W Fifie na PlayStation na pewno
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
[quote]#post1706725 Santo a Chelsea jeszcze jest w grze o mistrzostwo?[/quote]
tylko szcziti niestety. my bierzemy LM w tym roku. Prowadź Liam
Taka ciekawostka bramka w meczu ligowym Shaqueel Van Persie syna Robina Van Persie.
https://youtu.be/8lTSFUdukJY?si=G9F9H2JZ6xnphnRB
Ciag dalszy zjazdu teamu Guardioli, gładkie 1 : 3 z Bodo w ramach rozgrywek w LM . Jak widać pieniążki same nie grają .
Jak już se kupili LM raz, to im ciśnienie zeszło i wszyscy mają wyjebane.
A propos Guardioli, widziałem fajną wrzutkę ostatnio z wypowiedzi Capello odnośnie tego jak Guardiola zepsuł piłkę nożną, zjebał go ostro, kulturalnie, ale przekaz jasny.
Jak znajdę ponownie to wrzucę.
Myślę że to już koniec Guardioli w MC,po prostu projekt dobiegł końca,Wypalony.
swoje zrobil...i zdobyl... i wydal 😉
[quote]#post1706969 Myślę że to już koniec Guardioli w MC,po prostu projekt dobiegł końca,Wypalony.[/quote]
[i](zaznaczam, że nie znam kontekstu sytuacji, ale tak kompletnie i w ogóle nie znam tła, niemniej coś mi do głowy wleciało czytając Twój wpis kolego i tak uparcie w niej tkwi, że nie mogę się oprzeć pokusie i muszę to napisać)[/i]
I co? Doradcą zarządu ds. piłki nożnej tam zostanie? 😂
[quote]#post1706969 Myślę że to już koniec Guardioli w MC,po prostu projekt dobiegł końca,Wypalony.[/quote]
Niewykluczone, bo jeśli nie idziesz do przodu to się cofasz .
[quote]#post1706971 [quote]#post1706969 Myślę że to już koniec Guardioli w MC,po prostu projekt dobiegł końca,Wypalony.[/quote]
[i](zaznaczam, że nie znam kontekstu sytuacji, ale tak kompletnie i w ogóle nie znam tła, niemniej coś mi do głowy wleciało czytając Twój wpis kolego i tak uparcie w niej tkwi, że nie mogę się oprzeć pokusie i muszę to napisać)[/i]
I co? Doradcą zarządu ds. piłki nożnej tam zostanie? 😂[/quote]
Ejjjj...to zależy czy się wypalił jako trener.
Moim zdaniem nie....to projekt się raczej skończył.
[quote]#post1706988 [quote]#post1706971 [quote]#post1706969 Myślę że to już koniec Guardioli w MC,po prostu projekt dobiegł końca,Wypalony.[/quote]
I co? Doradcą zarządu ds. piłki nożnej tam zostanie? 😂[/quote]
Ejjjj...to zależy czy się wypalił jako trener.
Moim zdaniem nie....to projekt się raczej skończył.[/quote]
Nie no wiadomix... Oczywiście podoradza zarządowi do końca umowy, a potem pójdzie trenować do jakiegoś Banika albo Vitkovic (sprawdziłem i wiem, że takie kluby piłkarskie w Ostrawie istnieją)
[quote]#post1706963 Ciag dalszy zjazdu teamu Guardioli, gładkie 1 : 3 z Bodo w ramach rozgrywek w LM . Jak widać pieniążki same nie grają .[/quote]
3 lata temu Lech zremisował z Bodo na wyjeździe, to nagłówki z prasy:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/image-png-10116655.png[/img]
:D
Oczywiście to prawda. Odkąd sięgam pamięcią to nigdy Lech nie grał tak wycofany, nawet z City czy Juve. Tam się gra ciężko i mają chyba tylko 1-2 porażki u siebie w pucharach.
Rewanż jednak był wygrany 1:0 i był awans.
Chelsea gładziutko 1-0 z Pafos i wskakuje do pierwszej 8 LM
A Liverpool , po wreszcie niezłym meczy wygrał w Marsylii 3 : 0 . Okazji z obydwu stron nie brakowało ale szczęście i lepsza skuteczność były przy "the Reds" .
5 Angielskich zespółów w pierwszej ósemce,a jeszcze jest ManCity na 11 miejscu...
no i wczoraj Robert z dubletem.
gdzieś mi w Internecie śmigło z sociali Slavii, że Lewandowski scores for Slavia i Lewy w koszulce Czechów hehehe
Został pechowo nabity po główce Czecha. Mogą się złośliwić, cóż innego im zostało? Jak to mówił wieszcz Sienkiewicz, "ch..., d... i kamieni kupa".
Bardziej uszczypliwy jest nowy przydomek Roberta w komentarzach kibiców Barcy - Abuelowski. Czyli w tłumaczeniu Dziadkowski. Oby im jeszcze parę razy utarł nosa.
Dzisiaj hity Serie A
Juventus Turyn - Napoli 18.00
Roma - Milan 20.45
31 lat minęło, wielki Eric 😊
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/1000026818-jpg-65372342.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)