Wielka szkoda, że Wieczorka zwolnili, dużo łatwiej byśmy mieli. Dla nas najlepsza opcja to Hajto, potem Fornalik, najgorsza możliwość Urban, tak bym przynajmniej strzelał.
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Najczęściej powtarzane nazwiska nowego trenera
> Górnika to: Fornalik, Urban i Hajto. Tego
> ostatniego, co niektórzy forumowicze widzieli na
> naszym stadionie, ale nie po tej stronie ławki
> rezerwowej.
Szuwarku, nikt Hajty na ławce trenerskiej Cracovii nie widział, nie przekłamuj historii:)
[quote=Nzg]
Szuwarku, nikt Hajty na ławce trenerskiej Cracovii nie widział, nie przekłamuj historiismiling smiley
[/quote]
[quote=Aro]
Dla nas najlepsza opcja to Hajto,
[/quote]
A jednak.
Prawda Cie wyzwoli!;)
O cholera, to Aro mocno pojechal:) Wiekszos wlasnie pisala "jak ma byc Hajto to lepiej zeby zostal Stawowy" :)
Ruch Chorzów pod batutą Kocjan jest jedyną drużyną, która na wiosnę zdobyła 12 pkt tj komplet. Pogoń (2 zw. i 2 rem.) i PBB (1 zw. i 3 rem) nie doznały porażki.
LOL :)
Nie zrozumieliście mnie - napisałem, że najlepsza opcja dla nas, gdy będziemy się mierzyć z Górnikiem, to Hajto, bo prezentuje w mojej opinii gorsze umiejętności od Fornalika i Urbana. Proszę o czytanie i cytowanie całego postu, łatwiej będzie zrozumieć sens wypowiedzi ;-)
Hahaha, ale wtopa 3lvis :D
Podobno Robert Warzycha jest przymierzany do roli trenera Górnika
[quote=Aston1906]
Hahaha, ale wtopa 3lvis grinning smiley
[/quote]
Jak ktoś pisze, że dla nas najlepsza opcja to Hajto, zwłaszcza pod postem szuwarka, który wspomina o przymiarkach tego przemytnika do Pasów to dla mnie chodzi mu o przyszłego trenera Cracovii. Nie wiem jak dla nas może być lepiej czy gorzej gdy trenerem Górnika zostanie facet X a nie Y. Nigdy pod takim kątem nie patrzyłem na wybory trenerów u rywali stąd to nieporozumienie. Jak widać nie tylko ja nie zrozumiałem nie do końca jasnego przekazu kolegi Aro.
Miałem nadzieję, że zdanie "Wielka szkoda, że Wieczorka zwolnili, dużo łatwiej byśmy mieli." A następnie wskazanie na Hajtę dość wyraźnie przedstawiało, co też miałem na myśli ;-)
Uroki internetowych konwersacji :)
stary kibol Napisał(a):
> Wymienione osoby w październiku miały zostać
> zaproszone do loży VIP na towarzyski mecz Wisły
> z VfL Wolfsburg. Zaproszenie miał wystosować
> Tadeusz Cz., obecnie wiceprzewodniczący rady
> nadzorczej klubu, który jest również oskarżony
> w śledztwie dotyczącym wyprowadzania pieniędzy
> ze spółki Kraków Business Park (KBP).
> Według "Rzeczpospolitej"
Cóż za "zaskakujący" zbieg okoliczności, ale wiceprezes TS Wisła Robert Sz. (podobnie jak wiceprzewodniczący rady nadzorczej Tadeusz Cz.) również ma postawione zarzuty w śledztwie dotyczącym wyprowadzenia pieniędzy z Kraków Business Park w Zabierzowie (KBP).
- Prokurator przedstawił mu zarzuty prania brudnych pieniędzy w kwocie 600 tys. zł, działanie na szkodę KBP na kwotę 900 tys. zł, oszustwa podatkowe na 800 tys. zł, udział w grupie przestępczej Adama Ś. oraz posługiwanie się fikcyjnym fakturami - relacjonuje prokurator Bogusława Marcinkowska z Prokuratury Okręgowej w Krakowie. W 2011 r. prokuratura zażądała od Sz. wpłaty poręczenia majątkowego w wysokości 50 tys. zł. - Stwierdził jednak, że nie ma pieniędzy, więc ten środek zamieniono na dozór policyjny, zakaz opuszczania kraju i zatrzymanie paszportu - dodaje prokurator Marcinkowska.
Co przeczytać można w dzisiejszej "Gazecie Wyborczej":
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,15601735,Kibice__TS_Wisla__race__czyli_kto_rzadzi_przy_Reymonta.html
wystarczajaco wyraznie Aro :)
Aro Napisał(a):
> Miałem nadzieję, że zdanie "Wielka szkoda, że
> Wieczorka zwolnili, dużo łatwiej byśmy mieli."
> A następnie wskazanie na Hajtę dość wyraźnie
> przedstawiało, co też miałem na myśli ;-)
>
> Uroki internetowych konwersacji :)
Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka dla niektórych.
To jest częściowa odpowiedź na pytanie dlaczego gts ma większe pieniądze na trenerów i piłkarzy niż Cracovia.
Został przeprowadzony ranking na najlepiej zarabiających trenerów ekstraklasy i wynika z niego że Smuda zarabia 60 tys. zł miesięcznie, a Stawowy 18 tys. A skąd gts ma takie pieniądze? Proste - płacą za wynajem stadionu na R22 dużo mniej niż Cracovia. Brakujące 4 mln pokrywa za gts-owców podatnik czyli również my kibice Cracovii. A wszystko po to żeby gts zamiast płacić na stadion mógł wysokimi pensjami wynagradzać Smudę, Dudkę, Stilica i innych. A my kibice Cracovii właśnie jako podatnicy w jakimś sensie sponsorujemy gts.
http://www.weszlo.com/news/18884-Fakt_zaglada_do_portfeli_trenerow_Grubo_u_Berga
Ciekawie mają po drugiej stronie błoń :)
[url=http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,title,Nie-chca-Smudy-w-Wisle-Stawiaja-ultimatum,wid,16464851,wiadomosc.html]Preczytajcie sami - tutaj link[/url]
C+ na fb informuje o tym, że trenerem Górnika został Robert Warzycha
Robert ;)
http://ekstraklasa.net/ekstraklasa/policja-rozwaza-delegalizacje-stowarzyszenia-kibicow-wisly-krakow,artykul.html?material_id=532049d1e1e17dcd7582301d
skwk do delegalizacji?
[url=http://www.weszlo.com/news/18905-Warzycha_w_Zabrzu_Oby_wiedzieli_o_nim_wiecej_niz_tylko_to_co_mowi_Wikipedia]Weszło[/url] - O nowym trenerze Górnika. Nie wygląda na jakiegoś czarodzieja, mogącego odczarować grę Zabrzan...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)