niech se lampy zmienią :)
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
Boniek ostatecznie skompromitował idee licencji. W gts nie ma wypłat i też mają licencje, ja się pytam czy do wniosku licencyjnego przedstawili budżet bez wypłat?
zubereg przecież wiesz jak wygląda proces, karta spisana na kolanie że jeden zapłaci a drugi chętnie poczeka i nie chce już dziś pieniędzy, ale oczywiście już jutro ma je dostać, życie ...
Ci starsi mają jeszcze z czego skubnąć (konto), ale ci młodzi to pety palą,aż ich po łokciach parzy
Miasto Gliwice przekaże Piastowi Gliwice 4,5 miliona złotych.
[url=http://www.90minut.pl/news/235/news2357781-Piast-otrzyma-od-miasta-45-mln-zl.html]90min.pl[/url]
Bogaci .
U nas tej urwie niewiele mniej co rok "przekazują" po wydymaniu poprzez zrywkę i wynajem tylko na mecze.
No proszę, dla niektórych zakupy w Biedronce to obciach był. Jakoś się tym sie przejmowałem i dość często tam wpadaliśmy po drodze z pracy do domu. Dość szybko i po drodze, zatem OK. Wygląda jednak, że to naprawdę będzie obciach i wiele zaczyna wskazywać, że moja noga tam już nie postanie.... A fe...
Nie tylko twoja. Jeszcze jak im ekipa remontowa zacznie sklepy przyozdabiać to zmienią zdanie co do sponsoringu.
Równie złe są pogłoski o innych firmach.
Sygnaturkę będę musiał zmienić, ale nie wiem co zrobić z całym życiem dotychczasowym. Co dziecku powiedziec ;(
Szlag jasny ... oby nie bo dobrą szynkę konserwowa mają w Biedronce, z Ferrari jestem w stanie zrezygnować, trudno są inne szybkie wózki ;)
np wózek w biedronce:) i koło się zamyka:)
Tylko nie to, gdzie ja teraz będę po zakupy jeździł? :(
Swoją drogą zobaczcie w jakiej desperacji znajdują się burki. Ewentualne (bo nie pewne jeszcze przecież) marne trzy bańki są traktowane w kategorii wybawienia.
Nawet gdy, za przeproszeniem, byle Piast dostaje od miasta 4,5 bańki, nie robi to na nikim specjalnego wrażenia, a stoczniowcy sikają po nogawkach ze szczęścia jakby ich co najmniej jakiś naftowy szejk przejmował :D
Wyobraźmy sobie teraz, że takie trzy bańki dostałaby dysponująca ponad stumilionowym budżetem Legia. Pewnie nawet media by się o tym nie zająknęły, ze względu na zbyt małe znaczenie takiej informacji ;)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Swoją drogą zobaczcie w jakiej desperacji
> znajdują się burki. Ewentualne (bo nie pewne
> jeszcze przecież) marne trzy bańki są
> traktowane w kategorii wybawienia.
>
> Nawet gdy, za przeproszeniem, byle Piast dostaje
> od miasta 4,5 bańki, nie robi to na nikim
> specjalnego wrażenia, a stoczniowcy sikają po
> nogawkach ze szczęścia jakby ich co najmniej
> jakiś naftowy szejk przejmował :D
>
> Wyobraźmy sobie teraz, że takie trzy bańki
> dostałaby dysponująca ponad stumilionowym
> budżetem Legia. Pewnie nawet media by się o tym
> nie zająknęły, ze względu na zbyt małe
> znaczenie takiej informacji ;)
Ja stawiam pytanie inaczej. W jakiej desperacji muszą być skoro dla 3 baniek będą biegać z biedroną na koszulkach. Uważam, że "biedroneczki są w kropeczki" kasi sobczyk powinien wejść na stałe do naszego repertuaru.. zwłaszcza derbowego
https://www.youtube.com/watch?v=sWdLnWaAhNA
Będąc na meczu juniorów starszych GTS -Cracovia (w maju) kibice GTSu już załamywali ręce bo firma ochroniarska odmówiła im ochronę, za długi sięgające już ok bańki.
Biedronko daję ci wotum nieufności !
biedronka-symbol festów KMWTW;) hehe sztywna ekipa gts-u z gęstym na czele:) pasuje jak ulał
sranie w banie! sponsor to sponsor. 3 banki to nie jest pikuś. oni przynajmniej coś robią żeby być te kilka miejsc w tabeli wyżej - a u nas organizacyjna ch*jnia z grzybnią i chuchanie na Comarch.
Ano właśnie. Tu jest pies pograebany. Jak dostaną 3 mln to będą 3 mln do przodu. Telefonika nie płaci nic i nie wygląda na to, by mogła płacić. Zatem oby jak najdłużej była na ich koszulkach. To jest do ogłoszenia upadłości.
A z tym Ferrari, to nie chodzi czasem o tą panią:
[url=http://www.obmawiamy.pl/16/zabila-sie-wlasnymi-piersiami-37453/]klik - Lolo Ferrari[/url]
Podobieństwo jest wszak uderzające...
Powiem więcej gdyby sąsiadka miała przybrać postać kobiety, to właśnie tak sobie bym ją wyobrażał.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)