak ja(135kg wagi:D)!Kur wa toz to powinni go po wpuszczeniu wypiwr dzielic!!
O Brien,Demel,McCartchy,Taylor,do wyjebania od razu!!
W roce do poniedzilkowego meczu z Kogutami.
Mecz super choc Spursy lepsze i widac ze Bale robi im roznice niesamowita!!
Szkoda bo mozna bylo uczcic ladnie rocznice smierci Moora dobrym wynikiem z odwiecznym rywalem.
Doping super i brawa w 6 minucie i 66 upamietniajace najlepszego w historii zawodnika WHU wspaniale.
Kartoniada nawet byla na trybunie nazwanej jego imieniem.
3lvis Napisał(a):
> Takiego kutasa jak w meczu Real-Barca nie
> widziałem od czasu Małka z Widzewem.
W sensie piszesz o karnym? Wredna symulka jak na mój gust. Takich gości powinni z futbolu kasować, zesłanie do Uzbekistanu na rok przynajmniej.
Nzg Napisał(a):
> 3lvis Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Takiego kutasa jak w meczu Real-Barca nie
> > widziałem od czasu Małka z Widzewem.
>
>
> W sensie piszesz o karnym? Wredna symulka jak na
> mój gust. Takich gości powinni z futbolu
> kasować, zesłanie do Uzbekistanu na rok
> przynajmniej.
hehe
hm kontakt byl, czy byl karny, hm, trudno powiedziec ile od siebie nurek dolozyl, na pewno dolozyl :)
mogl karnego gosc podyktowac, ja sie ciesze ze tego nie zrobil, ;)
12 kolejek do konca, moze sie cos jeszcze podzieje, nuda wieje w tej lidze ;)
go go Pasy, znaczy Atletico ;)
Przecież karny był tam ewidentny, trzeba być ignorantem żeby poddawać to w wątpliwość :P
W takim razie ja jestem ignorantem,bo moim zdaniem nie było karnego.Zanim był jakikolwiek kontakt już zaczęło się "nurkowanie".Po drugie to jest sport kontaktowy i nikt o sprawnych nogach nie przewróciłby się po takim kontakcie.Strasznie mnie irytuje to całe symulowanie i wymuszanie.Mam nadzieję że zaostrzą przepisy i będą karać na długi czas za symulkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
garbus, Niewidoczni (2), Goście (1)