Co do Zajdlera - pewno Stawowy liczy, że dojdzie do porozumienia, dlatego wziął dobrze rokującego zawodnika na obóz. Rezygnacja z Szałachowskiego chyba na plus, nie wydaje mi się, by był to zawodnik, który za Cracovię "będzie umierać", a podobno tylko na takich nam zależy ;). Chociaż gdy do nas przychodził to wiązałem z nim pewne nadzieje.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
Czy Szałachowski ma u nas ważny kontrakt? Bo jeśli nie, to bym się nie martwił: w ten sposób zwalnia się kasa na nowy nabytek, oby do ataku:)
Sebastianowi skończył się kontrakt 30 czerwca. Miał inne oferty poza naszą i najwidoczniej zdecydował się grać gdzie indziej.
Szkoda obydwu. W 1 lidze spokojnie daliby radę. Niedziela bardzo mi się w sparingach z Polonią i Sandecją podobał.
Cracovia nie zrezygnowała z Szałachowskiego, to On zrezygnował z Cracovii. Ma pewnie inne ciekawsze jego zdaniem opcje. Szkoda, przydałby się na pewno.
Jak jego grała miała wyglądać jak w zeszłym sezonie to bardzo dobrze , że zrezygnował, niech męczy kogo innego swoimi popisami na boisku.
No dobrze, ale co z Niedzielą się dzieje?
Niedziela jak i Szałachowski nie dogadali się w sprawie wymagań finansowych..
trener chciał na obozie kadrę 26 - 27 zawodników.
na tę chwilę Stawowy nie ma z czego wystawić dwóch jedenastek, chyba, że z bramkarzami w polu.
smutne to, a Filipiak dalej pieprzy o ekstraklasie.
ciężko będzie, oj ciężko :(
Konkurencja oferuje więcej?
No jeśli informacje, że Bartosz Flis może do nas trafić potwierdzą się to będzie to naprawdę świetna sprawa.
Jak się dogada finansowo. Tak mi się widzi, że Cracovia chce do Ekstraklasy dojechać autostopem.
Szałachowski i Niedziela po prostu mają z domów bliżej do Gniewina
Szalachowski i Niedziela , mieli u nas byc , nie wierze w to ze zrezygnowali z Cracovii
wygląda na to,że Stawowy mógł dostać zgodę na nowych Gizów kosztem tej dwójki
Lech sprzedał Kriwca...
......i sytuacja zaczyna robić się dynamiczna
Bieniuk rozwiązał kontrakt z Widzewem. Czyżby do nas ...?
Czyżby do Lechii...
Ach, szkoda!
jedyne czego można żałować to brak okazjonalnych pobytów Przybylskiej na trybunie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)