Przeczytałem dwa pierwsze akapity i dalej mi się nie chce, sorry, strasznie brednie. Ja mam tak samo gdzieś to City jak i tą Chelsea. Nazywasz świetnego trenera jakim jest Guardiola nieudacznikiem bo wydaje i wydaje a nie wygrywa to Ci pokazuje że odkąd jest trenerem City to wydał mniej niż Chelsea a dominuje ją całkowicie jeśli chodzi o zdobyte trofea, bije rekordy PL a zaraz wygra tą LM której mu w City brakuje. Porównuję okres jego zatrudnienia w City bo o nim piszę a Ty mi wyskakujesz z wydatkami City od 2008 roku i jeszcze jakieś fikołki chcesz robić że ostatni rok się nie liczy bo bardziej pasuje Ci do narracji.
Dane brałem z transfermarkt i w sumie ciekawi mnie czy ja nie potrafię obsługiwać Excela czy Ty ale nie chce mi się sprawdzać, ważne że się zgadzamy że w latach 2016-2023 Chelsea wydała więcej niż Guardiola w City.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Tylko City! Oby wygrali LM
Niestety Parma zremisowała 0-0 z Cagliari i odpadła z baraży o Serie A. W pierwszym meczu Cagliari wygrało 1-0
Ligue 1 zmniejsza liczbę drużyn do 18 i niestety Auxerre po rok pobytu, wraca do drugiej ligi.
Pomimo prowadzenia 2-0, w kobiecej LM (pierwsza bramka nasza Ewa Pajor) Wolfsburg roztrwonił prowadzenie i przegrał w finale z Barceloną 2-3.
Na finale FA Cup zasnąłem, nie że był nudny, potrzebowałem drzemki a że trudno mi aktualnie powiedzieć kogo z tych dwóch bardziej nie lubię to mała strata.
City zdobywa puchar Anglii po zwycięstwie z United 2 1
Kilka dosc wysokich wynikow z zakonczonego sezonu w Premier League...
Chyba najbardziej wpadajacy wynik to Liverpool z Mu... 7-0.... wieczni rywale... i taki wpierdul...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/347247136-564841472479923-9114438348843077198-n-jpg-38868587.jpg[/img]
60 płacą na mistrzostwo Brighton
Puchar biedronki a Młoty się jednak cieszą i to bardzo 😋
No i gratki Kruszyno, wielka chwila :)
Pogadalem se z angolem, fanem WHU w pubie dzis.
- Edytowany
Dzieki Diable!Nawet taki puchar biedronki cieszy... fajnie ze uratowali slaby sezon... Dodatkowo Liga Europy w przyszlym sezonie...Brawo Młoty!!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/fb-img-1686180151253-jpg-90049477.jpg[/img]
Tu piekny filmik... Mr.West Ham czyli Mark Noble ze swoim .. mozna napisac uczniem ktory przerosl mistrza Declanem Rice... jakis klub bedzie mial mega wzmocnienie kupujac go z West Hamu co jest juz przesadzone...
i jeszcze taka ciekaowstka... After 1,097 games, David Moyes has won a European trophy for the first time in his managerial career.
To tutaj Painter możemy zawzpominać na młode łata:
[url=https://www.youtube.com/watch?v=PJ0ofmCUQ8g][/url]
tutaj już starszy chłopaki:
[url=https://www.youtube.com/watch?v=lu1YjJORuCI][/url]
Tak gwoli ścisłości :)
Brawo łysy błazen :)
Champions League is Blue!
Citizens!!!
[quote]#post1579701 Tak gwoli ścisłości :)
[b]Brawo łysy błazen :) [/b]
Champions League is Blue!
Citizens!!![/quote]Cieszy dobra postawa sędziego Marciniaka. 🙂
Z TT:
„Trenerzy z największą liczbą trofeów od sezonu 2008/2009:
1. Pep Guardiola - 35(!)
2. Jose Mourinho - 14
3. Massimiliano Allegri - 13
3. Marcelo Gallardo - 13
5. Carlo Ancelotti - 12
6. Zinedine Zidane - 11
7. Juergen Klopp - 10
Pozamiatane.”
TREBLE CHAMPIONS!!!
- Edytowany
Dobra, kolejny krok milowy w degrengoladzie kopanej uczyniony, w końcu udało im się kupić ten puchar (Arabom), pozostało teraz MŚ , ale tutaj nie pójdzie tak łatwo (to nie piłka ręczna), ale kto wie gdzie będziemy za 100 lat jak tak dalej pójdzie.
A kibicom City gratuluje, bo jak wszyscy pasjonaci , zasługują na sukcesy.
Jeśli ktoś uważa, że dramatyzuje to jego sprawa, dla mnie to był ponury dzień w historii piłki nożnej.
A ja się bardzo cieszę. Kibicuje City od ponad 20 lat. I śmieszy mnie to gadanie o kasie itp. gdzie w dzisiejszych czasach i sporcie to norma. I ciekawe czy jakby Cracovii właścicielem był taki gosc jak ten w City to też byłoby takie durne myślenie.
Wygrał lepszy , gratulacje . Choć po cichutku liczyłem na wyższy poziom gry .
[quote]#post1579714 A ja się bardzo cieszę. Kibicuje City od ponad 20 lat. I śmieszy mnie to gadanie o kasie itp. gdzie w dzisiejszych czasach i sporcie to norma. I ciekawe czy jakby Cracovii właścicielem był taki gosc jak ten w City to też byłoby takie durne myślenie. [/quote]
Nie ma w tym nic durnego, jak nie kumasz, to twój problem.
Silvio Berlusconi nie żyje.
Jako kibic Milanu chciałbym zobaczyć takiego właściciela w Cracovii
SaNtO, dlaczego milczysz od soboty? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)