Chwostek, sklad musisz uzupelnic "mlodymi wilkami" czy sie nadaja do gry czy nie, bo takie sa wymogi 1 ligi, ze jeden musi caly czas przebywac na boisku.
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
Karvin Rupa i Jarabica nie nadają się do gry z czego ten drugi osłabi nawet rezerwy jeśli będzie w nich grał. Kadra jest słaba i niekompletna i boję się żeby nie było potem na Stawowego, że to przez niego nie awansowaliśmy.
To by było straszne jakby ucierpiała reputacja Pana trenera, my sobie jakos w 2 lidze poradzimy ale pan Wojtek , och to by było niesprawiedliwe.Na szczęście On nie potrzebuje żadnych wzmocnień zaskoczymy wszystkich uniwersalną taktyką.
jak bedzie jakos ta gra wygladac i przyjdziemy w czubie, powiedzmy w pierwszej szostce, to nie bedzie nic na Wojtka ,ja jeszcze pogratuluje
Ty pewnie tak, ale już taki potter nie będzie miał litości i Wojciech szybko zostanie przekwalifikowany z solidnego trenera gwarantującego awans na trenerską miernotę, która szkodzi klubowi :D
Chciałem jeszcze spytać cię o Cracovię, która jak Pogoń chce awansować do ekstraklasy. Jak oceniasz Pasy, z którymi graliście na zgrupowaniu w Gniewinie?
- Cracovia to bardzo, bardzo dobry zespół. Widziałem tam masę utalentowanych, ciekawych zawodników. Z tego, co zauważyłem w sparingu i na ich treningach, to grają świetną piłkę. Szkoda, że tak grającej drużyny nie będzie w ekstraklasie. I liga to trudna droga i oprócz tego stylu Cracovia będzie musiała dać z siebie wszystko.
Oglądałeś ekstraklasę w minionym sezonie? Dostrzegasz, jak dużą metamorfozę przeszedł ten zespół?
- Oglądałem, ale to wszystko wygląda zupełnie inaczej, nie ma żadnego porównania. Trener Stawowy potrafi każdy zespół nauczyć grać w piłkę. Ile razy grałem przeciwko niemu, jego drużyny grały piękną piłkę taką, jaką Cracovia gra teraz.
całość z Edim: [url]http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/299346/nie-przyniesiemy-nikomu-wstydu-rozmowa-z-edim-andradina-napastnikiem-pogoni-szcz[/url]
i tego sie trzymajmy plus to co kkk84 w innym temacie napisal ..... Ja jestem optymista .
Byłem na meczu z Piastem(1:0) i na własne oczy widziałem, że:
a) było zaangażowanie( tak walecznych naszych grajków już dawno nie widziałem)
b) Roki najlepszy na boisku( na tle podobno drugiego garnituru Piasta)
c) motorycznie ( poza Suworowem) wszyscy wyglądali OK
d) Dudzic szybkościowo bił wszystkich na głowę
e) kilka akcji naprawdę na wysokim poziomie
f) Bojlevic - napastnik(nie wiem czy to przymiarka czy wymuszona pozycja)
Mimo wszystko jestem optymistą.
Pozdrawiam całą pasiastą brać!
Solnikowo (wczasowicz) - junior
Wiecie może o której jest dzisiaj popołudniowy trening?
Widziałem Dudzica jak odjeżdżał z Wielickiej o 12.45 i zaczeli grać juniorzy na |"sztucznym" z Tychami.
Co się dzieje z Budzińskim, że nie gra w sparingach?
Nie wiem, może słaby wzrok mam ale jak tam go na boisku dzisiaj widziałem.
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem, może słaby wzrok mam ale jak tam go na
> boisku dzisiaj widziałem.
Grał, razem bodajże z Bojanem i Zejdlerem weszli gdzieś ok. 60-70 min.
nie wiem czy to prawda, ale na trybunach mi ktoś powiedział, że jest zawieszony i nie może grać w pierwszych dwóch meczach...
Może ktoś to zdementować lub ewentualnie potwierdzić?
rozefir Napisał(a):
> Mnie to pompowanie tematu "dobra atmosfera"
> zaczyna już nudzić.Jest to sztuczne i tworzone
> na siłę.Zarówno przez zawodników(kazdy w duchu
> pewnie swoje myśli,ale mówi tak jak trener
> chce),jak przez przeprowadzajacych z nimi wywiady
> ,którzy o każdym usmiechu tworzą poematy.Sadzę
> ,że trzeba się zająć przygotowaniem,a nie
> tworzeniem sztucznych wizji bo wyjdzie z tego
> wielka klapa w lidze .
Hopa! ;)
[quote=jankes76]
nie wiem czy to prawda, ale na trybunach mi ktoś powiedział, że jest zawieszony i nie może grać w pierwszych dwóch meczach...
Może ktoś to zdementować lub ewentualnie potwierdzić?
[/quote]
Niestety to prawda. Właśnie znalazłem to info:
[url=http://www.rmf24.pl/sport/news-pilkarz-lecha-poznan-zawieszony-na-szesc-spotkan,nId,604804][rfm24: Budziński zawieszony na 2 mecze][/url]
Pewnie posadzenie Budzika na ławce było tymczasowe bo Stawowy chce dobrze wystartować, a do tego potrzebuje dobrych wyników w dwóch pierwszych meczach więc zgrywa to co będzie miał do dyspozycji. Po tych dwóch meczach nie wyobrażam sobie pierwszej jedenastki bez Budzińskiego, moim zdaniem najlepszego piłkarza jakiego obecnie mamy w kadrze.
Tak czy owak Stawowy szacun!
Jak zaprezentował się Zjedler w te pół godziny?
gentlemen Napisał(a):
> Jak zaprezentował się Zjedler w te pół
> godziny?
Jeden z najlepszych, jak nie najlepszy na boisku, na jego grę aż miło się patrzy :)
Także jak najszybciej trzeba go zakontraktować
Bramka i akcja po ktorej Danielewicz strzelil gola majstersztyk!!Piekna kontra!!!
Ten Danielewicz bedzie gwiazdeczka w naszej druzynie!
Jednak stracona bramka to blad szkolny z zeszlego i poprzednich sezonow!!!!Bura za to!!!
Orentuje sie ktos kto to spapral bo na filmiku srednio widac a do tego numery jakies inne??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)