dzięki, ten błąd prześladuje mnie od dłuższego czasu...
-
-
Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe - Cracovia 30 kwietnia, 18:30
http://images46.fotosik.pl/397/04a3aa7dbaf6947c.jpeg
znalezione w sieci :D
lucjan1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dlaczego nie ma żadnego wątku kibicowskiego,
> przecież to jest najważniejszy mecz w rundzie i
> myślę, że jest sporo do powiedzenia, choćby
> osobom które się zapisały na listę, czy idą
> na mecz i wiele innych tematów, pozdrawiam
to załóż.
Tak się psiaki burzyły, że przy okazji derbów omijamy ich nazwę łukiem, a teraz sami robią to samo. Jakie to są durne pały bez fantazji :-)
może narobimy awantury marketingowi Bonarki: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=392296757458993&set=a.119567341398604.13399.115769381778400&type=1&ref=nf
Dementor Napisał(a):
> może narobimy awantury marketingowi Bonarki:
> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=39229675745
> 8993&set=a.119567341398604.13399.115769381778400&t
> ype=1&ref=nf
Tam sie juz zaczela :D
tak sobie czytam i czytam ten wątek ...
i mam pytanie ...
skąd u was przekonanie że nasze zakompleksione cipeczki postawią się na boisku gwardzistom ?
one wychodzą na boisko bez wiary w to co robią więc dla mnie jedyne co jest wątpliwe to rozmiar porażki ...
Robert w naszym przypadku zawsze działa ta zasada: "Nadzieja matką głupich." :)
-Robert- Napisał(a):
> tak sobie czytam i czytam ten wątek ...
>
> i mam pytanie ...
>
> skąd u was przekonanie że nasze zakompleksione
> cipeczki postawią się na boisku gwardzistom ?
>
> one wychodzą na boisko bez wiary w to co robią
> więc dla mnie jedyne co jest wątpliwe to rozmiar
> porażki ...
Bo Cracovia To My! bez względu kto wychodzi na boisko!
-Robert- Napisał(a):
> skąd u was przekonanie że nasze zakompleksione
> cipeczki postawią się na boisku gwardzistom ?
Powiem, szczerze. Mimo, iż przed poprzednimi jako jeden z nielicznych wierzyłem w zwycięstwo, wyrażałem tu to na forum, to teraz już niestety nie wierzę.
Przykro mi, sorry, wiem - zawiodłem. Po prostu zabrakło wiary, wiary w to, że Cracovia, to co ja przez nią rozumiem, może coś jeszcze zmienić w mentalności tych błaznów na boisku.
Szukałem na necie jakiegoś przedderbowego filmiku i nie znalazłem więc sam wziąłem się do roboty, rewelacja może to nie jest ale może komuś się spodoba http://www.youtube.com/watch?v=Oo7cty5FAkw
Dla tych co nie wierzą to takie coś , że historia lubi się powtarzać . Wygrywamy , zapewniamy sobie utrzymanie , Lech ma puchary a gts stracony sezon .
ssj Napisał(a):
> Dla tych co nie wierzą to takie coś , że
> historia lubi się powtarzać . Wygrywamy ,
> zapewniamy sobie utrzymanie , Lech ma puchary a
> gts stracony sezon .
Lubię Cię :D
Podczas poniedziałkowego meczu Wisły z Cracovią na sektorze gości zasiądą tylko... mężczyźni. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że z listy kibiców Cracovii, chętnych do obejrzenia meczu na stadionie przy ulicy Reymonta wykreślono kobiety. Dlaczego?
Na poniedziałkowe spotkanie Wisła przyznała Cracovii 1000 biletów. Według regulaminu klub z ulicy Kałuży powinien dostać ich o 700 więcej, ale Wisła dostała zgodę, by ze względów bezpieczeństwa zmniejszyć pulę. Wiosną kibole innych drużyn (m.in. Lecha Poznań i Legii Warszawa) uszkodzili część band odgradzających sektory. Wówczas kibice przyjezdni wypełnili cały przeznaczony dla nich sektor i nie można było utworzyć strefy bufoworowej. - Szkoda, że obcięto nam pulę biletów, bo zainteresowanie u nas było bardzo duże. Tysiąc wejściówek poszło od razu, a chętnych mieliśmy zdecydowanie więcej - mówił w poniedziałek Ireneusz Smaś, kierownik ds. bezpieczeństwa MKS Cracovia SSA.
Jak wyselekcjonować 1000 osób spośród dużej liczby chętnych? Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że z listy wykreślono... kobiety. - Na spotkania Cracovii chodzę dość regularnie, nie tylko na piłkę, ale także na hokej. Postanowiłam wybrać się też na mecz z Wisłą. Kilka dni później zadzwonił do mnie kolega, który próbował kupić dla mnie bilet, i powiedział, że go nie dostanę. Powód? Podobno stowarzyszenie kibiców uznało, że to zbyt ryzykowne spotkanie, by na sektor gości weszły kobiety. Kolega wejściówkę dostał - opowiada kibicka Cracovii w rozmowie z portalem krakow.sport.pl. - Nie ukrywam, że zdenerwowało mnie to, w jaki sposób dokonano selekcji kibiców. Kolega tłumaczył, że to wszystko przez zmniejszoną pulę biletów.
Zainteresowanie biletami na derby jest bardzo duże nie tylko wśród kibiców Cracovii. Tylko do środy wieczorem Wisła sprzedała 19 tys. wejściówek (łącznie z karnetami). W klubie liczą, że w poniedziałkowy wieczór na stadionie przy ulicy Reymonta padnie rekord frekwencji.
gazeta.pl
wartałoby, żeby STC wysłało krótkie sprostowanie, że kryterium przyznania biletów były głównie wyjazdy, więc laska, która chodzi "dość regularnie, nie tylko na piłkę, ale także na hokej" miała niewielkie szanse, podobnie jak facet o zbliżonych "osiągach".
"GW" na pierwszej linii. Tylko czekać na parytety...
[quote=Rock]
Tak się psiaki burzyły, że przy okazji derbów omijamy ich nazwę łukiem, a teraz sami robią to samo. Jakie to są durne pały bez fantazji :-)
[/quote]
Psy robią z siebie małpy. Co na to Darwin?
sarmata Napisał(a):
> > Tak się psiaki burzyły, że przy okazji
> derbów omijamy ich nazwę łukiem, a teraz sami
> robią to samo. Jakie to są durne pały bez
> fantazji :-)
>
>
> Psy robią z siebie małpy. Co na to Darwin?
Darwin na to, że ewoluują w dobrym kierunku
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/562971,derby-krakowa-bez-janusza-filipiaka,id,t.html
30.04.2012 18.30, Wisła Kraków - Cracovia, Robert Małek - Zabrze pozostawię to bez komentarza..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)