http://www.90minut.pl/kariera.php?id=16330
Jego bym chciał z powrotem ... miał dobrą rundę w Łęcznej , a w Cracovii oczywiście przed wcześnie skreślony .!
+ Idrissa Cisse
+ Dynarek, Biernat (wracający z wypożyczeń)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
Łuczak przebiera w ofertach w ekstraklasy. Myślisz, że wróci potulnie do Cracovii gdzie kopnięto go w dupę nie dając prawdziwej szansy?
Zwłaszcza, że był tu i widział co się dzieje w klubie od środka.
Młody,zdolny,tani..[url=http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=8872&id_sezon=79]link[/url]
Skąd wiesz? Oglądałeś na bieżąco mecze Juventy?
niektórzy z Was za dużo czasu spędzją w TESCO, stąd chyba takie "reklamy" kopaczy dla Pasów ;)
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> niektórzy z Was za dużo czasu spędzją w TESCO,
> stąd chyba takie "reklamy" kopaczy dla Pasów ;)
--------------------------------------------------------------------------
Mówię,że zdolny,bo widziałem.Jeśli myśli o nim trener piątej drużyny ekstraklasy,a dla was to za mało,to gratuluję...Może na Euro kogoś wypatrzycie ?
Generalnie to chodzi mi o to, że niejednokrotnie podrzucałem propozycję zawodników z innych lig, ale nigdy nie napisałbym, że ktoś jest zdolny, jeżeli nie widziałem jego gry w kilku meczach, za to stwierdziłbym, że statystyki ma ciekawe (bo ten akurat ma), chociaż dużo kartek łapie.
A to, że interesuje się nim trener piątej drużyny, dla mnie nie jest argumentem, bo interesować się można gościem z C klasy, ale jak wypadnie na treningach i testach to już inna bajka.
racja... ale, to ze lapie sporo kartek moze tez swiadczyc ze duzo walczy na boisku! :D
Budzińskiego chce ruch. Wiem że bardzo ciepło wypowiadał się o nim trener
Blagam Cie, nie siej fermentu, jak nie wiesz.
nie sieje fermentu bo Budzik gadał że ma ofertę z czołowego klubu ekstraklasy
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Blagam Cie, nie siej fermentu, jak nie wiesz.
Sam zobaczysz mknacy teraz widze video na TP sam zawodnik mówi że niewiadomo czy zostanie sprawdź sobie ;)
Nie siej fermentu, że Ruch.
Ale ja widziałem .Danielewicz bardzo sympatyczny chłopak i mozna powiedzieć dobry ,ale nie wybitny , Niczym właściwie się w Radzionkowie nie wyróżniał. Dlatego dziwi mnie fakt podpisania umowy z Danielewiczem bez testów az na dwa lata. Gdyby był tak wybitny i zdolny to zostałby w macierzystym klubie a nie przenosił się z Wrocławia do Krakowa. Zresztą po co dyskutujemy o zawodnikach których chcielibyśmy widzieć w Cracovi.
To już dawno ustalone.Stawowy musi przyjąć swoich znajomków,pupili.A żeby to zrobić musi uszczuplić kadrę z tego co jest.Większość zawodników którzy mają ważne kontrakty zostaje.Więć trzeba odsunąć od gry w pierwszym składzie młodych wychowanków Cracovii . Chociaż się ich nawert nie zna i nie sprawdziło (dwa trzy dni to za mało) .Dzisiaj są testy sprawnościowe i wydolnościoweale to już pic na wodę.
Decyzje już dawno podjęte. Stawowy obiecał ,że klub w ciągu roku powróci do ekstraklasy i może robić co mu się podoba. Piękne słówka są tylko dla nas kibiców. W środku w klubie to inaczej wygląda. Wraca stara kadra zarządzająca.
W klubie nie ma miejsca dla wychowaków którzy są na poziomie a może i lepszym od takiego np. Danielewicza.
A te młode chłopaki nie mają ochoty zasilić IV ligii rezerw,bo z powodzeniemgrali już w I lidze. Poza tym są bardzo ambitni.
Gdzieś wyczytałem, że Kędziora nie przedłużył kontraktu z Piastem....... ;)
Rafał Barankiewicz
Pozycja: Pomocnik
Pierwszy klub: Broń Radom
Poprzedni klub: Hannover 96
Data urodzenia: 07.01.1994
Rok w rzece,uczeń Sms-u na Szablowskiego1.
A nie Hołowieńko???
Hołowieńko rocznik 92.
Czyli ten z Białegostoku już odstrzelony?
Jak dla mnie glupim pomyslem jest powrot Marcina Cabaja do Cracovii, mamy 3 bramkarzy i mysle ze Gąsiński poradzi sobie jak bedzie w rytmie meczowym, napewno bedzie mocniejszym punktem od Cabaja. Druga sprawa to juz pozytyw, fajnie ze interesujemy sie zawodnikami mlodymi ktorzy beda walczyc o to zeby zaistniec w polskiej piłce ato moze tylko nam dawac korzysci.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)