I gdyby nie rozdane Barcelonie prezenty przez piłkarzy Villarreal w postaci szybkiego karnego i czerwonej kartki oraz ich ogromna nieskuteczność to spokojnie mogli to wygrać bo naprawdę fajnie, zwłaszcza w pierwszej połowie, grali a obrońcy Barcy chyba jakiś zakład mieli, który najbardziej pomoże strzelić rywalom bo robili dosłownie wszystko żeby stracić gola.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
[quote]#post1704357 ... gdyby nie rozdane Barcelonie prezenty przez piłkarzy Villarreal w postaci szybkiego karnego i czerwonej kartki oraz ich ogromna nieskuteczność to spokojnie mogli to wygrać...[/quote]
Skąd my to znamy? Bo znamy - Jagiellonia Cracovia, 4:2, mecz wyglądał bardzo podobnie. Różnica jest taka, że Villareal i tak zagra w Lidze Mistrzów.
5 dni później
Wygrana MC , wygrana Liverpoolu, co prawda po żałosnej II połowie meczu oraz porażka Smerfów z AV , mimo prowadzenia 1 : 0 . Ciekawa kolejka .
- Edytowany
Sympatyczny spanking i seria Villi dobiegła końca.
Arsenal 4 Villa 1
edit: a biedni Wolves w końcu mają 3 pkty, w sumie.... 😐
a dokonali tego kosztem MU na Old Trafford (😀 ) , śmieszna drużyna.
Santuś, ostatnio na fejsie mi spammuje jakimiś stronkami fanów Smurfów, przeczytałem sobie cośtam, no strasznie nadają na właścicieli, piszą, że Chelsea staje się takim Brighton (z całym szacunkiem oczywiście dla Brighton).
Rocznica słynnego twitta 😃
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/1000026028-jpg-39595444.jpg[/img]
a tymczasem Enzo Maresca zwolniony z Chelsea..
Wiadomo już kto za niego zdobędzie w tym roku LM i mistrzostwo? 🤔
Ponoć głównym kandydatem jest Liam Rosenior prowadzący Strasbourg
Odnotujmy kolejny żenujacy mecz Liverpoolu, tym razem z Leeds . Trener "Szrot" w najwyższej formie !
- Edytowany
West Ham po rowni pochylej duzymi krokami pedzi do Championship...
Kurcze po zwolneiniu Moyesa ten zespol to zlepek ludzi bez pomyslu na gre... po odejsciu Moyesa jak nie bylo srodka pola tak nie ma go dalej... Z zespolu co walczyl o top 7 stal sie zespol nie nadajacy sie do walki o utrzymanie... Juz zeszly sezon pokazal ze jakby nie mega slabe beniaminki to by sie spierdolili z ligi.... Nie zrobili niczego w kierunku poprawy a nawet oslabili zespol sprzedajac Kudusa i Alvareza czyli dwoch kozakow ktorzy mozna napisac utrzymali zespol w zeszlym sezonie...
Co sie tam dzieje w srodku... kurcze nie mam pojecia..szkoda bo awansowac bedzie mega ciezko.. Oby sie nie zakopali na dlugie lata w Chamipinship...
aaaaa Moyes ktory przeszkadzal juz wladzom mimo wynikow naprawde bardzo dobrych robi sobie spokojna prace w Evertonie ktory kilka sezonow z rzedu ledwo co sie utrzymywal badz byl poprostu w dolnej czesci tabeli...
Kompromitacja z Wolves...dno dna.. wstyd hańba.
🚨 Jak podaje Alex Crook, presja na Nuno Espitiro Santo w West Hamie jest coraz większa, a właściciel klubu, David Sullivan rozważa ewentualnych następców Portugalczyka.
Wśród chętnych do objęcia funkcji menedżera Młotów jest Slaven Bilic, który już kiedyś prowadził ekipę z Londynu ⚒️
Co prawda Chorwat ostatnią pracę miał 1,5 roku temu, ale patrząc na Górnik Łęczna, to naprawdę niewiele 😅
Niebywałe, co się dziś, przed chwilą, wydarzyło w Premier League. Liverpool objął po słabym meczu prowadzenie z Fulham 2:1 na półtorej minuty przed końcem, w 96 minucie, by tuż po wznowieniu gry, po kilkunastu sekundach stracić gola i wydawało by się pewne 3 punkty.
Trenerzy powinni się do Slota/szrota/ udać po naukę w jaki sposób można zremisować wygrany mecz .
Co jak co ale ten typ strzelił zasnę*ista brame
Liczyłem na Smurfy i małe rozdanie kart i się nie zawiodłem. Trochę oddechu dla Gunners, cenne 3 pkty z Bournemouth na wyjeździe.
R.Amorim odchodzi z MU . Kiedy odejdzie Slot ?
Coś po Sir Alexie nie mają szczęścia do trenerów. Pytanie czy to kwestia trenera czy piłkarze już nie ci co kiedyś
Po prostu jest już znacznie więcej "legendarnych klubów", nie jest tak, że do MU świetny grajek pójdzie choćby na piechotę.
Trochę statystyk ery po-Fergusonie
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/1000026169-jpg-48919388.jpg[/img]
Mourinho zrobil z zespolem vice mistrza.. czyli kawal roboty a i tak go pogonili...
Pamietam ze nie robil jakis nie wiadomo jakich transferow a wynik zrobil dobry...chyba ze mi transfery umknely bo sie malo interesuje
A reszta to idzie przemilczec...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)