i po 4 meczach pan D.K znów spieprzy z Bielska tam, gdzie lepiej płacą.
ale mądrzy ci górale >:D<
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
Szkoda, że załatwili tego Kubickiego, już liczyłem że sam prezes Borecki będzie sobie trenował :D :D
Smuda: Pożegnanie z Wisłą mnie zabolało
Franciszek Smuda od kilku tygodni jest bez pracy. Doświadczony szkoleniowiec został niedawno zwolniony z Wisły Kraków i jak sam przyznał, jest mu żal, że musiał się pożegnać z Reymonta.
Smuda przyznał, że zwolnienie z Wisły go zabolało
- Uczucia mam mieszane. Odchodziłem z klubów w różnych okolicznościach, bo taki jest los trenera, ale to pożegnanie z Wisłą zabolało mnie jak nigdy wcześniej - powiedział Franciszek Smuda podczas rozmowy z "Super Expressem".
Były selekcjoner zdradził, że nie spodobał mu się sposób, w jaki poinformowano go o zwolnieniu. - Do dzisiaj bolą mnie słowa, które usłyszałem od dyrektora Roberta Gaszyńskiego, że rozstają się ze mną dla dobra klubu. A ja niby dla czyjego dobra przyszedłem do Wisły dwa lata temu? - dodał.
Dla Franciszka Smudy była to już trzecia przygoda z krakowskim klubem. Wcześniej prowadził on Białą Gwiazdę w latach 1998-99 i 2001-02.
pilka.nozna
Zbity pies z kulawą nogą.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zbity pies z kulawą nogą.
W Reprze szło mu marnie, ale jako ligowy trener potrafił budować drużyny.
spokojnie,
jak jego pan (C.) znów na niego gwizdnie (zapewne w czerwcu) to zamerda ogonkiem i przybiegnie radośnie podszczekując ;)
Kajak Napisał(a):
I podkulonym ogonem .Nie wchodzi sie drugi raz do tej samej rzeki .
Wzruszony losem pana Franciszka postanowiłem napisać mszę żałobną w tonacji kurde-mol na jego cześć(na melodie Góralu czy ci nie żal):
[i](1.)
Gdy Franio był małym chłopcem to już chciał zostać zomowcem.
Bo gwiazda jest wspaniała, w komplecie gumowa pała.
(Ref.)
Franciszku czy ci nie żal?
Franciszku szaliczek spal!
(2.)
A w duszy ciągle wciąż boli,
bo ubek cię wyrzucił.
(Ref)
........[/i]
Kajak Napisał(a):
hank
----------------------------------------------------------
> I podkulonym ogonem .Nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki .
A czwarty?
Ten człowiek , całkiem pozbawiony ambicji wejdzie i szósty raz .
Ale ma tylko 4 łapy i tylko jednej jeszcze nie sparzył ;)
Narazie napelnia garbiki i buja sie po Ruczaju Audi A4 :D Czarna perla( moze nawet Mozambiku ;) )
Ja tam trzymam kciuki za Smude by mu przez łeb nie przeleciało rozwiązać umowy i iść gdzieś indziej trenować. Ma ich dalej doić do końca kontraktu. To tak na marginesie bo Mi? sugeruje że w czerwcu znowu podpiszę a przecież jeszcze nigdzie nie odszedł, ot po prostu nie świadczy usługi ale kontrakt ma dalej :D.
słowa przybiegnie i podpisze wprawdzie są oba na "P", ale znaczą coś innego, tak mi się wydaje.
a co do sugerowania - ja tylko sugeruję, że w czerwcu Kazimierz przestanie być trenerem.
następnym może być Kulawik - sami "patrioci" :D
A nawet nie bójmy się tego słowa: bateria patriotów!
No to macie jeszcze coś na temat gts'u.. Normalnie miod :D
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,przegrali-we-wroclawiu-milion-zlotych,artykul,565292,1,727.html
Szkoda że tylko milion:)
Nie awansują do pucharów dobrze, awansują jeszcze lepiej :). Dodatkowe koszty wyjazdu do Kazachstanu czy Azerbejdżanu, wcześniejsze przygotowania plus ładny wpierdziel w dalekich krajach wschodnich tylko im jeszcze pomoże ... zdychać ;).
Orlean Napisał(a):
> Szkoda że tylko milion:)
Milion w środę, milion w sobotę:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)