Mecz bez ciśnienia. Gramy ostatni mecz w Ekstraklasie, a kiedy będzie następny to czas pokaże.
Jedziemy, gramy, a później do I ligi wpadamy :)
-
-
GKS Bełchatów- CRACOVIA, 6 maja, godz. 17:00, (pożegnanie z Ekstraklasą)
Nazwy klubów pisze się z wielkiej litery .
Mecz całkowicie bez znaczenia . Bo już spadliśmy na zbity ryj . I to z 16 miejsca . Może i lepiej że z 16 a nie z 15 bo znowu działacze by liczyli na jakiś zielony stolik .
Gramy o nic w dodatku bez swojej publiczności więc nie widzę innego rozwiązania jak naprawdę sprzedać ten mecz, nawet za niewielką kwotę.
Ale kto go kupi ? :D
Lechia albo Bełchatów mogą zapłacić bo heroicznie walczą o 13 miejsce w tabeli.
A.W.B. mocno drazy temat:D, a pewnie pol forum sie piekli, jak mozna tak mowic... Dodaj chociaz jakies usmieszki bo Cie zaraz zlinczuja...
Po co mają kupować jak GKS wie, że nawet rezerwami rozjedzie naszych kopaczy?
Na handlu punktami w tym sezonie wielkiego biznesu nie zrobimy bo każdemu je oddajemy na tacy.
Czemu nazwa klubu z małej litery ?
Oni by tego meczu nie kupili pewnie nawet za paczkę fajek. :D
Ano nie kupią. W takich meczach wysyłka się ciocie, teściowe i szwagrów do buka i potężną kasę stawia na przeciwnika. Także myślę, że wygramy;)
Chyba tylko jak postawią na remis to grubą kasę zbiorą,
bo my bramki nie potrafimy strzelić.
a to samobója nie moga ustrzelić:)
będzie im ciężko, ten nasz Litwin jest wielki jak niedźwiedź polarny i na bank zagrodzi drogę do bramki ;)
Pasy.tv na facebooku:
W lekko rezerwowym składzie pojechały Pasy do Bełchatowa. Nie ma m.in. Kaczmarka i Radomskiego. Są natomiast: Cierzniak, Skrzeszewski, Hosek, Nawotczyński, Puzigaća, Suart, Szeliga, Boljević, Struna, Straus, Steblecki, Szałachowski, Visnjakovs, Budziński, Żołądź, Dudzic, Matulevicius. Co ciekawe, kadra liczy tylko 17 zawodników.
Czyli ewidentnie kadra już budowana na 1 ligę. Mam nadzieje, że Skrzeszewski zagra.
Do Bełchatowa trener Tomasz Kafarski zabrał tylko 17 zawodników wśród których nie ma czterech piłkarzy, którzy byli w kadrze na poprzedni mecz z Ruchem: Wojciecha Kaczmarka, Milosza Kosanovića, Arkadiusza Radomskiego i pauzującego za kartki Mateusza Żytko. Ich miejsce zajęli: bramkarz Marcin Skrzeszewski, Andraż Struna i Łukasz Nowotczyński.
[b]Kadra Cracovii na mecz z GKS Bełchatów:[/b]
Cierzniak, Skrzeszewski, Hosek, Nawotczyński, Puzigaća, Suart, Szeliga, Boljević, Struna, Straus, Steblecki, Szałachowski, Visnakovs, Budziński, Żołądź, Dudzic, Matulevicius
Czyżby dzisiaj debiut Skrzeszewskiego ?? A może to pierwszy sygnał że w następnym sezonie nie zobaczymy Kaczmarka i Radomskiego ;D?
Kaczmarka,Radomskiego,Nawotczyńśkiego,Saidiego ,Gąsińskiego,Grzelaka -niech jadą w c...huj !
Oby zagrał Skrzeszewski.
Jeśli Kafar wystawi Cierzniaka, który lada dzień odchodzi to będzie maga imbecylem.
Będzie gdzieś na necie transmisja z całego meczu?? Bo multiligi mi się nie chcę oglądać
Nie będzie. Czas się przyzwyczajać.
Batman1987 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będzie gdzieś na necie transmisja z całego
> meczu?? Bo multiligi mi się nie chcę oglądać
------------------------------
[url=http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela]link[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)