Pan Pizza Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Milicjantki będą grać o puchary? No i lux. Nic
> tak nie cieszy jak @#$%& w pucharach.
z Valerengą, Karabachem lub innymi traktorzystami :P
-
-
W EKSTRAKLASIE ...
Sikorski strzelił :(
pati zmarnowałą setkę :D :D :D
koniec swiata sie zbliza ja juz sikorski strzela
koniec świata. Sikorski strzelił. To może goniący go w klasyfikacji najskuteczniejszego inaczej napastnika w Polsce nasz BoliZąbek ...
...też się obudzi :? ?
wszystko może być, jak w tym starym szmoncesie
a jednak nie. Sikorski już wrócił do normy :D
uffff dobry wynik :D oby gdzies na 14 miejscu byli na koniec sezonu :D
Siergina Grażyna pijany na pysk dostała. Ach, ta menopauza...
No i cóż, Wisła została generalnie rzecz biorąc przekręcona przez sędziów na własnym stadionie. Legia to jest potęga:D
Liczę, że w przyszłym sezonie przez przekręt sędziowski spadną z Ekstraklasy. Następnie liczę na wygrane derby po przekręcie sędziowskim. I tak przez 50 lat. Dopiero wtedy dokona się sprawiedliwość dziejowa.
Z jednej strony Astonie dobrze by było, z drugiej nie chciałbym słuchać tego szczekania i jojczenia jak to im źle i że wszyscy się na nich uwzięli. Niech po prostu im sędziowie nie pomagają, to wystarczy żeby parchy miały bardzo pod górkę.
Inną sprawą już jest że legła na wsparcie może liczyć. Szkoda że udało im się wejść na mecz dzisiaj.
A ja właśnie CHCĘ słuchać to szczekanie i jojczenie. :)
szczekania to mozesz posłuchać i u nas, na trybunach. przynajmniej wg Stawowego ;)
a poważniej, to gts przekręcony na własnym stadionie - to przez lata było nie do pomyślenia.
są słabi piłkarsko, są słabi jeśli chodzi o "plecy". byłaby możliwość im dokopać, gdybyśmy awansowali. ale do tego trzeba pionu sportowego i trenera. znamion poważnie traktującego się klubu. (klubu z małej, jako obecnej organizacji. Klub z wielkiej to KS, legenda, historia, tradycja, itp.).
Najwyższa pora zmienić się ze ścierwem, jak to śpiewał Makino, "garbatą dolą" :D Już dostarczają swoimi sportowymi i organizacyjnymi osiągnięciami sporo radości. Tak trzymać ubeccy ścierwiarze :D
knur Napisał(a):
> szczekania to mozesz posłuchać i u nas, na
> trybunach. przynajmniej wg Stawowego ;)
No tak, sam szczekam, ale z uwagi na miażdżycę zapomniałem.
A co do reszty, napisałem co o tym myślę w innym wątku.
Ehhh, całkiem do dupy ten wynik.
Liczyłem na obustronny walkower i czerwień dla Podsuwalszczanina. ;)
"Jeśli kiedyś dojdzie do meczu gts - Marsjanie, którego stawką będzie istnienie świata - będę kibicował Marsjanom. "
MISTRZOWSKI KOMENTARZ
ile razy było tak żę sędziowie pomagali wiśle? wtedy pieski siedziały cicho. Bez sędziów też Legia by rzeke pojechała.
BRAWO LEGIA !! na mistrza!
P.S. Trzywarstowa oprawa - M-I-S-T-R-Z-O-S-T-W-O-
- Edytowany
.
Aston1906 Napisał(a):
> Liczę, że w przyszłym sezonie przez przekręt
> sędziowski spadną z Ekstraklasy.
A mnie k mać martwi to co się wczoraj stało. Legia była trochę lepsza i mogła wybrać "sportowo" a tego nie zrobiła.
A skoro nawet pięciu sędziów nie potrafi dobrze oceniać decyzji na boisku w Ekstraklasie, to co jest w pierwszej lidze? Vide choćby mecz z Dolcanem jesienią.
Przez takie mecze Ci "czarni" frajerzy mają wytłumaczenia - no nawet w Lidze Mistrzów się zdarzą :(
gts nie chce płacić 7mln złotych rocznie, więc wymyślił sobie spółkę z miastem...
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,13730231,Spolka_Wisly_i_miasta__Klub_ma_zostac_w_Krakowie.html#LokKrakTxt
Podbeskidzie spuszcza Pogoń z ekstraklasy? :)
Górnik Zabrze 0:1 Podbeskidzie Bielsko-Biała
Mecze Podbeskidzia: Bełchatów(d), lechia(w), Zagłębie(d), Polonia(w), Piast(d), Lech(w), Pogoń(d), Widzew(w) - [9 punktów/27 na koniec]
Mecze Pogoni: Legia(w), Korona(d), śląsk(w), Bełchatów(d), Ruch(w), Górnik(d), Podbeskidzie(w), Polonia(d) - [4 punkty/27 na koniec]
[hr]
Teraz wszyscy: lECHIA GDAŃSK K*RWA SZAJS!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)