MARTEN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bratis, człowieku, co tu ma Tabisz do jakichś
> kompromitacji Stawowego. Posłuchaj ostatniego
> wywiadu Prezesa Filipiaka. To On zarządza
> budżetem Klubu i On ogląda każdą wydaną
> złotówkę i On będzie decydował ostatecznie
> czy wypłacić pieniądze za transfer jakiegoś
> zawodnika, czy też zrezygnować. Teraz zresztą
> wszystkie kluby zaciskają pasa i u nas oby było
> tak jak jest w tej chwili, tego sobie życzmy, bo
> może być gorzej..
To po kiego chuja jest Judasz Tabisz w naszym klubie, jeśli jego kompetencje pokrywają się z Filipiaka?
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
Zbychu, ano po to jest Tabisz w Klubie, byśmy sobie mogli na kogoś napieprzać. A czy jego kompetencje pokrywają się z Prezesem Filipiakiem ? No chyba kpisz sobie, najlepszy dowcip jaki ostatnio słyszałem
Jeszcze będzie przepiękne, jeszcze będzie normalnie... :)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/cracovia-krakow polecam to ze zdjęciami :)
Jak się widzi te zdjęcia to jest nadzieja, że będzie w końcu dobrze.
Oby ta atmosfera przełożyła się na wyniki.
Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego :)
Mnie to pompowanie tematu "dobra atmosfera" zaczyna już nudzić.Jest to sztuczne i tworzone na siłę.Zarówno przez zawodników(kazdy w duchu pewnie swoje myśli,ale mówi tak jak trener chce),jak przez przeprowadzajacych z nimi wywiady ,którzy o każdym usmiechu tworzą poematy.Sadzę ,że trzeba się zająć przygotowaniem,a nie tworzeniem sztucznych wizji bo wyjdzie z tego wielka klapa w lidze .
tyś widzioł :)
zdjecia ekstra, "czuc" dobrego ducha :)
Narazie pogoń nas jedzie jak dzieci :D
jestem pewien ze gramy tikitake bez wzgledu na warunki :)
Gąsiński już karnego wybronil :)
Szymon Gasinski chyba czuje Pilarza na plecach :) brawo
Kamaz Napisał(a):
> Gąsiński już karnego wybronil :)
Wybronić karnego egzekwowanego przez Ediego to nie lada sztuka , chyba , że Brazylijczykowi zeszła piłka albo zatrzymała się w wodzie :P
juz widze jak wyglada nasza riki taka w kaluzach :/
Stawowy powinien wymyslic taktyke zastepcza, bo jak zagramy kilka razy na klepiskach w deszczu to z naszej taktyki nic nie bedzie
przede wszystkim ,jak piłka zatrzymuje się w kałużach to powinni grać górą ,a pewnie oni cały czas ziemią wymieniają podania, przez co pewnie Pogoń ich kontruje
"Cracovia z wielką walecznością i zaangażowaniem. Akcje Pasów budowane z mozołem w tych trudnych warunkach pogodowych wyglądają coraz lepiej."
Przypomina mi sie Gks za Stawa ;) budowali akcje ale nie miał kto wykańczać ;) i brakowało tego ostatniego strzału.
ooo, mamy pierwszy strzał Cracovii w sparingu. minęła 58 minuta meczu.
jeżeli prowadzący relację live nie pomylił się ze zmianami, to zwracam uwagę, że gramy bez młodzieżowca.
musiała być niezła kicha w pierwszej połowie :)
"Kilka bardzo ciekawych rozegrań w środku pola, a wreszcie indywidualna akcja Alexa Suvorova zakończona strzałem z ostrego kąta. Dobrze broni jednak bramkarz szczecinian. "
Ludzie, opamiętajcie się! Zawiść przysłania Wam obraz rzeczywistości!
choc nie jestem milosnikiem Wojtka, tez proponuje sie wstrzymac krytykom choc do 6 kolejki. dajmy chlopu czas i szanse, moze sie uda! trzymajmy kciuki.
ja nie krytykuję trenera. zwracam uwagę jedynie, że bez wzmocnień nic w drugiej lidze nie ugramy.
black cat Napisał(a):
> ja nie krytykuję trenera. zwracam uwagę jedynie,
> że bez wzmocnień nic w drugiej lidze nie ugramy.
Może w II lidze nic nie ugramy, ale za to w pierwszej może nam się uda...
black cat Napisał(a):
> jeżeli prowadzący relację live nie pomylił
> się ze zmianami, to zwracam uwagę, że gramy bez
> młodzieżowca.
A Dawid Rupa?
Z relacji live, widać że gramy bardzo słaby mecz... Ciekawi mnie skład Pogoni, która dziś rozgrywa już 2 sparing.
Seprioth Napisał(a):
> Z relacji live, widać że gramy bardzo słaby
> mecz... Ciekawi mnie skład Pogoni, która dziś
> rozgrywa już 2 sparing.
http://pogonszczecin.pl/aktualnosci/1587/LIVE--Pogon---Cracovia.html
89 min
Dwie bardzo groźne sytuacje Cracovii w końcówce... a w zasadzie trzy! Każdą z trudnych piłek świetnie obronił Janukiewicz.
Nie mogę się nadziwić kiedy i gdzie rozmnażają się wrodzy Wojtkowi kibice? Jest ich - o zgrozo - coraz więcej!
Chłopisko robi wszystko, aby nas wyprowadzić na prostą, a tu ciągle źle, ciągle nie tak.
Chwostek to że ktoś ma inne zdanie od Ciebie nie oznacza że masz go obrażać - tak to jest ostrzeżenie
Skąd ta groźba? Pierwotny wpis poprawiłem zanim zdążyłeś wytoczyć pianę. Mieć poglądy a ziać nienawiścią to dwie różne sprawy.
kkk_84 Napisał(a):
> juz widze jak wyglada nasza riki taka w kaluzach
> :/
>
> Stawowy powinien wymyslic taktyke zastepcza, bo
> jak zagramy kilka razy na klepiskach w deszczu to
> z naszej taktyki nic nie bedzie
To jest pierwszy problem, oprócz tego strzały zza 16 i stałe fragmenty. Ciekawy jestem na ile Wojtek przez te lata zmienił swoje podejście w tych tematach. Dawniej nie ukrywał, że nienawidzi trenować stałych fragmentów i to było bardzo widoczne na boisku. Mieliśmy przeważnie sporo rzutów rożnych, ale nie było po nich żadnego zagrożenia. Nie bez powodu największe wkurzenie na trybunach wywoływały balony w wykonaniu Nowaka :).
To był niezły mecz Cracovii. Jako dowód przytoczę opinię naocznego i bezstronnego świadka:
"Rupa, kto to jest na miłość Boską ?!Chłopak nie ma w ogóle pojęcia o piłce. Z sytuacji lepsza Pogoń, ale to Cracovia operowała piłką, a Portowcy za nią biegali,niemniej jednak Pogoń się utrzyma a awans Zawisza i Cracovia."
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> choc nie jestem milosnikiem Wojtka, tez proponuje
> sie wstrzymac krytykom choc do 6 kolejki. dajmy
> chlopu czas i szanse, moze sie uda! trzymajmy
> kciuki.
Mi wystarczą dwie kolejki ;) Jak będziemy mieli po tych spotkaniach 4pkt to będe spokojny ;) może po tylu latach w końcu nie bedziemy się bić o utrzymanie :D
Mniejsza ze stałymi fragmentami wykonywanymi przez nas.Bardziej mnie martwią stałe fragmenty pod naszą bramką.W każdym ze sparingów rywal z łatwością dochodzi do groźnych sytuacji bramkowych po wrzutkach w nasze pole karne :/
Chwostek Napisał(a):
> To był niezły mecz Cracovii. Jako dowód
> przytoczę opinię naocznego i bezstronnego
> świadka:
> "Rupa, kto to jest na miłość Boską ?!Chłopak
> nie ma w ogóle pojęcia o piłce. Z sytuacji
> lepsza Pogoń, ale to Cracovia operowała piłką,
> a Portowcy za nią biegali,niemniej jednak Pogoń
> się utrzyma a awans Zawisza i Cracovia."
Chwostek...to, że koleś wpisał swój komentarz na "90 minucie" ( który przekleiłeś) przesądza o tym, że był naocznym świadkiem ??!! :):)
Tak, bo on był naocznym świadkiem.
Chwostek Napisał(a):
> Skąd ta groźba? Pierwotny wpis poprawiłem zanim
> zdążyłeś wytoczyć pianę. Mieć poglądy a
> ziać nienawiścią to dwie różne sprawy.
Mój post był przed Twoją edycją (co widać zresztą) nie "wytoczyłem piany" tylko zwróciłem Ci uwagę, trochę chłodnego lodu na głowę zalecam, bo się za bardzo ciskasz. Nikt nie zionie nienawiścią, niektórzy ludzie mają uzasadnione wątpliwości, a Ty uważasz że każdy na kolanach powinien codziennie modły dziękczynne odprawiać że Wojciech powrócił.
Kto grał u nas z 14?
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Terazpasy.TV-Zobacz-jak-Szymon-Gasinski-obronil-rzut-karny
Z tekstu wynika, że Żołądź
Czas pokaże tak naprawdę w meczach o punkty co te piłkarzyki są warte, ale żeby się nie okazało że po piątej kolejce będzie zakładany wątek walka o utrzymanie :) haha.......
moze tak byc ... Stawowy kladzie nacisk na dobra atmosfere w druzynie ... ale po 2 porazkach z rzedu ta atmosfera prysnie jak mydlala banka, zdecydowanie potrzeba jeszcze wzmocnien. Warunki sa takie same dla obu zespolow, w lidze nie bedzie tlumaczen ze pogoda nie ta i trudno sie gra technicznie ( juz nie wpomne o tym ze boiska I ligowe to nie jest dywan, a jak dojdzie do tego gra w zimie na lodzie to juz wogole bedzie porazka). Trzeba cwiczyc rozne warianty a nie granie na sile czegos co pewnie nie bedzie przynoscic zamierzonego celu
Karvinie popatrz w lusterko -post bez zaatakowania Wojtka (wuefisty )Stawego jest to post dla ciebie stracony .Zioniesz na milę nie tyle niechęcią a wprost nienawiścią .Pytam za co ?Czy za to że chce Cracovię uzdrowić z gangerny po osobnikach różnej maści którzy ją doprowadzili do tej zapaści nazywając się ,,trenerami ''i biorąc za to grubą kasę?.
Popatrz realnie jaki dostał stan posiadania czyli kadrę . Dostała mu się bieda z nędzą .nie kadra .
Raptem może 11-12 zawodników na 1 ligę i reszta młokosów którzy nie grali dotąd albo nigdzie ,albo w młodej a w najlepszym wypadku epizody w dorosłej piłce .Mimo to nie pęka i jest przekonany że powalczymy o awans .
Patrząc na grę i atmosferę jest poprawa a ty głupkowatymi wpisami co rusz kopiesz dołki .Rozumiem że tylko czekasz na 1 przegrany mecz by krzyczeć a nie mówiłem ?.sabotazysta ,pies i wuefista przyszedł nas zniszczyć .I huzia na Jóźia na pottera .
Mam tylko nadzieje że to co mówił Profesor choć raz okaże się prawdą i jak mówił koniec z karuzelą trenerów w Cracovii to znaczy ŻE DA MU W SPOKOJU POPRACOWAĆ KILKA LAT POMAGAJĄC MU W KWESTII WZMACNIANIA DRUŻYNY .
O wyniki sportowe nie będziemy się martwić i ten co wzbudza twoje wątpliwości nie tylko wprowadzi nas do ekstraklasy ale zbuduje drużynę z ktorej będziemy tak samo dumni jak z tej z przed kilku lat jak nas trenował .
obys mial racje Potterze, trzymam za to kciuki.
ale co do Karvia, to jakos nei zauwazylem jakiegos zionecia czymkolwiek w kierunku Stawa z Jego strony, jak juz ad personam atakujesz to moze z cytatem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)